Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki, zapraszam Was na wątek Fredzia.
jestem zła jak cholera....bo była u niego 3 razy pewna pani, wyprowadzała go na spacerki i w ogole. teraz ma urlop i po nim miała go adoptowac.
i mi pisze ze jej sie plany zmieniły i go moze odwiedząc, ale go nie przygarnie :(

Fredek szuka domu od Konca listopada :(

Ku rwa. :(

http://www.dogomania.pl/threads/186291-Fredek-CUDOWNY-ROCZNY-TERIER-szuka-domu-już-ponad-PÓŁ-ROKU!!-POMOCY!

Posted

Fifeczka jest moją sąsiadką z podwórka, jak liście spadną będą ją widziała na jej balkonie:-)
Widziałam ją przedwczoraj, wczoraj rano a dziś moja córka ją widziała.
Weszła do Państwa do mieszkania, a Fifka leżała w swoim własnym fotelu <czyt.fotel Pana:-)>

Posted

Awit napisał(a):
Fifeczka jest moją sąsiadką z podwórka, jak liście spadną będą ją widziała na jej balkonie:-)
Widziałam ją przedwczoraj, wczoraj rano a dziś moja córka ją widziała.
Weszła do Państwa do mieszkania, a Fifka leżała w swoim własnym fotelu <czyt.fotel Pana:-)>

No właśnie, Awit, mam nadzieję, że mogę liczyć na relacje z Lilkowo - fifkowego DS? ;)

Posted

Mam informatorów:-)
Mój mąż widział ją dziś dwa razy.
A za kilka dni na zmianę będziemy ja oglądać bo córka wybywa z domu i psy nam zostają na głowie:-)

Posted

Awit, dawaj nam czasem znać co u Fifki, ok?:)

Kinga była na poprzedadopcyjnej, Relacja :

[FONT=Consolas]Bylam na poadopcyjnej. Papiery podpisalam. [/FONT]
[FONT=Consolas]Panstwo fajni, gadatliwi, ok 60-tki[/FONT]
[FONT=Consolas]Ustalilam, że sterylka we wrzesniu, jak upaly zelzeja.[/FONT]
[FONT=Consolas]Lilka/Fifcia - slodziutka i subtelniutka.[/FONT]
[FONT=Consolas]Polizala mnie po twarzy i skrzetnie obwachala fryzure. Smisznota... :-)[/FONT]

Posted

67 ?? ..... eeeeeee literówka chyba ? :)
heheh a inwigilacja to bedzie konkretna , ja i SBD na spacerach na grochowskich polach , Awit bedzie podglądać przez okno hehehe chyba nie ma psa ktory bylby pod taką obserwacją :D:D

Posted

a ja osobiscie bardzo ,bardzo się cieszę że będę miała możliwość spotykać się zapewnie niemal codziennie z Fifką , to niebywałe szczęście móc mieć swojego tymczasowicza tuż pod bokiem

Posted

Ale super wiadomosci tutaj :multi::multi::multi: wredna ciotka nie odwiedzałam Liluni ostatnio a tu tyle dobrego się wydarzyło :lol: super, super :multi:

Posted

Biedni ci Państwo obserwowani z każdej strony:-)
Fifka wczoraj już lekko machała ogonkiem na widok moich dziewcząt:-)
Noo ale jak się widuje kogoś kilka razy dziennie to i ogon sam zaczyna chodzić:-)

Posted

o matko, tydzień czasu byłam odcięta od netu, a tu takie zmiany :)
Lilka, jak się cieszę :) jakie szczęście cię spotkało :)
Jak sobie przypomnę pierwsze wpisy na wątku, że taka przerażona, wystraszona, te zdjęcia z podkulonym ogonem, to aż trudno uwierzyć, że już jest szczęśliwa i radosna i merda ogonkiem i ma swój (znaczy Pana) fotel :)
a co najważniejsze jest tam kochana i nadzorowana przez tyle cioteczek :)

kolejne szczęśliwe zakończnie początkowo smutnej historii psiaka :)
kawał dobrej roboty ciotki odwaliłyście :)

Posted

Zgadzam się z idusiek wielkie dzięki nijase, ale nie zapominajmy o koosiek, gdyby nie ona nie wiedziałybyśmy nawet o biednej Liluni, która pewnie do dziś byłaby jeszcze w schronisku.

Kawał wspaniałej roboty dziewczyny za którą bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

heheh Idusiek Tobie też dzięki bo to do Ciebie państwo zadzwonili w sprawie innego psiaka a Ty odesłałaś ich do mnie :)))) i dzięki wszystkim obecnym na wątku za wspieranie słowem , groszem , myślą. :))
W week się z Lilą nie widziałam bo spałam tradycyjnie jak to w każdy week do 11 :P a dzisiaj tuptałam na badania ale jutro nadrobie :)