Plicha Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jejku jak ty Niyase dajesz rade potem rozstać się z takim tymczaskiem? To musi być strasznie ciężkie :( Mi też się przypomina moja Pajka jak ja do domu przywieżlismy, była co prawda młodsza ale też taka zastrachana i tak nieśmiało o pieszczoty sie dopominała. Muszę powiedzieć to co pewnie wszyscy myśla: Lilunia jest po prostu cudowna :loveu: a do stadka Niyase powinny trafiać wszystkie strachulki na terapie :) A to zdjecie z kotem kapitalne, mozna sie pomylić kto jest kto :evil_lol: Quote
NiJaSe Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Od wczoraj wzięłam się za przyzwyczajanie Lilki w domu samej , tak żeby potem w przyszłośći ktoś nie miał problemów , bo tu dom pełny i dziewczyna mogłaby jakos niepożądanie zareagować na fakt bycia samej. Spisała się dobrze , poza tym że poczęstowała się z kosza na smieci opakowaniem po smietaniem i dokładnie go wyczyściła :D. Quote
ludwa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Bo oan odwdzięczyć Ci się chciała i zamiast zmywarki jęzorek włączyła w obroty:) Quote
NiJaSe Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 hehe to może ja jej do karmy powinnam Calgonit dodawać ;) Kobiety to jak ogarniamy tą sterylkę ? i jeszcze raz dopytam o ten chip , na fundacje czy na mnie ma być ?? a tutaj krótki kawałeczek dzisiejszego spacerku , chcialam dłużej ale pamięc w tel.sobie zapchalam [video=youtube;dy21OI_W6PM]http://www.youtube.com/watch?v=dy21OI_W6PM[/video] Quote
idusiek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 hewhe, ale mam nadzię, że Lilka wróciła do domu z brygadą, bo się oddalała jak kończyłaś film;) Lilunia boska, bardzo fajna sucz naprawdę! A haszczaki podziwiam za spokój i opanowanie ;) Quote
idusiek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 co do sterylki, tak jestem za tym, żeby ciachać. Tylko chyba na to trzeba zebrać.. A chip na Vivę. Quote
NiJaSe Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 ok. to poprosze koosiek o ujecie tego w pierwszym poście , u mnie wetki tną za 200 zł ,ale jak macie tańsze dojście to dawajcie namiary :) no pewnie że wróciła i w domu w nagrodę kość dostała Lilka jest super to mądra , grzeczna sunia ma jeszcze jakieś małe lęki ale z dnia na dzien jest coraz lepiej :) Quote
LadyBell Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 wow super masz te stadko. I nieźle Lile szkoli hehe. I jeszcze jedno: czy Ty im dajesz do studiowania encyklopedie że one każde Twoje słowo rozumieją ?? ;) ( " nie daj mu się Lila, dziabnij go!" " o tak bardzo dobrze, co sobie będzie pozwalał" --> genialnie Wam to wyszło :D ) a i Omenek jak się super rozruszał. Widać że już chłop zdrowieje. Quote
Awit Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 A ja się pochwalę, bo poznałam osobiście Lilunię i Omena:-) Resztę towarzystwa co nie znałam to też. I co tu dużo mówić, raj na ziemi:-) Omen dał się głaskać, Lilunia nie. Quote
Plicha Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ale fajnie :) Lilunia musi się nauczyć odgryzać bo haszczaki lubia sobie zagonić zwierzynę :) oczywiście wszystko w ramach zabawy tylko że rola zwierzyny jest trochę mniej atrakcyjna niż myśliwego :evil_lol: Quote
