mamanabank Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Towar pierwsza klasa, ale nie do adopcji jest nasza :eviltong: :evil_lol: Quote
Romka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dziewczyny w poniedziałek zapytam w schronisku o dokładna historię Lusi i zrobię opis! Quote
Madallena Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 mamanabank napisał(a):Towar pierwsza klasa, ale nie do adopcji jest nasza :eviltong: :evil_lol: No ładnie! swój towar w schroniskowej klatce trzymają!!! zgłoszę to! zgłoszę! Już Wy wiecie komu :eviltong: Quote
Madallena Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Romka napisał(a):Dziewczyny w poniedziałek zapytam w schronisku o dokładna historię Lusi i zrobię opis! Romka, normalnie napiszę : NARESZCIE ! :p Quote
Romka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Madallena napisał(a):Romka, normalnie napiszę : NARESZCIE ! :pNie było mnie 3 dni! Quote
Madallena Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Romka napisał(a):Nie było mnie 3 dni! To co to za lenistwo! Tak nie można, albo jesteśmy poważne albo bawimy się zabawkami w piasku, no! :p:p:p:p:p Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Madallena']To co to za lenistwo! Tak nie można, albo jesteśmy poważne albo bawimy się zabawkami w piasku, no! Wariatka :D :D :D Luśka, pokaż się !!! :) Quote
Romka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dziewczyny jest szansa na domek dla Lusi!Grażynka znalazła domek w Łowiczu,który szuka takiej suczki.Zgłaszam mała do lecznicy na sterylizację! Quote
Romka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Lusia po kwarantannie będzie miała zabieg .W następnym tygodniu może iśc juz do domku. Quote
kajkoowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Romka napisał(a):Lusia po kwarantannie będzie miała zabieg .W następnym tygodniu może iśc juz do domku. Super!:multi: Quote
Andzike Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Romka napisał(a):Dziewczyny jest szansa na domek dla Lusi!Grażynka znalazła domek w Łowiczu,który szuka takiej suczki.Zgłaszam mała do lecznicy na sterylizację! Wow :D :D :D Swietne wieści !!! :) A jak Grażynka znalazla domek to pewnie też super !!! Quote
argusiowa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 czy Lusia to ta suczka co błąkała się w okolicy domu Rambo? Quote
Romka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nie to suczka ,która ktos podrzucił na zamek nad Bzurą!Juz jest w lecznicy i pewnie juz po sterylizacji.Powiadomie Grażynke ,może domek będzie chciał ja zabrac przed niedzielą.Zapytam czy to mozliwe. Quote
Andzike Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Paula03 napisał(a):Niech ją biorą jak najszybciej! :) Dokładnie !!! Do domu i na kanapę ;) Jak przystało na mikrosunię :) Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No i ją wzięli,juz w sobotę!Pani przyjechała po nią do schroniska.Lusia bardzo bała sie ale nieśmiało machała ogonkiem.Pewnie czuła ,ze jedzie po lepsze życie.W środę pani przyjedzie z Lusia do lecznicy na zdjęcie szwów.Pani obiecała nam zdjęcia.Ale my i tak odwiedzimy Lusię w jej domku.Zapomiałam dodać,że Lusia bedzie teraz miał na imię Sara. Quote
Andzike Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wróciłam, otwieram pierwszy wątek a tu takie fajne wieści :D :D :D Lusieńko, wszystkiego dobrego w nowym domu :) Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kaja ,Paula wrzućcie zdjęcia Lusi z nowa panią.Wszyscy są ciekawi a wątek pójdzie do szczęśliwych zakończeń. Quote
Paula03 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Ja później wrzucę i zmieniam tytuł! A no i szczęścia w nowym domku! Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nawet nie zdążyłam zrobic opisu a Lusia juz w domku! Quote
Recommended Posts