koosiek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='idusiek']zrobiłąm lili allegro[/QUOTE] Kurde, a ja teraz nie mam kasy na wyróżnienie :( Może ktoś by małej zasponsorował? Quote
Awit Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Zainteresowanie rodziną odpowiednich służb, a przez to zwrócenie uwagi na dręczonego psa Quote
Akrum Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Lilunia, skacz do góry. pokazuj się cioteczkom i wujaszkom - może komuś się spodobasz i do domku niedługo pofruuuniesz ;) Quote
idusiek Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 heh, na razie to nawet na watku nie ma nia zainteresowania... Quote
NiJaSe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 się melduje , przepraszam że chwilkę mnie nie bylo ale miałam silną potrzebę odpięcia się od internetu Mru babo bo ja się po podwarszaqwskich lasach szlajałam heh i to oczywiście z przygodami bo jakże by inaczej , najpierw pare km za Wawa popsul sie autobus wiec ruszylam na stopa ;p i ku mojemu zdziwieniu łapalam go tylko cale 5 minut i to z fartem bo jednym rzutem zostalam dowieziona tam gdzie chcialam. W miejscowosci w ktorej ustawilam sie ze znajomymi usiadlam na rozdrozu i po 10 minutach mialam wokol siebie chyba z 5 wiejskich psow , oczywiscie zaniedbanych , skudlaconych i tak sobie smigaka po tej wsi luzem a co tam , jak znajmomi dojechali to się smiali że wyglądam jak Franciszka z Asyżu. Jedna psina mnie tam najbardziej ujęła bo bidak łape mial skaleczona i juz widac ze zaczelo mu sie babrac , opatrzylam mu ja troche i uparlam sie znalezc tego padalca własciciela .... no i co myslicie ze nie znalazłam ? a pewnie ,ze tak a awantura jaką tam urzadzilam to sie echem na 100 km wokolo odbiła , nie wiem na ile i co dotarło ale kolezanka mowila że baba sie chyba ostro wystraszyła :P ( mam nadzieje ) , hehehe obiecałam jej że ja tu wróce ,ale nie sama i jak nie chce miec kłopotów to niech sie lepiej psem zajmie. Juz w domu doszłam do wniosku ,ze ja jestem wariat niebezpieczny dla otoczenia i chyba powinno mnie się izolować bo jak słowo jakby mi tam jaki chlop z widłami wyskoczyl to skłonna bylam sie z nim lać tym bardziej że nas dwoje ;). A tu macie krótkowłosego haszczaka ;)) [video=youtube;4bA5ld_BQZI]http://www.youtube.com/watch?v=4bA5ld_BQZI[/video] Quote
Akrum Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 NiJaSe ty bojowa babo :) i dobrze, a co niech się boją :) Quote
marra Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='NiJaSe']się melduje , przepraszam że chwilkę mnie nie bylo ale miałam silną potrzebę odpięcia się od internetu Mru babo bo ja się po podwarszaqwskich lasach szlajałam heh i to oczywiście z przygodami bo jakże by inaczej , najpierw pare km za Wawa popsul sie autobus wiec ruszylam na stopa ;p i ku mojemu zdziwieniu łapalam go tylko cale 5 minut i to z fartem bo jednym rzutem zostalam dowieziona tam gdzie chcialam. W miejscowosci w ktorej ustawilam sie ze znajomymi usiadlam na rozdrozu i po 10 minutach mialam wokol siebie chyba z 5 wiejskich psow , oczywiscie zaniedbanych , skudlaconych i tak sobie smigaka po tej wsi luzem a co tam , jak znajmomi dojechali to się smiali że wyglądam jak Franciszka z Asyżu. Jedna psina mnie tam najbardziej ujęła bo bidak łape mial skaleczona i juz widac ze zaczelo mu sie babrac , opatrzylam mu ja troche i uparlam sie znalezc tego padalca własciciela .... no i co myslicie ze nie znalazłam ? a pewnie ,ze tak a awantura jaką tam urzadzilam to sie echem na 100 km wokolo odbiła , nie wiem na ile i co dotarło ale kolezanka mowila że baba sie chyba ostro wystraszyła :P ( mam nadzieje ) , hehehe obiecałam jej że ja tu wróce ,ale nie sama i jak nie chce miec kłopotów to niech sie lepiej psem zajmie. Juz w domu doszłam do wniosku ,ze ja jestem wariat niebezpieczny dla otoczenia i chyba powinno mnie się izolować bo jak słowo jakby mi tam jaki chlop z widłami wyskoczyl to skłonna bylam sie z nim lać tym bardziej że nas dwoje ;). A tu macie krótkowłosego haszczaka ;)) [video=youtube;4bA5ld_BQZI]http://www.youtube.com/watch?v=4bA5ld_BQZI[/video][/QUOTE] Kurde bojowa babka :) strach się bać :D Ja też musiałabym postraszyć tak pewnych niereformowalnych ludzi:angryy:którzy psiaki mają w klitkach i na łańcuchach:shake: człowiek jest taki bezradny w takich sytuacjach z takimi głupimi ludźmi:angryy::mad: Quote
