freda Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 cuciola napisał(a): co ja moge zrobic? przeciez nie moge na wlasnego sasiada naslac policji.. może zaproponuj sąsiadowi rozwiązanie gdy pies jest na lince przywiązanej do drutu rozpiętego wzdłuż działki - znacznie to zwiękasza możliwość ruchu pieskowi może raczej powiedz panu że tak pies będzie mógł dużo lepiej pilnować a grządek nie zniszczy niż że tak psu będzie lepiej jeśli nie poskutkuje zawsze zostaje np. straż miejska, chyba ważniejsze jest to że zwierzak się męczy niż dobre samopoczucie sąsiada, są ludzie z którymi niekoniecznie trzeba utrzymywać pooprawne stosunki (ja kiedyś miałam sąsiadkę co tygodniami zostawiała psa samego, ze względu na opinie o schroniskach drugi sąsiad sam codziennie psa karmił zamist zawiadomić władze) natomiast pani usłyszała od nas co o tym myślimy i że nie chcemy żeby nam mówiła dzieńdobry) P.S. a płakać masz prawo tak długo jak Tobie potrzeba, jeśli ktoś tego nie rozumie to jego problem Quote
cuciola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Simba..posadzilam ci kwiatka http://www.dognet.pl/ogrod/ogrod.cgi?find=2&findname=Simba Quote
Folen Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Cuciola Simbik pewnie się cieszy, że będzie maluszek z Tobą :) Są śliczne :D Mi się tak wydaje, że Simba będzie trochę "kierować" Twoim szczeniaczkiem ;) Quote
cuciola Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 oby Simbus mial w opiece szczeniaczka kroty teraz rosnie,zeby nie oprzytrafily mu sie zadne problemy zdrowotne i zeby byl ze mna dluuugo! Quote
cuciola Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 myslalam dzisiaj o tobie zlotko...jak kazdego dnia znowu zaswiecilo slonce..zaczynaja sie upaly we Wloszech...pomyslalam wtedy jak bardzo lubiles sie pluskac tutaj i aportowac patyki... tak radosnie twoja ulubiona rzeka Trebbia... Quote
cuciola Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 malutki...dzisiaj jak rozmawialam z mama to powiedziala mi ze usnela moja ulubiona welonka pomaranczowa..z dnia na dzien..pewnie teraz tam gdzies plywa w jeziorku... ciagle o tobie pamietam... Quote
cuciola Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 dzisiaj przysnil mi sie maluszek ktorego mamy 12 lipca odebrac z hodowli.. ze uciekl mi w centrum handlowym.. ja go gonilam a okazalo sie ze wskoczyl do fontanny i plywal.. tak ja ty Simbusiu lubiles :( Quote
cuciola Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 w przyszlym tygodniu przyjdzie pani weterynarz...od ktorej zawsze dostawales psie ciasteczka bo zawsze byles taki grzeczny.. teraz bedzie szczepic psa cioci..twojego najlepszego kolege ktory wszystko na pewno czuje...bardziej do tulenia sie zrobil...pewnie teskni..jak my :( :( dobranoc sloneczko Quote
cuciola Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 kochany lewciu :( http://labradory.info/album_pic.php?pic_id=7474 http://labradory.info/album_pic.php?pic_id=7472 :( :( tak bardzo brakuje mi twojego miekkiego jak pluszowy misiu futerka w ktore zawsze moglam sie wtulic :( Quote
cuciola Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 malutki..to juz 3 miesiace...ciagle boli... a to twoje ulubione morze... Quote
shirrrapeira Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Bardzo mi przykro na pewno Twoj pies za TM pokieruje Twoimi krokami, tak jak pokierowal moimi krokami i od tygodnia i 3 dni mamy cudnego wyzelka munsterlandzkiego. Na pewno bedzie piekny Quote
cuciola Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 ja bede miala maluszka za miesiac.. ale Simbus na zawsze pozostaniew moim sercu.. dzisiaj tym bardziej o tobie mysle malenstwo Quote
cuciola Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 kocham cie...jakbym chciala sie teraz wtulic w twoja mieciutka siersc.. :( znowu wieczor nadchodzi..przegladalam zdjecia..to minie..tak mowia..potrzeba czasu.. czekam na nowego malucha..na twarzy usmiech,teraz w oczach lzy.. ty zawsze bedziesz pierwszy! Quote
cuciola Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 maluszku..wczoraj doszedl do ciebie za teczowy most maly czesiu..labradorek czarny znajomych..tez byl chory na dysplazje..trzeba bylo operowac i piesek tego nie wytrzymal...nie wiadomo czy narkoza,czy serce...strozuj mu tam za Mostem..zeby nie czul sie samotny.. (*) dla Czesia od Aguchy Quote
cuciola Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 opadasz maluszku z pierwszej strony forum...moze dlatego ze inni nie znali cie tak jak ja.. dla mnie zawsze bedziesz najwyzej..najlepszy i najukochanszy.. co wieczor brakuje mi twojego buzi w policzek na dobranoc.. :( :( :( :( Quote
cuciola Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Simbusiu czy tez masz juz takie skrzydelka? ja wierze ze masz...bo jestes Aniolkiem Quote
cuciola Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 w sumie to wiecej pisywalam w owym czasie na labradory.info wiec tutaj wiec moze dlatego malo osob odwiedza ten watek zeby troche powspominac :( Quote
cuciola Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 hmm..dziwne mieszane uczucia sa w moim sercu.. w srode odbiore nowego pieska-nowego przyjaciela.. no wlasnie..mam niby nie porownywac jego do ciebie.. ale czy on bedzie tak samo kochany jak ty? wiem ze go pokocham..ale ty zawsze bedziesz pierwszy.. opiekuj sie moim maluszkiem Aniolu,zeby rosl w zdrowiu.... opiekuj sie jak mozesz..zeby maluszek byl ze mna jak najdluzej... mysle ze dobrze postepuje biorac znowu do domku nowego pieska.. nie badz zazdrosny bo nie warto..Aniolku :( Quote
diabelkowa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Simbus nie bedzie zazdrosny wie ze bedziesz szczesliwa i on Ci pomoze w wychowaniu Yogiego zebys miala w zyciu duza szczescia z nowym maluchem bedzie patrzal na Was z gory i pilnowal zeby sie Wam nic nie stalo Quote
cuciola Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Simbusiu..juz jest u nas maly rozrabiak-Yoghi. Opiekuj sie nim.. kocham cie Aniolku Quote
LAZY Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Oj zaopiekuje się nim, zaopiekuje!!!! Każdego dnia będziesz czula jego obecnosc. Ja w Idzie czesto odnajduje czastke Lazy, podobne zachowania, spojrzenia, pomimo, ze sa tak diametralnie różne. Nie bój się porównan i odnajdywania Simby w Yoghim. (') Quote
Recommended Posts