Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figa czy Ty masz kontakt z dziewczynami z województwa śląskiego.Czy już znalazłaś jakieś dziewczyny do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej?

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Figa pisała do dziewczyn z różnych stron, jest z nimi w kontakcie. No ale nie każdy może jechać na wizytę z dnia na dzień. Dom na pewno wybierzemy. Rita jeśli masz na oku jakieś foksterierowate psiaki podeślij nam, będziemy polecać

Akurat nie ma,sa pieski ale w typie teriera walijskiego,to takie foksy tylko czarno-brazowe;)

Posted

Niektórzy nie mają zrozumienia dla tej sytuacji. Chcą mieć psa już, zaraz, teraz i nic nie daje tłumaczenie, że szukamy najlepszego domu dla niego. O co nam właściwie chodzi? I to jest takie przykre. Jedne pan się na mnie obraził z tego powodu...

Posted

leni356 napisał(a):
A może pani chciałaby taką sunię? Nie jest foxem, ale bardzo podobna. Ma poniżej roku. Kontakt z Tola

Zajrzałam na wątek zamojszczaków i dokładnie to samo mi przyszlo do głowy :D

Posted

Wizyty nie będzie, Pani zrezygnowała. Znalazłam dziewczynę z Chorzowa i właśnie wyslałam zapytanie czy zrobi wizytę w Chorzowie. Pani chętna na nasze warunki.

Posted

Figafiga napisał(a):
Wizyty nie będzie, Pani zrezygnowała. Znalazłam dziewczynę z Chorzowa i właśnie wyslałam zapytanie czy zrobi wizytę w Chorzowie. Pani chętna na nasze warunki.

A dlaczego zrezygnowała?

Posted

Okazało się, że córka ma problemy zdrowotne, więcej wie Mamanabank.
Przed chwilą dzwoniła kobieta i, że zdecydowana, ale jak usłyszała o wizycie przedadopcyjnej, to skończyła rozmowę, że nikt po domu chodzić jej nie będzie. ha ha ha

Posted

Na katowickim Misiek89 odpowiedział na wezwanie Figi - to chyba wizyta dla Dropsa ? :)

Misiek89 napisał(a):
Jestem z Chorzowa to mogę pomóc :) tylko zależy o której

Posted

A ja tez się doczekać nie mogę, napisałam do Natussiaa i się zgodziła, ale o dacie wizyty nic nie wspomina mimo, że była dziś na dogo od wczoraj. napiszę do Miśka89.