Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od wczoraj próbuję wrzucic zdjęcia Dropsika z lecznicy i zdjęcia z kotem ale wywala mnie z onet.foto.Jestem zalogowana a wciąż każe mi sie logować.Czy ktos wie o co chodzi?

Posted

Mojego kota obwąchuje, ale nie przejawia specjalnego zainteresowania. Frania czuje się całkowicie bezpieczna. Nawet ogona nie puszy.
Drops pięknie reaguje na przywołanie i w czasie spaceru pilnuje się mnie. Zaryzykowałam i dziś biegał z Milką bez smyczy. Nawet jej dalsze wypady olewa ;) Ważniejsze są rzucane kijki czy szyszki.
Muszę popracować nad jego kondycją. Trochę pobiegał, a zziajał się jakby przebiegł mini maraton.

Posted

Pan dzwonił z okolicy Wieruszowa, ma jeszcze oddzwonić. Natomiast Pani pisała do mnie z okolicy Pól Mokotowskich, w domu mają suczkę. Pani była właścicielką foxa przez 18 lat i darzy wielką sympatią tę rasę. Właśnie jest w trakcie negocjacji z rodziną. Zobaczymy co z tych faktów wyniknie.

Posted

Istotne jest to ,gdy domek zna ta rase i wie co sie po niej spodziewac:roll:wiele ludzi oddaje teriery bo nie nadazaja za ich zywiołowoscia i temperamentem.

Posted

Jestem :) Jak pisała mamanabank w pracy czytam dogo "z partyzanta" więc jak coś piszcie do mnie maile :) Wizytę oczywiście zrobię, jak tylko będę miała adres.

UMilki napisał(a):
Pani pisała do mnie z okolicy Pól Mokotowskich, w domu mają suczkę. Pani była właścicielką foxa przez 18 lat i darzy wielką sympatią tę rasę. Właśnie jest w trakcie negocjacji z rodziną. Zobaczymy co z tych faktów wyniknie.

Hihi, głosuję za tym domkiem :D Ja też mieszkam przy Polach Mokotowskich - nie dość, że blisko na wizytę, to jeszcze miałabym Dropsa na oku i może spotykała na spacerach ... ;)