Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Pięknie :loveu: Wszystkim foksom takiego aktywnego zycia i super domku!
Na tym przedostatnim zdjęciu identyko jak moja Lovi, zobaczy kałuze a jest zasapana po lataniu, nie ma bata, musi sie wytarzac..

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

ZAGINĄŁ DROPS!!!!
Wczoraj wieczorem wyskoczył z auta przed domem i pobiegł w zupełnie innym kierunku.
Właściciele porozwieszali ogłoszenia w całej okolicy, powiadomili schroniska. Potrzebna jest pomoc w rozesłaniu informacji o zaginięciu Dropsa i w poszukiwaniach.

Drops przyjmuje specjalne leki z powodu choroby wątroby. Musi być stale leczony, bo inaczej może umrzeć.

Właścicielka upoważniła mnie do podania jej numeru telefonu. Gdyby ktokolwiek coś wiedział prosimy o kontakt. Tel. Pani Kasi: 503 733 731

Posted

UMilki zmień koniecznie tytuł wątku: "Foksterier Drops uciekł z domu w Chorzowie, POMOCY!!!" Będziemy rozsyłać wątek, gdzie się da. I wklej informację z nr telefonu do pierwszego postu, ok?

Posted

Mam wspaniałe wieści!!!! DROPS już z właścicielami.
Błąkał się po okolicy i złapała go straż miejska. Zawieźli do lecznicy, która wiedziała o całej sprawie.

Nie ma to jak dobre wieści.