KT Arts Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Wie ktos cos o tej sędzinie?? jak sedziuje i na co trzeba uwazać???? Na co zwraca szczególna uwagę?????:) Quote
betka-sp Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ponawiam pytanie....sedziuje dość często....więc oposze o jakiekolwiek info o tej sędzinie Quote
kingula Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Proszę, może coś niecoś pomogę : http://psia.tv/pokaz-285-wywiad-z-pani%C4%85-ann%C4%85-chlebek.html Quote
V.I.P.KARM Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Na mnie osobiscie Pani Anna Chlebek wywarla bardzo pozytywne wrazenie. Oceniala moja suke tosa. Bardzo dokladna i skrupulatna, potrafila wychwycic nawet mniej widoczne wady, ktore jednak zawsze popierala stosownym argumentem. Potrafila rowniez podkreslic zalety psa i daje bardzo bogate opisy. Mila i sympatyczna, z poczuciem humoru, rozmowna. Zwraca duza uwage na ruch. Quote
KT Arts Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Sędziowała nas też w Raciborzu i zgadzam sie z przedmówcą, bardzo fajna sędzina, przede wszystkim potrafi uzasadnić swój wybór, powie co poprawić i jak lepiej zaprezentować psa ;)) Bardzo ją polubiłam ;) Quote
Recommended Posts