Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

się melduje , przepraszam że chwilkę mnie nie bylo ale miałam silną potrzebę odpięcia się od internetu
Mru babo bo ja się po podwarszaqwskich lasach szlajałam heh i to oczywiście z przygodami bo jakże by inaczej , najpierw pare km za Wawa popsul sie autobus wiec ruszylam na stopa ;p i ku mojemu zdziwieniu łapalam go tylko cale 5 minut i to z fartem bo jednym rzutem zostalam dowieziona tam gdzie chcialam. W miejscowosci w ktorej ustawilam sie ze znajomymi usiadlam na rozdrozu i po 10 minutach mialam wokol siebie chyba z 5 wiejskich psow , oczywiscie zaniedbanych , skudlaconych i tak sobie smigaka po tej wsi luzem a co tam , jak znajmomi dojechali to się smiali że wyglądam jak Franciszka z Asyżu. Jedna psina mnie tam najbardziej ujęła bo bidak łape mial skaleczona i juz widac ze zaczelo mu sie babrac , opatrzylam mu ja troche i uparlam sie znalezc tego padalca własciciela .... no i co myslicie ze nie znalazłam ? a pewnie ,ze tak a awantura jaką tam urzadzilam to sie echem na 100 km wokolo odbiła , nie wiem na ile i co dotarło ale kolezanka mowila że baba sie chyba ostro wystraszyła :P ( mam nadzieje ) , hehehe obiecałam jej że ja tu wróce ,ale nie sama i jak nie chce miec kłopotów to niech sie lepiej psem zajmie.
Juz w domu doszłam do wniosku ,ze ja jestem wariat niebezpieczny dla otoczenia i chyba powinno mnie się izolować bo jak słowo jakby mi tam jaki chlop z widłami wyskoczyl to skłonna bylam sie z nim lać tym bardziej że nas dwoje ;).

A tu macie krótkowłosego haszczaka ;))
[video=youtube;4bA5ld_BQZI]http://www.youtube.com/watch?v=4bA5ld_BQZI[/video]

Posted

[quote name='NiJaSe']się melduje , przepraszam że chwilkę mnie nie bylo ale miałam silną potrzebę odpięcia się od internetu
Mru babo bo ja się po podwarszaqwskich lasach szlajałam heh i to oczywiście z przygodami bo jakże by inaczej , najpierw pare km za Wawa popsul sie autobus wiec ruszylam na stopa ;p i ku mojemu zdziwieniu łapalam go tylko cale 5 minut i to z fartem bo jednym rzutem zostalam dowieziona tam gdzie chcialam. W miejscowosci w ktorej ustawilam sie ze znajomymi usiadlam na rozdrozu i po 10 minutach mialam wokol siebie chyba z 5 wiejskich psow , oczywiscie zaniedbanych , skudlaconych i tak sobie smigaka po tej wsi luzem a co tam , jak znajmomi dojechali to się smiali że wyglądam jak Franciszka z Asyżu. Jedna psina mnie tam najbardziej ujęła bo bidak łape mial skaleczona i juz widac ze zaczelo mu sie babrac , opatrzylam mu ja troche i uparlam sie znalezc tego padalca własciciela .... no i co myslicie ze nie znalazłam ? a pewnie ,ze tak a awantura jaką tam urzadzilam to sie echem na 100 km wokolo odbiła , nie wiem na ile i co dotarło ale kolezanka mowila że baba sie chyba ostro wystraszyła :P ( mam nadzieje ) , hehehe obiecałam jej że ja tu wróce ,ale nie sama i jak nie chce miec kłopotów to niech sie lepiej psem zajmie.
Juz w domu doszłam do wniosku ,ze ja jestem wariat niebezpieczny dla otoczenia i chyba powinno mnie się izolować bo jak słowo jakby mi tam jaki chlop z widłami wyskoczyl to skłonna bylam sie z nim lać tym bardziej że nas dwoje ;).

