cuciola Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 staram sie nie porownywac.Oni sa calkiem inni...i to saobie wmawiam.Nie chce odnajdywac Simby w Yoghim,bo to byloby nie fair.. ciesze sie ze mam maluszka,nie chce porownywac.zaczynam wszystko od poczatku Quote
cuciola Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Simbusiu kochany... wczoraj jak Yoghi spal to myslalam sobie o Tobie..znowu mi lezka poplynela...nie przestaje o Tobie myslec..co tam u ciebie sie dzieje? juz tak dlugo cie w snie nie spotkalam..odwiedz mnie znowu bo czekam Quote
diabelkowa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 U Simbusia pewno wszystko w porzadku i z gory obserwuje postepy Twojego malucha Quote
cuciola Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 czesc maluszku..w tym roku nie pojechalismy nad morze.. nie wiem..jakos tak sie zlozylo.. morze i wode kochales bardzo.. wysylam buziaczki do nieba Quote
cuciola Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 witam cie lwiatko..my juz z Yoghim po ostatnim szczepieniu i bedziemy wyruszac na podboj swiata.. buziaczki kochany Aniolku Quote
sylwia_psiara Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Bardzo mi przykro naprawde biedny ten twoj psiak ,ale teraz juz mu lepiej i juz sie nie meczy:-( Quote
cuciola Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Dzisiaj bylam na spacerku z Yoghim.Spotkalam tego pana,co mial 2 owczarki niemieckie.Zapytal mnie..to inny labek,prawda? a co z tamtym? odpowiedzialam..glos mi zesmutnial...nadal nie potrafie o tym mowic..normalnym tonem.On powiedzial...przykro mi..taki byl mlody..biedactwo.. on tez szedl tylko z jednym onkiem...1,5 roczna sunia..ta starsza tez odeszla za TM na nowotwor :( no i tak sobie wspominalismy... :( Quote
cuciola Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 jutro juz bedzie 6 miesiecy..a dalej tak bardzo boli :( Quote
cuciola Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 znowu przychodze tutaj do tego tematu.. Simba...niedawno na niebie widac bylo tecze...wyobrazalam sobie jak to jest biegac tak wysoko..tam w oddali... Quote
cuciola Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 czesc maluszku..co tam u ciebie? dziekuje ze opiekujesz sie Yoghim..rosnie w zdrowiu..dzieki twojej opiece! Quote
cuciola Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 czesc Aniolku..tutaj pada deszcz i troche sie w domku nudzimy. Upieklam szarlotke a koncowki z jabuszek jadl sobie Yoghi.. ty pewnie za Mostem masz pelno drzew z ktorych spadaja lablka.. Quote
LAZY Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Wiidzę, ze Tobie tez sie wzieło na wspomnienia...ja wspominam codziennie...dzisiaj strasznie płączę, bo ktos na owczarku odswieżył temat "białączka", kolejny młody ONek (4 lata) chory.... Quote
cuciola Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 LAZY ja wspominam codziennie.. podziwiam was i Pagajowa ze potraficie zagladac w stare zdjecia.. ja nie potrafie :( chcialabym powiesic zdjecie w pokoju ale chyba za kazdym raze jakbym na nie spagladala to plynelyby lzy.. wiem ze za Teczowym Mostem psy sa szczesliwe ale starszne jest jak odchodzi przyjaciel tak niespodziewanie.. :( :( Quote
LAZY Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 cuciola napisał(a):LAZY ja wspominam codziennie.. podziwiam was i Pagajowa ze potraficie zagladac w stare zdjecia.. ja nie potrafie :( chcialabym powiesic zdjecie w pokoju ale chyba za kazdym raze jakbym na nie spagladala to plynelyby lzy.. wiem ze za Teczowym Mostem psy sa szczesliwe ale starszne jest jak odchodzi przyjaciel tak niespodziewanie.. :( :( Ja mam zdjecia Lazy w portfelu na tapecie w komórce, na monitorze i w pokoju. I płaczę jak n a nie patrze! Ale uwierz mi...w pewnym momencie zerkasz na fotke ukochanego przyjaciela i uśmiechasz sie do niego...tak poprostu. Quote
zdrojka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ja też nie potrafię... Chciałabym, ale boję się, że nie dam rady :-( Czekam na ten moment, kiedy będę się mogła uśmiechnąć do zdjęcia, ale chyba jeszcze za wcześnie. Ale taka chwila nadejdzie! Wiem to, tak samo jak Ty. Tylko potrzeba czasu... Jeszcze trochę dajcie mi czasu... Quote
Kati Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ja też mam wszedzie zdjęcia Raptusa. Po prostu miałam je jeszczejak Raptus żył, jeszcze zanim zachorował. Przecież teraz nie mogłabym zdjąć obrazu Raptusa ze ściany, zmienić tapety na monitorze. chociaż tak starsznie mi go brakuje, to chociaż mogę sobie na niego popratrzeć. Ciuciola, trzymaj się. Quote
cuciola Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 podziwiam was za taki stosunek do tego,co sie wydarzylo..na prawde uklon sie nalezy za wasza sile! Quote
cuciola Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 dziekuje Wam przyjaciele za odwiedzanie tego miejsca (*) Anioleczku jak dzisiaj pieknie slonko swieci! Quote
cuciola Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 dobry wieczor Aniolku... znowu plyna mi lzy...nie wiem czemu..ciagle jakis piesek dolacza za Teczowy Most..nieoczekiwana smierc jest najgorsza :( Quote
cuciola Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 czesc maluszku? u ciebie tez tak zimno? bo tu juz czuc ten zimowy wiatr..ciekawe czy w te swieta bedzie tyle sniegu jak w zeszle,ktore spedzalismy razem :( Quote
cuciola Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 malenstwo kochane... to beda pierwsze Swieta bez ciebie.. na zawsze bedziesz obecny w moim sercu Quote
Aga76 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Świeczuszka dla Simby, Aniołeczku na zawsze w sercu i pamięci... " class="ipsImage" alt=""> Quote
cuciola Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 skarbie..tak dawno mnie tu nie bylo.. moze dlatego ze codziennie rozmawiamy ze soba.. w snach... spij spokojnie... za niedlugo bedzie rok jak sobie biegasz po zielonej lace.. tak bardzo brakuje.. Quote
Recommended Posts