NiJaSe Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 LadyBell heh one i bez encyklopedii są mądrzejsze od ludzi i doskonale wiedzą i rozumieją co się do nich gada , a że ja jestem gaduła to całe dnie z nimi rozmawiam :D i tylko czekam aż się któreś do mnie odezwie " a zamknij Ty sie wreszcie kobieto" ;). Mam pozytywne info :) .... Lilka nie boi się burzy , na huki i grzmoty reakcji zero czyli kolejnej tradycji stała się zadość :) w sensie żę nie wiem jakim cudem ( tzn,głupi maja szczęscie) nie trafił mi się w moim życiu pies ktory :1) byłby agresywny , 2) bał się huków , hałasów , trąb jerychońskich i innych dziwnych dżwięków ,3) taki ktory miałby krwiożercze zamiary wobec kotów , 4) takie który nie spałby na łóżku :D. O 6 rano mialam pobudkę bo Lilka ze Stefanem zaczęli zabawe po całości łacznie z biegiem po człowiekach śpiących na wyrku :D , mało palpitacji nie dostałam najpierw stratował mnie Stefan a zaraz za nim Lilka , jezaaaa nie macie pojęcia jaka ona jest skoczna :crazyeye: , widać że to jeszcze dziecko chętna do zabawy jest okrutnie i zaczyna się dziewcze rozkręcać , 5 minut temu biegala po mieszkaniu z moim kapciem w żębach , po czym zobaczyła wiszący sznurek od mojej kiecki to olała kapec i zabrała się za sukienke ....rozrywkowa się robi :evil_lol:. Quote
ludwa Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 No cóż, w końcu może być szczeniakiem:) Szkoda, ze nie wszystkie mają takie szczęście.... Quote
Plicha Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 No to wesoło tam u Ciebie :) Lilunia w końcu korzysta z życia :) A dzisiaj wreszcie normalna pogoda, można było pospacerować bez zlewania się potem ;) Quote
NiJaSe Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 i dlatego spacer odbyl się w dalsze rejony , raz żeby Lilka zaczęla okolice poznawać , dwa oswajać się z duża ilością ludzi i zwierząt no i własnie Plicha masz racje wreszcie pogoda sprzyjała bo w te upały oszczędzałam psiarnie. a tu sesja łóżkowa :D Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 a do sterylkowej skarbonki pisałyście o dofinansowanie sterylki?? Quote
NiJaSe Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 hehe ludwa a tam gdzie się kawałek miejsca znajdzie ;) Akrum a tam w skarbonce to chyba trzeba jakieś udziały mieć żeby się ubiegać , muszę doczytać , ja im tam będe deklaracje wpłacać ale dopiero od lipca Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 jeśli się nie wpłaca, to można liczyć chyba na 75% zwrotu, jak się wpłaca to na 100% o ile dobrze pamiętam. ja też niestety dopiero od lipca będę tam wpłacać... Quote
AgusiaP Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ojjjjjj Lilunia Lilunia, ale Ty miałaś szczęście... Quote
idusiek Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 KOOSIEK JAKOS DZIWNIE ZNIKNEŁA Z WATKU...to kto się teraz będzie Lilą zajmował?:( Quote
idusiek Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 kasik ,dzieki za foty ! Czy mozna je dostać w większym formacie? na idusiek@o2.pl dzieki wielkie :) [FONT=Hootie!][/FONT] Quote
NiJaSe Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 może nie ma czasu , a może poki co ktoś mógłby kilka ogłoszen po malutku przygotować ? sory ze ja sie za to nie biorę ,ale kiepsko mi to idzie :oops: Cholewka żeby małą zachipować muszę ją najpierw na wściekliznę zaszczepić :eviltong: , pojutrze poleze i laske zaszczepie , będzie towarzyszyla Stefanowi w drodze do wyciecia jajek :diabloti: , a potem odrazu skoczymy na chipa. Założe jej nową książeczkę a tamtą jak mi doślecie to się podczepi albo przepisze i bedzie git. I jakby mozna prosić o przymiarkę do przelania kaski to bylabym wdzieczna niezmiernie :cool3: Quote
LadyBell Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 jutro postaram się napisać tekst i porobić ogłoszeń ok? chyba że ktoś z tu obecnych posiada jakieś wyższe zdolności pisarskie ?? Quote
Recommended Posts