A tu macie krótkowłosego haszczaka ;))
[video=youtube;4bA5ld_BQZI]http://www.youtube.com/watch?v=4bA5ld_BQZI[/video][/QUOTE]
Kurde bojowa babka :) strach się bać :D
Ja też musiałabym postraszyć tak pewnych niereformowalnych ludzi:angryy:którzy psiaki mają w klitkach i na łańcuchach:shake: człowiek jest taki bezradny w takich sytuacjach z takimi głupimi ludźmi:angryy::mad:

Posted

ech cos się chyba z tym dogo znowu chrzani .... mi zniknął avatar a tak sam z siebie , byl i nie ma ..... mam zaproszenie do znajomych i tez mi nie chce osoby dodac... a takie ulepszenia mialy byc , dogo nie dzialalo kupe czasu bo przenosili serwer i co ? i wyszła im wielka śmierdząca koooopaaaaa

Posted

ta haha zobaczysz ulepszenia na dogo :P

ee to miałaś super przygody, kurde! dobrze im tam nagadałaś :) niech sie boja, w końcu muszą... <brawa>

mi sie filmik do polowy tylko ładuje, ale to wina pamięci kompa :(

Posted

[quote name='NiJaSe']znaczy Lilunia ma allegro tak , dobrze zakumałam ? bo Isadora pisała żeby się jej przypomnieć to zrobi , tzn. ze narazie nie bede jej zadręczać ?[/QUOTE]
Znaczy tak :) i nikt nie dzwoni...

Posted

[quote name='mru']ta haha zobaczysz ulepszenia na dogo :P

ee to miałaś super przygody, kurde! dobrze im tam nagadałaś :) niech sie boja, w końcu muszą... <brawa>

mi sie filmik do polowy tylko ładuje, ale to wina pamięci kompa :([/QUOTE]
no właśnie widze ..... zniknął mi avatar , zdjęcie z profilu ....potem zaczną znikać moje posty a na koncu sama ja i tak z każdym i zostanie tylko Margo ze swoimi reklamami i wilczakami ....

Posted

Nie chcę nic mówić, ale na tym filmiku widać, który czterołap tam najbardziej NiJaSe kocha ;)

A co do avatarka, to mojego też nie widać, a miałam ustawionego mojego ukochanego azylowego kundliszona :(

Posted

heh bo TZ-a w pobliżu nie bylo :diabloti: , jego jako rasowa kobitka uwielbia i kokietuje ile sił , normalnie zastanawiam się czy nie powinnam zaczać być zazdrosną :evil_lol:.
Cholewka bylam dzisiaj z nimi na grochowskich dzikich polach i nagrywalam film jak panna Lilka z Setką i Miszką ( Miszka moja dawna tymczasowiczka z Celestynowa ,ktora na dwa dni u mnie zagościła) szalały jak wariatki :).... i szlag mnie trafił bo jakiś komunikat o karcie pamięci mi się pokazał i co ? i g.... film wcięło :angryy:

Posted

hehehe no wystarczy mieć w ręku coś do jedzenia i też jest radocha , normalnie została mistrzynią wymuszania jedzenia , odrazu cieszy się cała paszczą i tańczy tego swojego twista pomieszanego z rumbą :)

Posted

[quote name='NiJaSe']no właśnie widze ..... zniknął mi avatar , zdjęcie z profilu ....potem zaczną znikać moje posty a na koncu sama ja i tak z każdym i zostanie tylko Margo ze swoimi reklamami i wilczakami ....[/QUOTE]
Ale za to możesz wykupić abonament Dogomania.pl i wyłączyć reklamy :diabloti:

Posted

Idusiek postaram się , aczkolwiek telefonem lepiej się kreci flmy niz robi zdjecia , ale poniewaz Lila czesto sie usmiecha to pewnie się uda :)
Plicha nie powiem takie co jak abonament sobie wykupie :diabloti: