Figafiga Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 UMilki napisał(a):Byłoby cudownie. Trzymam kciuki :) masz rację ;-) pogłaszcz Dropsika w bródkę ode mnie Quote
Romka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Od wczoraj próbuję wrzucic zdjęcia Dropsika z lecznicy i zdjęcia z kotem ale wywala mnie z onet.foto.Jestem zalogowana a wciąż każe mi sie logować.Czy ktos wie o co chodzi? Quote
mamanabank Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 miałam to samo, zeźliłam się wrzuciłam zdjęcia na fotosik, prześlij do mnie jak dam radę to później wrzucę. Quote
mamanabank Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Figafiga napisał(a):już Andzike zawołana przez PW, jak wejdzie na dogo to przyleci ;-) Andzike już wie ale nie może w pracy pisać, jak będzie adres, będzie wizyta :-) Quote
Figafiga Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mamanabank napisał(a):Andzike już wie ale nie może w pracy pisać, jak będzie adres, będzie wizyta :-) jak będzie telefon najpierw...bo czekam Quote
Romka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wysłałam zdjęcia do Mamanabank.Są jakie są!Czyli nie najładniejsze! Quote
mamanabank Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kot nazywa sie Asystent pracuje na etacie w lecznicy Quote
UMilki Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Mojego kota obwąchuje, ale nie przejawia specjalnego zainteresowania. Frania czuje się całkowicie bezpieczna. Nawet ogona nie puszy. Drops pięknie reaguje na przywołanie i w czasie spaceru pilnuje się mnie. Zaryzykowałam i dziś biegał z Milką bez smyczy. Nawet jej dalsze wypady olewa ;) Ważniejsze są rzucane kijki czy szyszki. Muszę popracować nad jego kondycją. Trochę pobiegał, a zziajał się jakby przebiegł mini maraton. Quote
UMilki Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Dzwonił pan, pisała pani. Drops, mam nadzieję, że za moment znajdziesz się w domu jakiego potrzebujesz :) Quote
olalolaa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Piekny foks.. trzymam kciuki za dobry domek ;) Quote
mamanabank Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 UMilki napisał(a):Dzwonił pan, pisała pani. Drops, mam nadzieję, że za moment znajdziesz się w domu jakiego potrzebujesz :) To ten sam dom co od Figi? Quote
UMilki Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Pan dzwonił z okolicy Wieruszowa, ma jeszcze oddzwonić. Natomiast Pani pisała do mnie z okolicy Pól Mokotowskich, w domu mają suczkę. Pani była właścicielką foxa przez 18 lat i darzy wielką sympatią tę rasę. Właśnie jest w trakcie negocjacji z rodziną. Zobaczymy co z tych faktów wyniknie. Quote
rita60 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Istotne jest to ,gdy domek zna ta rase i wie co sie po niej spodziewac:roll:wiele ludzi oddaje teriery bo nie nadazaja za ich zywiołowoscia i temperamentem. Quote
Andzike Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jestem :) Jak pisała mamanabank w pracy czytam dogo "z partyzanta" więc jak coś piszcie do mnie maile :) Wizytę oczywiście zrobię, jak tylko będę miała adres. UMilki napisał(a):Pani pisała do mnie z okolicy Pól Mokotowskich, w domu mają suczkę. Pani była właścicielką foxa przez 18 lat i darzy wielką sympatią tę rasę. Właśnie jest w trakcie negocjacji z rodziną. Zobaczymy co z tych faktów wyniknie. Hihi, głosuję za tym domkiem :D Ja też mieszkam przy Polach Mokotowskich - nie dość, że blisko na wizytę, to jeszcze miałabym Dropsa na oku i może spotykała na spacerach ... ;) Quote
Andzike Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Qrcze... :) Też chciałabym tak spędzać dni... Rozumiem, że nikt się nie odezwał ? Quote
Recommended Posts