Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Drops trafił do mojego hoteliku wczoraj, ale już oczarował całą rodzinę. Zwłaszcza moją roczną córkę, od której nie odrywa wzroku i z wielkim zapałem pomaga jej wrzucać piłeczki do melodyjnej zabawki dziwiąc się wydawanym dźwiękom.
Jest prześlicznym 5 letnim psiakiem w typie foksteriera szorstkowłosego. Jest po kastracji, posiada wszystkie aktualne szczepienia, jest odrobaczony i zabezpieczony przeciwko pchłom i kleszczom. Jest niewielki i waży 7,5kg.[/FONT]

[FONT=Arial]Drops, bo tak mu daliśmy na imię jest psem niezwykle przyjaznym. Widać, że uwielbia ludzi, bo z każdą przybyłą osobą wita się jak ze starym znajomym. Najlepiej czuje się w towarzystwie dzieci. Akceptuje towarzystwo psów i kotów. [/FONT][FONT=Arial]W trakcie spaceru nie zwraca uwagi na psy szczekające za płotem. Z moim kotem przywitały się nosami, a z Milką (moja suczka) razem gonią za piłką.[/FONT][FONT=Arial] Zna podstawowe komendy... przepięknie podaje łapkę i przybija "piątkę" ;) Zachowuje czystość w domu, potrafi chodzić na smyczy, lubi jeździć samochodem i uwielbia pływać.
[/FONT]
[FONT=Arial]Pod naszą opieką znalazł się po nieudanej adopcji ze schroniska.

Kontakt ze mną w sprawie Dropsa:
Hotel dla Twojego psa
"U Milki"
Ewa Musiał
509 370 866
hotelumilki@gmail.com
musialewa@op.pl

Mam nadzieję, że szybciutko trafi do dobrego domku, bo jest fantastycznym , kochanym, ufnym psiakiem.

Zobaczcie jaki on jest śliczny.
http://picasaweb.google.pl/hotelumilki/DropsSzukaDomuStaEgo#
[/FONT]

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UMIlki powiedziała,ze zmieni pierwszy post.Mamanabank czy kolejnośc danych zachowujemy jak zwykle czy w tym przypadku podajemy inna kolejność?Np,Ty i Umilki?

Posted

Już się poprawiłam. Mam tylko okropny problem z wrzucaniem zdjęć.
Kontakt do mnie na pierwszej stronie.

A Drops jest genialny. Biedny ze smutkiem patrzy na staw, do którego z wielką chęcią by wskoczył, ale nie może, bo z samego rana wylałam na niego środki przeciwkleszczowe. Pojutrze, woda w stawie należy do niego :)
Jest zachwycony Amelką. Córcia ma zaledwie rok,a już na pewnej płaszczyźnie się dogadują.
Z moją suczką stosunki są poprawne, bo Milka okazuje się straszną zazdrośnicą i ma mi za złe przytulanki z Dropsem. Mam nadzieję, że ten układ ulegnie zdecydowanej poprawie. Potrzeba jej czasu, a i on w ostatnich dniach przeżył swoje, więc może być troszkę nerwowy. Kot jest całkowicie obojętny.
Na spacerze zachowywał się bardzo dobrze, a spuszczony ze smyczy trzymał się blisko mnie :) Inne psy go nie interesują, ważniejsze jest poznawanie okolicy.
Mnie osobiście Drops bardzo pozytywnie zaskoczył, bo spodziewałam się małego "adehadowca", a on jest bardzo spokojny.
Będę Was informować na bieżąco o poczynaniach naszego podopiecznego.

Posted

Dalam małego na forum terierkowe.
-alegratka.pl
-eoferty.pl
-kupiepsa
-przygarnijzwierzaka
-adopcjeorg
-cafeanimal
-kupsprzedaj.pl
-kokosy.pl
-przylepa.pl
-ofertka.pl
Powodzenia maly:loveu:

Posted

mam już zapytanie o Dropsa, Pani mieszka w bloku, mąż 11 i 3,5 letnie dzieci. Podałam jej nr tel i czekam na tel. Jeśli Pani jest z Warszawy, bo gumtree serwis na warszawę idzie, wizyte zdołamy przeprowadzić to w sobotę z mężem zawieziemy Dropsa. Więc czekam