idusiek Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 no to se wszystkie podziękowałysmy i kropka :D Quote
koosiek Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 NiJaSe już dziękowałam, sobie nie będę, bo nie wypada :eviltong: To mogę jeszcze Tobie Idusiek podziękować za ten domek dla Lilki. I LadyBell, za ogłoszenia. I wszystkim, którzy kibicowali małej :) DZIĘ-KU-JĘ! ;) Quote
Akrum Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 a najbardziej z nas wszystkich chyba dziękuje Lilunia,znaczy Fifka - bo to ona jest najbardziej wdzięczna za wyrwanie zza krat, za cierpliwość, za szansę, za okazane jej ciepło i co najważniejsze ZA NOWY DOMEK i KOCHAJĄCYCH JĄ LUDZI :) :) :) Quote
Awit Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 No. A ja dziś w parku spotkałam Fifkę z Panem. Główka w górze, uszka stoją, jeszcze lękliwa, ale ogonek chodzi do moich dziewczyn. Znudziło jej się stać jak rozmawialiśmy, legła w zielonej trawce. Wzgardziła czymś dobrym, co moje suki kochają. Pozwoliła mi się pogłaskać i dostałam buzi, ciepłym języczkiem prawie w usta:-) Byłam pod wrażeniem tych jej uczuć:-) Quote
Akrum Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Awit napisał(a):No. A ja dziś w parku spotkałam Fifkę z Panem. Główka w górze, uszka stoją, jeszcze lękliwa, ale ogonek chodzi do moich dziewczyn. Znudziło jej się stać jak rozmawialiśmy, legła w zielonej trawce. Wzgardziła czymś dobrym, co moje suki kochają. Pozwoliła mi się pogłaskać i dostałam buzi, ciepłym języczkiem prawie w usta:-) Byłam pod wrażeniem tych jej uczuć:-) jejciu, jak miałaś fajnie :) Quote
koosiek Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Lilunia - Fifka już w domu, a ja mam kłopot o imieniu Maksio :( Psiak zabrany od właścicielki, która chciała go uśpić, bo nie zgadzał się z innymi psami... Ma na kilka dni miejsce w Azylu, potem pojedzie do hotelu - nie wiem, którego, bo jedyne miejsce, jakie udało mi się znaleźć, jest od 16 sierpnia... I nie wiem za co, bo jestem kompletnie bez kasy :( Proszę, zerknijcie do niego: MAX Quote
Akrum Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 I co ciekawego u Liluni słychać?? jak się miewa? widujecie ją? Quote
Akrum Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 czekamy z niecierpliwością na wiadomości... Quote
Awit Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Nie było mnie dwa tygodnie w domu i też myślałam o Fifce. Jestem tydzień i jest wszystko dobrze:-) Jest nawet różnica w wyglądzie suni, jest odważniejsza, bawiły się z moją Tereską na podwórku:-) Po podwórku, a mamy ogrodzone, chadza czasem bez smyczy, jest posłuszna, w parku chyba też jest puszczana. No i ociupinkę, ale ociupinkę ma więcej ciałka. Państwo zadowoleni, baa, powiedziałabym, iż szczęśliwi, a Fifka w domu już jest prawdziwym domownikiem. Pan Fifki co mnie spotka, dzieli się radością z bycia jej właścicielem:-) Quote
idusiek Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Awit napisał(a):Nie było mnie dwa tygodnie w domu i też myślałam o Fifce. Jestem tydzień i jest wszystko dobrze:-) Jest nawet różnica w wyglądzie suni, jest odważniejsza, bawiły się z moją Tereską na podwórku:-) Po podwórku, a mamy ogrodzone, chadza czasem bez smyczy, jest posłuszna, w parku chyba też jest puszczana. No i ociupinkę, ale ociupinkę ma więcej ciałka. Państwo zadowoleni, baa, powiedziałabym, iż szczęśliwi, a Fifka w domu już jest prawdziwym domownikiem. Pan Fifki co mnie spotka, dzieli się radością z bycia jej właścicielem:-) ale się niuni udało ! a oni dzwonili w sprawie Fikołka...tylko ich przekabaciłam bo ona była blisko. a Fikołek pojechał prosto ze schronu 2 tyg temu do domciu- równiez :) Quote
NiJaSe Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Po absencji pojawiam sie na chwilkę , dzisiaj spotkalam sie rano na spacerku z Fifką :) , rozkwitło nam dziewcze , lata ,skacze jak konik polny i po prawie 1, miesiaca nie widzenia się zostałayśmy z suczydłami moimi rozpoznane :). Wyszalała się z Jadzią aż pan się dziwił bo mówił że nie widział żeby ona z innymi psami sie tak bawiła :D , heheh no coż w końcu spotkała swoją nauczycielkę dzikich zabaw ;). We wrzesniu Fifka będzie sterylizowana ...... super dziewczyna trafiła , naprawde super. Teraz bede miała troche wolnego to bede sie pewnie widywala z Fifka na porannych spacerkach , postaram sie o jakieś fotki i filmiki :) Quote
idusiek Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ooo pewnie pewnie ! a co z kosztami sterylkowymi? Quote
olalolaa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [B]Zapraszam do Chanel, suni z częstochowskiego schroniska, jest szansa na DT, a ona tam siedzi od małego..[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/179484-JEST-SZANSA-NA-DT!-POTRZEBNE-DEKLARACJE-!-%C5%9Aliczna-czekoladka!-Chocco-Chanel-czeka-[/url].. Quote
lilk_a Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 koosiek napisał(a):I jak tam ze zdjęciami? ciekawe jak Lilunia teraz wygląda ?:) Quote
Akrum Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 też jestem bardzo ciekawa... pewnie się zmieniła, trochę ciałka nabrała ;) Quote
Recommended Posts