pa-ttti Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie znalazłam osobnego wątku więc piszę nowy... Kto z Was się wybiera? Czy wystawa odbędzie się napewno? Na stronie związku nic nie ma, a wiadomo Płock trochę zalany... Quote
Izoldas Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Info ze strony oddziału: Odpowiadając na liczne emaile dotyczące odwołania Wystawy - jeżeli zajdzie konieczność odwołania na pewno poinformujemy o tym na naszej stronie WWW. Na dzień dzisiejszy (24.05.2010) Wystawa jest. My się wybieramy ;) Quote
irishsetters Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 My też. Mam nadzieję, że nie będę miała pecha i kolejna wystawa nie zostanie odwołana ( już 3 :) ) . Quote
pa-ttti Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 to chyba powinno być ok. wydaje mi się że w Płocku najgorsza sytuacja jest już za nami, teraz będzie tylko lepiej. taką mam nadzieję. Quote
osobek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Witam, miejsce wystawy w Płocku jest na skarpie, a więc szans na zalanie nie ma. Zalane moga być jedynie drogi dojazdowe od strony Włocławka, Kutna, itp. Jak na razie w Płocku wał trzyma, a wiec bądzmy dobrej mysli i do zobaczenia w niedzielę. Quote
malawaszka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 czy ktoś ze śląska - Katowic/Sosnowca? jedzie na tą wystawę? chodzi mi o odebranie klatki kennelowej i przywiezienie - a ja tu odbiorę :modla: Quote
Aurunia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Czy można normalnie, bez obiadów wjechać do Płocka od strony Sierpca?? Quote
irishsetters Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 my właśnie wróciliśmy. Ian CWC, BOB, BOGI IV - zakończył championat polski w wieku niespełna dwóch lat! :) Quote
mjola Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 irishsetters napisał(a):my właśnie wróciliśmy. Ian CWC, BOB, BOGI IV - zakończył championat polski w wieku niespełna dwóch lat! :) Gratuluje :) to zupełnie jak moje dandie dinmont terriery, obydwa ukończyły polskie champinaty, a dodatkowo Brutek BOB i IV na BOG :) niestey nie mam fotek Quote
Cheritka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 My również mamy BOBa i BIS Weteran IV mam zdjęcia kto chce poprosze na priv Quote
mjola Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 a ma ktoś może fotki z BOG gr. III ? interesuje mnie mój danduś na IV likacie ... Quote
Recommended Posts