Andzike Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Mam nadzieję, że jak wrócę to już będzie po wizycie, a może nawet i Drops w nowym domu :D Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Bardzo się cieszymy Natussiaa :-) juz pewnie zmierzasz ;-)czekamy na wieści Quote
UMilki Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Właśnie zadzwoniła do mnie Natussia. Domek jest ok, więc Drops jeszcze dziś pojedzie do swojego nowego lokum :) Bardzo, bardzo się cieszę :multi: Quote
Natussiaa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Właśnie wróciłam z wizyty,wszystko jak najbardziej ok :) Fajny domek,właścicielka super,widac ,że bardzo kocha zwierzęta :) Quote
UMilki Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Natussiaa, bardzo Ci dziękujemy za pomoc. No to Drops do domu :) Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Aż się wzruszyłam......Natussiaa bardzo dziękuję jeszcze raz!!!!! Quote
olalolaa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Super :) Pozdrawiam wszystkich, i Dropsikowi wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia hehehe:loveu::loveu::loveu: Quote
Romka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Drops w drodze do domu,z TŻ naszej UMilki!UMilki dziekujemy Ci bardzo!Odwiedzimy Cię ,żeby się rozliczyć! Quote
rita60 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Duzo szczescia mały:multi:zdejmowac ogłoszenia:razz: Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 zdejmować, ja tez spróbuję, bo nigdy nie zdejmowałam ogłoszeń ;-) Quote
mamanabank Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ojojoj, poproś UMilki panią, żeby się zalogowała, albo jakieś zdjęcie chociaż od czasu do czasu przysłała, jak to tak bez niego teraz żyć... Ja tutaj zostaję i czekam na zdjęcia. Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ja też zostaję jak i na Majce, tak i na Dropsie,,,, Quote
UMilki Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Drops już w swoim domku, TŻ też dotarł cały i zdrów. Pani wywarła na nim bardzo dobre wrażenie. Dropsowi też się spodobała, bo od razu dali sobie buziaka, usiadł i podał jej łapę. Będzie miał dobrze. Niedługo jedzie na wakacje nad morze z całą swoją nową rodziną, a on tak lubi wodę. Zdjęcia będą, bo mam namiary na galerię :) Zapraszam do mnie na świętowanie ;) Quote
UMilki Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Jak się pogoda ustabilizuje zapraszam na ognisko :) Quote
rita60 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 UMilki napisał(a):Jak się pogoda ustabilizuje zapraszam na ognisko :) A to daleko od Łodzi ?;) Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 rita bliziutko...50 km do Łowicza!!! UMilki super wieści, podziękowania dla męża ;-) Quote
mamanabank Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Jeszcze dzisiaj rano miałam tel. w sprawie Dropsa z Krakowa, poleciłam Dafne, wysłałam zdjęcia. Quote
UMilki Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Najnowsze wieści od Dropsa :) Ukochał sobie pana, którego nie odstępuje na krok, nawet z nim spał. W domu poustawiał towarzystwo-psa ugryzł w ucho, chciał zjeść świnkę morską. Dziś był na działce, kilka razy wskoczył do stawu i przyniósł właścicielom trzy dorodne żaby :) Quote
mamanabank Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Rita60 sprawdza się to o czym mi mówiłaś. Drops jest łowny jak... 150 :-) Quote
Recommended Posts