Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NiJaSe już dziękowałam, sobie nie będę, bo nie wypada :eviltong: To mogę jeszcze Tobie Idusiek podziękować za ten domek dla Lilki. I LadyBell, za ogłoszenia. I wszystkim, którzy kibicowali małej :)

DZIĘ-KU-JĘ! ;)

Posted

a najbardziej z nas wszystkich chyba dziękuje Lilunia,znaczy Fifka - bo to ona jest najbardziej wdzięczna za wyrwanie zza krat, za cierpliwość, za szansę, za okazane jej ciepło i co najważniejsze ZA NOWY DOMEK i KOCHAJĄCYCH JĄ LUDZI :) :) :)

Posted

No. A ja dziś w parku spotkałam Fifkę z Panem. Główka w górze, uszka stoją, jeszcze lękliwa, ale ogonek chodzi do moich dziewczyn. Znudziło jej się stać jak rozmawialiśmy, legła w zielonej trawce.
Wzgardziła czymś dobrym, co moje suki kochają.
Pozwoliła mi się pogłaskać i dostałam buzi, ciepłym języczkiem prawie w usta:-)
Byłam pod wrażeniem tych jej uczuć:-)

Posted

Awit napisał(a):
No. A ja dziś w parku spotkałam Fifkę z Panem. Główka w górze, uszka stoją, jeszcze lękliwa, ale ogonek chodzi do moich dziewczyn. Znudziło jej się stać jak rozmawialiśmy, legła w zielonej trawce.
Wzgardziła czymś dobrym, co moje suki kochają.
Pozwoliła mi się pogłaskać i dostałam buzi, ciepłym języczkiem prawie w usta:-)
Byłam pod wrażeniem tych jej uczuć:-)

jejciu, jak miałaś fajnie :)

Posted

Lilunia - Fifka już w domu, a ja mam kłopot o imieniu Maksio :( Psiak zabrany od właścicielki, która chciała go uśpić, bo nie zgadzał się z innymi psami... Ma na kilka dni miejsce w Azylu, potem pojedzie do hotelu - nie wiem, którego, bo jedyne miejsce, jakie udało mi się znaleźć, jest od 16 sierpnia... I nie wiem za co, bo jestem kompletnie bez kasy :( Proszę, zerknijcie do niego: MAX

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nie było mnie dwa tygodnie w domu i też myślałam o Fifce.
Jestem tydzień i jest wszystko dobrze:-)
Jest nawet różnica w wyglądzie suni, jest odważniejsza, bawiły się z moją Tereską na podwórku:-)
Po podwórku, a mamy ogrodzone, chadza czasem bez smyczy, jest posłuszna, w parku chyba też jest puszczana.
No i ociupinkę, ale ociupinkę ma więcej ciałka.
Państwo zadowoleni, baa, powiedziałabym, iż szczęśliwi, a Fifka w domu już jest prawdziwym domownikiem.
Pan Fifki co mnie spotka, dzieli się radością z bycia jej właścicielem:-)

Posted

Awit napisał(a):
Nie było mnie dwa tygodnie w domu i też myślałam o Fifce.
Jestem tydzień i jest wszystko dobrze:-)
Jest nawet różnica w wyglądzie suni, jest odważniejsza, bawiły się z moją Tereską na podwórku:-)
Po podwórku, a mamy ogrodzone, chadza czasem bez smyczy, jest posłuszna, w parku chyba też jest puszczana.
No i ociupinkę, ale ociupinkę ma więcej ciałka.
Państwo zadowoleni, baa, powiedziałabym, iż szczęśliwi, a Fifka w domu już jest prawdziwym domownikiem.
Pan Fifki co mnie spotka, dzieli się radością z bycia jej właścicielem:-)

ale się niuni udało !

a oni dzwonili w sprawie Fikołka...tylko ich przekabaciłam bo ona była blisko.
a Fikołek pojechał prosto ze schronu 2 tyg temu do domciu- równiez :)

• 2 weeks later...
Posted

Po absencji pojawiam sie na chwilkę , dzisiaj spotkalam sie rano na spacerku z Fifką :) , rozkwitło nam dziewcze , lata ,skacze jak konik polny i po prawie 1, miesiaca nie widzenia się zostałayśmy z suczydłami moimi rozpoznane :). Wyszalała się z Jadzią aż pan się dziwił bo mówił że nie widział żeby ona z innymi psami sie tak bawiła :D , heheh no coż w końcu spotkała swoją nauczycielkę dzikich zabaw ;). We wrzesniu Fifka będzie sterylizowana ...... super dziewczyna trafiła , naprawde super. Teraz bede miała troche wolnego to bede sie pewnie widywala z Fifka na porannych spacerkach , postaram sie o jakieś fotki i filmiki :)

Posted

[B]Zapraszam do Chanel, suni z częstochowskiego schroniska, jest szansa na DT, a ona tam siedzi od małego..[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179484-JEST-SZANSA-NA-DT!-POTRZEBNE-DEKLARACJE-!-%C5%9Aliczna-czekoladka!-Chocco-Chanel-czeka-[/url]..