Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jejku! dzisiaj jest dla mnie smutny dzien! :-( kazdego miesiaca dnia 20 jechalam nad jeziorko lub nad morze zeby Simbus sobie poplywal co uwielbial...
dzisiaj bylyby jego pierwsze urodzinki :-( niestety nie moge mu juz towarzyszyc...
byl moim skarbem..moim marzeniem ..zawsze chcialam miec psa. Teraz czekam z niecierpliwoscia na narodziny miotu z zaprzyjaznionej hodowli bo dom jest pusty i moze zycie tez stracilo czastke radosci..
Aniolku..wiem ze jestes tam szczesliwy i juz lapki cie nie bola! :-( :-(

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figaro moj aniolek pod sam koniec operacji tPO po podaniu leku dozylnego przeciwbolowego dostal silnej alergii wstrzasowej i juz go nie potrafili mimo prob odreanimowac!
a ja wybralam najlepszego lekarza! chcialam jak najlepiej! operacja sie zakonczyla,mial powrocic do pelnego zdrowia! i ten cholerny lek!
najgorsze jest to ze alergie mozna tylko sprawdzic jak lek podany jest podskornie a nie dozylnie-!

umieram z tesknoty :(

Posted

wspoolczuuje :(( przeciez on taki mlody byll :( to takie straszne jak nagle los zabiera ci to co kochasz ale pomysl ze bedzie szczesliwy za TN i nie bedzie go juz nic bolalo i nie bedzie musial miec zadnych operacji bedzie sobie biegal i robil co chce :)

Posted

wiesz coś w tym jest

jak odeszła moja Ruda kochana to śnili mi się Dziadkowie i mówili że jest z nimi
w nocy po odejściu Fredy moja matka miała sen, Fredę głaskał Dziadek

Posted

na razie nie, za bardzo boli (straciłam Fredę 3 miesiące temu, nagle)
powoli pewnie dojrzeję do tej myśli bo dom jest strasznie pusty i nie ma mnie kto wyciągać na spacery

Posted

wiem jaka pustke odczuwasz....
u mnie minelo poltorej miesiaca i wiem ze nie moge zyc bez pieska..dlaczego czekam na narodziny kluseczek i w lipcu przywioze jedna do domku!

co sie stalo z twoja psinka? przepraszam ale ostatnio nie pisalam na forum..jesli nie sprawia ci to bolu to napisz :* trzymaj sie ..chcesz pogadac to piisz na gg bo wiem jaki to smutek

Posted

Freda ma tu gdzieś wyżej swój wątek.

Do tej pory nie jestem pewna, na sekcję się nie zdecydowałam, nie chciałam Jej męczyć
Myślę że albo: zjadła coś trującego (bywałyśmy na polach, w ogródku też koty lub ptaki czasem coś przywloką), albo miała skręt żołądka (wet raczej wykluczył) albo może skręt śledziony
Nie miała typowych objawów dla żadnej z tych przyczyn, po prosu wymioty nad ranem. Wet powiedział mi podczas wizyty "do wieczora będzie jeszcze obolała ale będzie dobrze", wieczora nie doczekała.

Wiesz z powodu przypadków takich jak Twojej Simby moja wetka nie lubi np. zdejmować kamienia z zębów, zawsze odwlekała i mnie zwodziła
To się zdarza chyba bardzo rzadko ale jednak się zdarza i chyba nie można tego przewidzieć, a jak pisałaś operacja nie była kosmetyczna tylko naprawdę piesiowi potrzebna

Posted

Ciuciola, nie smuć się ... :calus: A Simbuś, napewno za Tobą tęskni i Cię bardzo wspaniale wspomina... A Twój nowy psiaczek będzie miał u Ciebie dom pełen miłości. No i wiesz, że masz nas - dogomaniaków.

• 4 weeks later...
Posted

moj kochany piesku...
urodzily sie maluszki u Krzysi...w lipcu jeden z nich trafi do mnie..
nie wiem czy jeszcze bede potrafila kochac tak jak kochalam ciebie...
dlaczego wlasnie ze wszystkich szczeniakow z miotu rzucil mi sie w oczy ten ciemniejszy? wypieczony tak jak ty :( kocham cie ciagle

Posted

twoje serce potrafi kochać i Simbę i Maluszka , choć do Simby pozostanie sentyment i dziwne uczucie ja to nazywam nietykalności....
miłość do Simby pozwoli Ci madrze wybrać i opiekować się jego następca , a Simba ci w tym pomoże ;)
Simbusiu [']['][']

Posted

jest mi dzisiaj tak zle,co ja tu robie??!!staram sie nie myslec i uciekam od tego co sie stalo.Stracilam Perelke 1maja 2005,dalej mi ciezko kiedy o niej mysle,mam pieska tez nazywa sie Perelka ,sa takie do siebie podobne.Mysle ze warto miec nowego pieska zeby jeszcze jednej istotce dac szczesci i milosc.ja kupilam pieska szybko po smierci Pereleczki i mysle ze ona tego chciala,mysle ze kawaleczek mojego skarba jest w tej Perelce.
KOCHAM CIE SKARBIE I NIGDY NIE PRZESTANE.ZAWSZE BEDZIESZ PIERWSZA.TESKNIE KOCHANIE

Posted

psiaczku..nie pozwole zeby twoj topic opadl..
jestes ciagle w moim sercu i mysle o tobie..wiec temat nie moze opasc.. :( ciagle nie potrafie patrzec w twoje zdjecia..placze... w lazience..zeby nikt nie widzial ze nadal jestem smutna

Posted

to prawda..ja mam za plotem faceta ktory rocznego bokserka uwiazal lancuchem do garazu
juz z nim gadalam..tlumaczylam dlaczego pies potrzebuje kontaktu z czlowiekiem..co ja mam zrobic..faceta nic nie przekonuje a ja siedzac w pokoju slysze tylko jak lancuch uderza o drzwei garazu...:angryy:
biedny boksiu..calymi dniami lezy...kiedys bawil sie z toba Simbusiu bo latal po ogrodzie..potem boksiu zniszczyl kwiatki i pan sie wkurzyl :angryy:
co ja moge zrobic? przeciez nie moge na wlasnego sasiada naslac policji..