Figafiga Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 super ma Dropsik w tej trawie, czy są juz jakieś wieści odnośnie nowych domków??? mam kolejne zapytanie i czekam na odpowiedź na mojego emaila Quote
UMilki Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Mam właśnie gorąca linię, aż mi się telefon rozładował. Czeka nas kilka wizyt przed adopcyjnych :) Quote
Andzike Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 UMilki napisał(a):Mam właśnie gorąca linię, aż mi się telefon rozładował. Czeka nas kilka wizyt przed adopcyjnych :) oooo, czekam na wieści !!! :) Quote
Figafiga Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 UMilki to może jakieś namiary jeśli chodzi o Wawę...Andzike nasza kochana by sprawdziła domek,jakby okazał się ok to byłoby super, bo ja z mężem w sobotę wybieram się do Wawy. Trochę błędów jest w ogłoszeniu, właśnie zauważyłam. rita60 może uda Ci się pozmieniać ;-) http://www.adopcje.org/adopcja49060.html Drops to pies nie suka i jest po zabiegu kastracji, jest szczepiony oraz odrobaczony!!! EDIT. lekkie niedopatrzenie Quote
rita60 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Sorry,nie wiem jak to wyszło:oops:juz poprawiam. Quote
Figafiga Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Już niedługo wizyta przedadopcyjna w Gnieźnie, trzymajcie kciuki ;-) wykona ją cioteczka ata Quote
UMilki Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Nie mogę doczekać się wyniku. Trzymam mocno kciuki. Im krócej będzie u mnie tym lepiej dla niego. Nie chciałabym, żeby za bardzo się do nas przyzwyczaił, a już z Amelką cuda wyczyniają. Quote
mamanabank Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 UMilki, jakby co... to wiesz.... masz pierwszeństwo :-) Quote
Figafiga Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 no właśnie UMilki - to taki bezproblemowy psiak :-) Quote
UMilki Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 A za rok będę miała całe stadko :) Nie, dziękuję. Chłop mnie ogranicza do jednego psa domowego ;) chociaż Drops śmiga po domu jakby był u siebie... Quote
Figafiga Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 w październiku na bank się powiększy kilku Łowiczankom ;-) Quote
mamanabank Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Był jeszcze jeden telefon w sprawie Dropsa z Zabrza, jak tak dalej pójdzie trza będzie jakąś hodowlę zorganizować, bo domów będzie więcej niż foksiów ;-) Quote
UMilki Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 I z Chorzowa :) Wszyscy Dropsem są zauroczeni. Eh... szkoda, że inne psiaki nie mają takiego szczęścia. Quote
Figafiga Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Szukam osoby do wizyty z Zabrza i Chorzowa...trzymajcie kciuki...Andzike super jakby w Wawie znalazł dom, ale CI z Wawy co mieli sie do mnie odezwać milczą..... Quote
UMilki Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Ano właśnie. Problem polega na tym, że nie mamy kim zrobić wizyt przed adopcyjnych. Ja osobiście nie znam nikogo ze śląska, kto mógłby odwiedzić Chorzów czy Zabrze. Dziwnie się to wszystko składa. Albo nie ma chętnych do wzięcia psa, albo jest tak wielu, że nie wiadomo jak to ogarnąć. Quote
mamanabank Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Figa pisała do dziewczyn z różnych stron, jest z nimi w kontakcie. No ale nie każdy może jechać na wizytę z dnia na dzień. Dom na pewno wybierzemy. Rita jeśli masz na oku jakieś foksterierowate psiaki podeślij nam, będziemy polecać Quote
Recommended Posts