Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Idusiek sory nie odpowiedzialam odnośnie tych ludziów obcych
generalnie Lilka jest do ludzi nieufna ,ale jak chwilke z kims pobędzie to jest w stanie się przełamać i podejść tak jak dzisiaj do SBD
filmik z dzisiejszej wycieczki z SBD i jej Zochą ktora nam Lilke troszke spacyfikowala
[video=youtube;Mrug9Uzrvc0]http://www.youtube.com/watch?v=Mrug9Uzrvc0[/video]

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie no SBD ma jedną swoją Zochę i co i rusz jakiegoś tymczasa i nie chce zmieniać stanu posiadania
A Zocha jest indywidualistka i troszku terrorystka , obwarczala Lilkę i troszkę ją zębami potraktowała bez większej krzywdy ale Lilka sie przestrachała

Posted

Muszę się do SBD usmiechnąć bo w środę fotki strzelała zwierzynie normalnym aparatem .... a wogóle kurcze dogo usiłuje mnie zniechęcić jak tylko możę , dzisiaj nie mogłam najpierw wejść na stronę a potem mialam problem z zalogowaniem sie ...ja nie wiem o co kaman ale wkurzające to jest okrutnie

Posted

[quote name='NiJaSe']a wogóle kurcze dogo usiłuje mnie zniechęcić jak tylko możę , dzisiaj nie mogłam najpierw wejść na stronę a potem mialam problem z zalogowaniem sie ...ja nie wiem o co kaman ale wkurzające to jest okrutnie[/QUOTE]
bo to jest spisek przeciwko Tobie cioteczko :)
mówiłam, że po kolei będzie znikać avatarek, potem podpis, wpisy... już się zalogować nie możesz... zagłada coraz bliżej... phihihi

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188550-NieMa-POMYS%C5%81U-NIE-mam-Si%C5%82y-WYCIE%C5%83CZONY-HUSKY-z-krowim-%C5%82a%C5%84cuchem-przy-szyi-KTOS-ZAJRZY?p=14977090#post14977090[/url]
cioteczki zajrzyjcie haski w potrzebie

Posted

[quote name='magenka1'][url]http://www.dogomania.pl/threads/188550-NieMa-POMYS%C5%81U-NIE-mam-Si%C5%82y-WYCIE%C5%83CZONY-HUSKY-z-krowim-%C5%82a%C5%84cuchem-przy-szyi-KTOS-ZAJRZY?p=14977090#post14977090[/url]
cioteczki zajrzyjcie haski w potrzebie[/QUOTE]

Ale przecież czekał na niego tymczas? Lecę czytać.

A w Azylu jest nowa haszczaczka z chorobą skóry :(

Posted

jejku ja nie mam cierpliwośći do dogo , albo moje kompy robią sceny albo cos jest nie halo , jak otwieram dogo to wywala mi albo bład albo czekam na otwarcie strony 5 minut.....
Lilka jest zuch dziewczynką :) , jest coraz odwazniejsza aczkolwiek zauwazylam ze na dworzu jest bardziej otwarta i odwazna niz w domu , do ludzi obcych caly czas nieufna ale czasem daje sie skusic na wolanie i wyciągnieta ręke i niesmiało podejdzie , za to psy lubi i sie ich nie boi. Z załatwianiem sprawa sie unormowała i siuski albo kopa w domu juz sie nie zdarzają :). Niepokoi mnie tylko że ona cały czas taki szkieletorek . apetyt ma , kupki w normie ,zdrowie też juz ok .... może ona faktycznie charcie jakies w rodzinie miala i po prostu taka jej uroda ?

Posted

kurdę, trudno dywagować,bo krwi nikt jej nie badał:/

Przydałoby sie więcej zdjęć, smielszych zdjęc...

moze wpadłabym w weekend? (nie mam zamiaru tropic kolejnych bezdomnych psów, mam dość:()

Posted

Jakbym czytała o moim paskudzie ;) On też na dworze jest odważniejszy, niż w domu - może dlatego, że to otwarta przestrzeń i istnieje możliwość ucieczki? I chudy też jest, nawet aż za chudy, ale na jedzenie się nie rzuca (ba, tym w misce wręcz gardzi... w przeciwieństwie do moich kanapek :p ), wyniki badań ma dobre... Widać taka jego - i Lilki - uroda ;)

Posted

idusiek napisał(a):
kurdę, trudno dywagować,bo krwi nikt jej nie badał:/

To może warto zbadać? Zresztą przydałoby się pomyśleć o sterylce, to od razu krew miałaby zbadaną do zabiegu. Z tego, co widzę, to ma ok. 100 zł rezerwy, napiszę dzisiaj do Soemy, czy skarbonka mogłaby pomóc sfinansować sterylkę...

Posted

postaram się umówić na sesję zdjęciową z dziewczyną z cudo aparatem , ten tydzien mialam cięzki bo poszalałam i nie przedłuzyłam zwolnienia tylko polazłam do pracy , pomysł był sredni bo lecialam do domu z ozorem na paszczy a musialam odbębnić po powrocie dwa spacery ,najpierw Lilka i Omen ( bo ładnie sie razem bawią ) a potem reszta , nie podejmowałam sie wyprowadzenia na raz 5 psów bo nie wiem czy bym ogarnęła i o kręceniu filmików czy robieniu zdjęc po prostu nawet nie myslałam , ale od poniedziałku ide na urlop i wiec bede nadrabiać.
A na spacer nie ma sprawy zapraszam tylko plizzz nie w porze meczy ;) bo ja fanka futbolu i nie ma sily co by mnie od tv oderwała :)

Posted

koosiek napisał(a):
To może warto zbadać? Zresztą przydałoby się pomyśleć o sterylce, to od razu krew miałaby zbadaną do zabiegu. Z tego, co widzę, to ma ok. 100 zł rezerwy, napiszę dzisiaj do Soemy, czy skarbonka mogłaby pomóc sfinansować sterylkę...

no może mogą się dorzucić , ja tam jestem jako wpłacająca to może będzie łatwiej ?

Posted

Koosiek,
Bardzo popieram pomysl ze sterylka. Ciekawe, co odpowie sterylkowa skarbonka, ale chyba cos powinni pomoc. A jaki jest stan skarpety Liluni?
Serdeczne pozdrowienia dla suni i jej ciotek.