Nor(a) Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Z tego co wiem jest tu parę osób z Łodzi..wystawiających psy..:roll: Gdzie w naszym "kochanym" mieście kupić ringówkę, taką sznurkową? (w sklepie ZOO w Geancie nie wiedzą o co chodzi nawet!). Pomocy!!!!.. bo nic nie zdążę zamówić w necie. Za 3 dni wystawa :(..nie wiem czy tam będzie jakieś stoisko :roll: , bo to kameralna wystawa (Lublin, 200 psów). Ringówkę, która miałam zgubiłam tydzień temu w lesie. Od razu zamówiłam następną...dziś przyszły. Za cholere nie wiem dlaczego dwie! - BIAŁE!! (pies jest ...czarny!). :angryy: Mam jeszcze w domu cienką skórzaną, ale na tej pies nie daje rady :-( Quote
Agasia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nora mysle ze na kazdej wystawie chociaz 1 stoisko z ringowkami sie znajdzie, a co do lodzkich zoologikow.. naprawde "zwiedzilam" ich sporo, ale ringowek raczej nigdzie fajnych nie dostaniesz... Quote
Nor(a) Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Agasia napisał(a):Nora mysle ze na kazdej wystawie chociaz 1 stoisko z ringowkami sie znajdzie, mam szczerą nadzieję (choć chyba mniejszej wystawy to nie ma), bo jak nie to klops zupełny! :shake: Quote
BeataG Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Agasia napisał(a):Mysle ze przynajmniej jedno napewno! :) A ja bym nie była taka pewna. W październiku w Krakowie na krajówce I grupy nie było ani jednego stoiska z psimi akcesoriami. Quote
Nor(a) Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 BeataG napisał(a):A ja bym nie była taka pewna. W październiku w Krakowie na krajówce I grupy nie było ani jednego stoiska z psimi akcesoriami. :crazyeye: ..bedę dziś dzwonić do oddziału (nie mamy jeszcze potwierdzenia! :placz: ), to się spytam (bo chyba będą wiedzieć co na terenie wystawy będzie?? :roll: ). żeby to był taki deficytowy towar!! Quote
Polna Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 u mnie an osiedlu Pani w sklepie zoo ma, ale grube strasznie czarne na pewno są Quote
Nor(a) Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Polna napisał(a):u mnie an osiedlu Pani w sklepie zoo ma, ale grube strasznie czarne na pewno są Polna ..gdzie ten sklep??? ;) ps. a tak w ogole odebrałaś PW? :roll: Quote
Incunabula Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Wystawa jest w niedzielę, tak? Bo ringówki bywają na giełdzie na stadionie START.. Quote
Polna Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nor(a) napisał(a):Polna ..gdzie ten sklep??? ;) ps. a tak w ogole odebrałaś PW? :roll: odebrałam i odpisałam, nic nie doszło ? ul.syrenki 19 (koło szkoły) radogoszcz wschód moge ja kupic i dac Ci w niedziele rano, ale chyba będzie za gruba dla setera Quote
Nor(a) Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Polna napisał(a):odebrałam i odpisałam, nic nie doszło ? nic..wcieło ..:roll: napisz jeszcze raz [quote]ul.syrenki 19 (koło szkoły) radogoszcz wschód moge ja kupic i dac Ci w niedziele rano, ale chyba będzie za gruba dla setera ta co zgubiłam miała 1cm grubości, musiałabym zobaczyć, także podjade sobie chyba po prostu.. Quote
Nugatowa Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nor(a) napisał(a):Z tego co wiem jest tu parę osób z Łodzi..wystawiających psy..:roll: Gdzie w naszym "kochanym" mieście kupić ringówkę, taką sznurkową? (w sklepie ZOO w Geancie nie wiedzą o co chodzi nawet!). Pomocy!!!!.. bo nic nie zdążę zamówić w necie. Za 3 dni wystawa :(..nie wiem czy tam będzie jakieś stoisko :roll: , bo to kameralna wystawa (Lublin, 200 psów). Ringówkę, która miałam zgubiłam tydzień temu w lesie. Od razu zamówiłam następną...dziś przyszły. Za cholere nie wiem dlaczego dwie! - BIAŁE!! (pies jest ...czarny!). :angryy: Mam jeszcze w domu cienką skórzaną, ale na tej pies nie daje rady :-( Nora daj mi jedną biała :razz: :cool3: :cool3: Quote
Nor(a) Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Nugatowa napisał(a):Nora daj mi jedną biała :razz: :cool3: :cool3: no patrz!..było krzyczeć..już ufarbowałam :roll: :p (ringówkę..nie psa).. żartuje..odesłałam do feralnego sklepiku..ciekawe kiedy kase odeślą.. Quote
Nugatowa Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nor(a) napisał(a):no patrz!..było krzyczeć..już ufarbowałam :roll: :p (ringówkę..nie psa).. żartuje..odesłałam do feralnego sklepiku..ciekawe kiedy kase odeślą.. Widze ze jeziecie do Lublina trzymamy kciuki! jak bym bylka to bym wam dala czarna ringówkę ale wypadły nm proby polowe a w niedziele na lapu capu nie ma co jechac :razz: :-o Quote
Nor(a) Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Nugatowa napisał(a):Widze ze jeziecie do Lublina trzymamy kciuki! nie spodziewamy się zbyt dużo, bo sierść w kiepskim stanie (dojrzewanie chyba wkrótce :p ) jak bym bylka to bym wam dala czarna ringówkę ale wypadły nm proby polowe a w niedziele na lapu capu nie ma co jechac :razz: :-o gdzie na te próby polowe?..bo w Łodzi teraz są..i mieliśmy dylemat czy próby czy wystawa.. Quote
Polna Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 jutro fotke cykne ok tej ringówce ? odpisze tu zamiast pw bo zapomne :P jestem zwarta i gotowa, tylko gdzie i o której ;) Quote
Nugatowa Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nor(a) napisał(a):nie spodziewamy się zbyt dużo, bo sierść w kiepskim stanie (dojrzewanie chyba wkrótce :p ) gdzie na te próby polowe?..bo w Łodzi teraz są..i mieliśmy dylemat czy próby czy wystawa.. W porzylasku rusieckim my szate mamy sporo ale ogon :diabloti: :oops: :mad: Quote
Nugatowa Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nugatowa napisał(a):W porzylasku rusieckim my szate mamy sporo ale ogon :diabloti: :oops: :mad: W krakowie jeszcze dodam :p ;) Quote
Nor(a) Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Nugatowa napisał(a):W krakowie jeszcze dodam :p ;) acha..no to powodzenia :cool1: Polna: zaraz Ci pisze wszystko na PW (juz myslałam ze sie rozmysliłas :cool3: ) Quote
Polna Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ok :) jutro pójde do zoologicznego, moze będzie cos nowego :) i zrobie fotki tym co są Quote
Nor(a) Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Polna napisał(a):ok :) jutro pójde do zoologicznego, moze będzie cos nowego :) i zrobie fotki tym co są dzięki :multi: Quote
Recommended Posts