NiJaSe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ech cos się chyba z tym dogo znowu chrzani .... mi zniknął avatar a tak sam z siebie , byl i nie ma ..... mam zaproszenie do znajomych i tez mi nie chce osoby dodac... a takie ulepszenia mialy byc , dogo nie dzialalo kupe czasu bo przenosili serwer i co ? i wyszła im wielka śmierdząca koooopaaaaa Quote
NiJaSe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 znaczy Lilunia ma allegro tak , dobrze zakumałam ? bo Isadora pisała żeby się jej przypomnieć to zrobi , tzn. ze narazie nie bede jej zadręczać ? Quote
mru Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ta haha zobaczysz ulepszenia na dogo :P ee to miałaś super przygody, kurde! dobrze im tam nagadałaś :) niech sie boja, w końcu muszą... <brawa> mi sie filmik do polowy tylko ładuje, ale to wina pamięci kompa :( Quote
idusiek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='NiJaSe']znaczy Lilunia ma allegro tak , dobrze zakumałam ? bo Isadora pisała żeby się jej przypomnieć to zrobi , tzn. ze narazie nie bede jej zadręczać ?[/QUOTE] Znaczy tak :) i nikt nie dzwoni... Quote
NiJaSe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 a może tam napisać że ona jest delikatnie w typie charcika włoskiego ? Quote
NiJaSe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='mru']ta haha zobaczysz ulepszenia na dogo :P ee to miałaś super przygody, kurde! dobrze im tam nagadałaś :) niech sie boja, w końcu muszą... <brawa> mi sie filmik do polowy tylko ładuje, ale to wina pamięci kompa :([/QUOTE] no właśnie widze ..... zniknął mi avatar , zdjęcie z profilu ....potem zaczną znikać moje posty a na koncu sama ja i tak z każdym i zostanie tylko Margo ze swoimi reklamami i wilczakami .... Quote
Akrum Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 bo to jest spisek ;) po kolei będziemy znikać krok po kroku jak NiJaSe napisała - zaczęli od Ciebie kochana ;P Quote
mru Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='NiJaSe'] i zostanie tylko Margo ze swoimi reklamami i wilczakami ....[/QUOTE] ahahahahahahahahahahahahahaha :D Quote
koosiek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Nie chcę nic mówić, ale na tym filmiku widać, który czterołap tam najbardziej NiJaSe kocha ;) A co do avatarka, to mojego też nie widać, a miałam ustawionego mojego ukochanego azylowego kundliszona :( Quote
NiJaSe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 heh bo TZ-a w pobliżu nie bylo :diabloti: , jego jako rasowa kobitka uwielbia i kokietuje ile sił , normalnie zastanawiam się czy nie powinnam zaczać być zazdrosną :evil_lol:. Cholewka bylam dzisiaj z nimi na grochowskich dzikich polach i nagrywalam film jak panna Lilka z Setką i Miszką ( Miszka moja dawna tymczasowiczka z Celestynowa ,ktora na dwa dni u mnie zagościła) szalały jak wariatki :).... i szlag mnie trafił bo jakiś komunikat o karcie pamięci mi się pokazał i co ? i g.... film wcięło :angryy: Quote
idusiek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 oj nijase, więcej radości mniej złości ;) niewazne, że wcieło. Lilka pewnie się jeszcze nie raz ucieszy i będzie szaleć jak głupia :D Quote
NiJaSe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 hehehe no wystarczy mieć w ręku coś do jedzenia i też jest radocha , normalnie została mistrzynią wymuszania jedzenia , odrazu cieszy się cała paszczą i tańczy tego swojego twista pomieszanego z rumbą :) Quote
idusiek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 a czy jest szansa na więcej zdjęc takich , bardziej ..usmiechniętych? jak ona teraz reaguje na obcych? Quote
Plicha Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='NiJaSe']no właśnie widze ..... zniknął mi avatar , zdjęcie z profilu ....potem zaczną znikać moje posty a na koncu sama ja i tak z każdym i zostanie tylko Margo ze swoimi reklamami i wilczakami ....[/QUOTE] Ale za to możesz wykupić abonament Dogomania.pl i wyłączyć reklamy :diabloti: Quote
NiJaSe Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Idusiek postaram się , aczkolwiek telefonem lepiej się kreci flmy niz robi zdjecia , ale poniewaz Lila czesto sie usmiecha to pewnie się uda :) Plicha nie powiem takie co jak abonament sobie wykupie :diabloti: Quote
Recommended Posts