Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cuciola napisał(a):

co ja moge zrobic? przeciez nie moge na wlasnego sasiada naslac policji..

może zaproponuj sąsiadowi rozwiązanie gdy pies jest na lince przywiązanej do drutu rozpiętego wzdłuż działki - znacznie to zwiękasza możliwość ruchu pieskowi
może raczej powiedz panu że tak pies będzie mógł dużo lepiej pilnować a grządek nie zniszczy niż że tak psu będzie lepiej

jeśli nie poskutkuje zawsze zostaje np. straż miejska, chyba ważniejsze jest to że zwierzak się męczy niż dobre samopoczucie sąsiada, są ludzie z którymi niekoniecznie trzeba utrzymywać pooprawne stosunki
(ja kiedyś miałam sąsiadkę co tygodniami zostawiała psa samego, ze względu na opinie o schroniskach drugi sąsiad sam codziennie psa karmił zamist zawiadomić władze) natomiast pani usłyszała od nas co o tym myślimy i że nie chcemy żeby nam mówiła dzieńdobry)

P.S. a płakać masz prawo tak długo jak Tobie potrzeba, jeśli ktoś tego nie rozumie to jego problem

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cuciola Simbik pewnie się cieszy, że będzie maluszek z Tobą :) Są śliczne :D Mi się tak wydaje, że Simba będzie trochę "kierować" Twoim szczeniaczkiem ;)

Posted

myslalam dzisiaj o tobie zlotko...jak kazdego dnia
znowu zaswiecilo slonce..zaczynaja sie upaly we Wloszech...pomyslalam wtedy jak bardzo lubiles sie pluskac tutaj i aportowac patyki...
tak radosnie

twoja ulubiona rzeka Trebbia...

Posted

malutki...dzisiaj jak rozmawialam z mama to powiedziala mi ze usnela moja ulubiona welonka pomaranczowa..z dnia na dzien..pewnie teraz tam gdzies plywa w jeziorku...
ciagle o tobie pamietam...

Posted

dzisiaj przysnil mi sie maluszek ktorego mamy 12 lipca odebrac z hodowli..
ze uciekl mi w centrum handlowym..
ja go gonilam a okazalo sie ze wskoczyl do fontanny i plywal..
tak ja ty Simbusiu lubiles :(

Posted

w przyszlym tygodniu przyjdzie pani weterynarz...od ktorej zawsze dostawales psie ciasteczka bo zawsze byles taki grzeczny..
teraz bedzie szczepic psa cioci..twojego najlepszego kolege ktory wszystko na pewno czuje...bardziej do tulenia sie zrobil...pewnie teskni..jak my :( :( dobranoc sloneczko

Posted

kocham cie...jakbym chciala sie teraz wtulic w twoja mieciutka siersc.. :( znowu wieczor nadchodzi..przegladalam zdjecia..to minie..tak mowia..potrzeba czasu..
czekam na nowego malucha..na twarzy usmiech,teraz w oczach lzy..
ty zawsze bedziesz pierwszy!

Posted

maluszku..wczoraj doszedl do ciebie za teczowy most maly czesiu..labradorek czarny znajomych..tez byl chory na dysplazje..trzeba bylo operowac i piesek tego nie wytrzymal...nie wiadomo czy narkoza,czy serce...strozuj mu tam za Mostem..zeby nie czul sie samotny.. (*) dla Czesia od Aguchy

Posted

opadasz maluszku z pierwszej strony forum...moze dlatego ze inni nie znali cie tak jak ja..
dla mnie zawsze bedziesz najwyzej..najlepszy i najukochanszy..
co wieczor brakuje mi twojego buzi w policzek na dobranoc..
:( :( :( :(

Posted

w sumie to wiecej pisywalam w owym czasie na labradory.info wiec tutaj wiec moze dlatego malo osob odwiedza ten watek zeby troche powspominac :(

Posted

hmm..dziwne mieszane uczucia sa w moim sercu..
w srode odbiore nowego pieska-nowego przyjaciela..
no wlasnie..mam niby nie porownywac jego do ciebie..
ale czy on bedzie tak samo kochany jak ty?
wiem ze go pokocham..ale ty zawsze bedziesz pierwszy..
opiekuj sie moim maluszkiem Aniolu,zeby rosl w zdrowiu....
opiekuj sie jak mozesz..zeby maluszek byl ze mna jak najdluzej...
mysle ze dobrze postepuje biorac znowu do domku nowego pieska..
nie badz zazdrosny bo nie warto..Aniolku :(

Posted

Simbus nie bedzie zazdrosny wie ze bedziesz szczesliwa i on Ci pomoze w wychowaniu Yogiego zebys miala w zyciu duza szczescia z nowym maluchem bedzie patrzal na Was z gory i pilnowal zeby sie Wam nic nie stalo

• 4 weeks later...
Posted

Oj zaopiekuje się nim, zaopiekuje!!!!
Każdego dnia będziesz czula jego obecnosc. Ja w Idzie czesto odnajduje czastke Lazy, podobne zachowania, spojrzenia, pomimo, ze sa tak diametralnie różne. Nie bój się porównan i odnajdywania Simby w Yoghim.
(')