Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku jak ty Niyase dajesz rade potem rozstać się z takim tymczaskiem? To musi być strasznie ciężkie :( Mi też się przypomina moja Pajka jak ja do domu przywieżlismy, była co prawda młodsza ale też taka zastrachana i tak nieśmiało o pieszczoty sie dopominała. Muszę powiedzieć to co pewnie wszyscy myśla: Lilunia jest po prostu cudowna :loveu: a do stadka Niyase powinny trafiać wszystkie strachulki na terapie :)

A to zdjecie z kotem kapitalne, mozna sie pomylić kto jest kto :evil_lol:

Posted

Od wczoraj wzięłam się za przyzwyczajanie Lilki w domu samej , tak żeby potem w przyszłośći ktoś nie miał problemów , bo tu dom pełny i dziewczyna mogłaby jakos niepożądanie zareagować na fakt bycia samej. Spisała się dobrze , poza tym że poczęstowała się z kosza na smieci opakowaniem po smietaniem i dokładnie go wyczyściła :D.

Posted

hehe to może ja jej do karmy powinnam Calgonit dodawać ;)

Kobiety to jak ogarniamy tą sterylkę ?
i jeszcze raz dopytam o ten chip , na fundacje czy na mnie ma być ??

a tutaj krótki kawałeczek dzisiejszego spacerku , chcialam dłużej ale pamięc w tel.sobie zapchalam
[video=youtube;dy21OI_W6PM]http://www.youtube.com/watch?v=dy21OI_W6PM[/video]

Posted

hewhe, ale mam nadzię, że Lilka wróciła do domu z brygadą, bo się oddalała jak kończyłaś film;)
Lilunia boska, bardzo fajna sucz naprawdę! A haszczaki podziwiam za spokój i opanowanie ;)

Posted

ok. to poprosze koosiek o ujecie tego w pierwszym poście , u mnie wetki tną za 200 zł ,ale jak macie tańsze dojście to dawajcie namiary :)

no pewnie że wróciła i w domu w nagrodę kość dostała
Lilka jest super to mądra , grzeczna sunia ma jeszcze jakieś małe lęki ale z dnia na dzien jest coraz lepiej :)

Posted

wow super masz te stadko. I nieźle Lile szkoli hehe.

I jeszcze jedno: czy Ty im dajesz do studiowania encyklopedie że one każde Twoje słowo rozumieją ?? ;)
( " nie daj mu się Lila, dziabnij go!" " o tak bardzo dobrze, co sobie będzie pozwalał" --> genialnie Wam to wyszło :D )

a i Omenek jak się super rozruszał. Widać że już chłop zdrowieje.

Posted

A ja się pochwalę, bo poznałam osobiście Lilunię i Omena:-)
Resztę towarzystwa co nie znałam to też. I co tu dużo mówić, raj na ziemi:-)
Omen dał się głaskać, Lilunia nie.

Posted

Ale fajnie :) Lilunia musi się nauczyć odgryzać bo haszczaki lubia sobie zagonić zwierzynę :) oczywiście wszystko w ramach zabawy tylko że rola zwierzyny jest trochę mniej atrakcyjna niż myśliwego :evil_lol:

Posted

LadyBell heh one i bez encyklopedii są mądrzejsze od ludzi i doskonale wiedzą i rozumieją co się do nich gada , a że ja jestem gaduła to całe dnie z nimi rozmawiam :D i tylko czekam aż się któreś do mnie odezwie " a zamknij Ty sie wreszcie kobieto" ;).
Mam pozytywne info :) .... Lilka nie boi się burzy , na huki i grzmoty reakcji zero czyli kolejnej tradycji stała się zadość :) w sensie żę nie wiem jakim cudem ( tzn,głupi maja szczęscie) nie trafił mi się w moim życiu pies ktory :1) byłby agresywny , 2) bał się huków , hałasów , trąb jerychońskich i innych dziwnych dżwięków ,3) taki ktory miałby krwiożercze zamiary wobec kotów , 4) takie który nie spałby na łóżku :D.
O 6 rano mialam pobudkę bo Lilka ze Stefanem zaczęli zabawe po całości łacznie z biegiem po człowiekach śpiących na wyrku :D , mało palpitacji nie dostałam najpierw stratował mnie Stefan a zaraz za nim Lilka , jezaaaa nie macie pojęcia jaka ona jest skoczna :crazyeye: , widać że to jeszcze dziecko chętna do zabawy jest okrutnie i zaczyna się dziewcze rozkręcać , 5 minut temu biegala po mieszkaniu z moim kapciem w żębach , po czym zobaczyła wiszący sznurek od mojej kiecki to olała kapec i zabrała się za sukienke ....rozrywkowa się robi :evil_lol:.

Posted

No to wesoło tam u Ciebie :) Lilunia w końcu korzysta z życia :)
A dzisiaj wreszcie normalna pogoda, można było pospacerować bez zlewania się potem ;)

Posted

i dlatego spacer odbyl się w dalsze rejony , raz żeby Lilka zaczęla okolice poznawać , dwa oswajać się z duża ilością ludzi i zwierząt no i własnie Plicha masz racje wreszcie pogoda sprzyjała bo w te upały oszczędzałam psiarnie.
a tu sesja łóżkowa :D

Posted

hehe ludwa a tam gdzie się kawałek miejsca znajdzie ;)
Akrum a tam w skarbonce to chyba trzeba jakieś udziały mieć żeby się ubiegać , muszę doczytać , ja im tam będe deklaracje wpłacać ale dopiero od lipca

Posted

jeśli się nie wpłaca, to można liczyć chyba na 75% zwrotu, jak się wpłaca to na 100% o ile dobrze pamiętam.
ja też niestety dopiero od lipca będę tam wpłacać...

Posted

może nie ma czasu , a może poki co ktoś mógłby kilka ogłoszen po malutku przygotować ? sory ze ja sie za to nie biorę ,ale kiepsko mi to idzie :oops:
Cholewka żeby małą zachipować muszę ją najpierw na wściekliznę zaszczepić :eviltong:
, pojutrze poleze i laske zaszczepie , będzie towarzyszyla Stefanowi w drodze do wyciecia jajek :diabloti: , a potem odrazu skoczymy na chipa.
Założe jej nową książeczkę a tamtą jak mi doślecie to się podczepi albo przepisze i bedzie git.
I jakby mozna prosić o przymiarkę do przelania kaski to bylabym wdzieczna niezmiernie :cool3: