NiJaSe Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 dzisiejsze szczekanko [video=youtube;_uChtlwhjP0]http://www.youtube.com/watch?v=_uChtlwhjP0[/video] Quote
Akrum Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 aaaaaaahaha... a jak merda przy tym ogonkiem :) Quote
NiJaSe Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ona tym ogonkiem to tak wycina do tego stopnia że mam wrażenie ,że kuperek jej odpadnie , jak się ją zawoła to odwraca sie i podchodzi tak nie bliżej niż na wyciągnięcie ręki i ten ogon aż kółka kręci :) , kapitalna jest :) Quote
ludwa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 No popatrz, drzwi można już otwierać:) Szybko się dziewczyna luzuje;) Quote
NiJaSe Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 i spacerek , długi nie był bo gorąc straszny i nie chciałam psiaków męczyć [video=youtube;gHWNb1cj2Cg]http://www.youtube.com/watch?v=gHWNb1cj2Cg[/video] Quote
idusiek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Lilka, dziecko przerażasz mnie !:) A ten kot to się wyraźnie podkur.... tym szczekaniem nie?:) Za chwilę Lilka dostanie łapą po nosie i się skonczy szczekanie na kota :D Quote
NiJaSe Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 co Ty Lady to tylko siedzi i patrzy ,ona jest ą ę i nie będzie się wygłupiać w machanie łapami ;) Quote
idusiek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 nijase, ty chcesz zebym ja zawału dostała?! Ona na wolnym terenie chodzi? i nikt jej za smycz nie trzyma? o bosz.......................... a jak Ci zwieje,bo się czegoś przestraszy?:( widać, że dziewczynka sie rozkręca, bardzo fajnie- szacun dla ciebie, Nijase! Quote
NiJaSe Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 teren taki otwarty to nie jest , wszędzie bramy i furtki z jednej strony jest tylko pełne wyjście ale akurat na drodze do wolności stalam ja ;) Idusiek ech bo ja mam swoje takie widzismisie i wydum ,że daje dużą doze zaufania i przyjmuje ze jest to doceniane przez psiaki ( to tylko moja teoria niczym nie poparta poza psami ktore u mnie byly) , na maxa nie ryzykuje ale lubie zeby psy czuly sie swobodnie. Quote
koosiek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 NiJaSe, i jak, Lilka już latała? ;) idusiek napisał(a):Z tego co ja kojarze, to pod opieką ma ją koosiek - więc z nią ustalaj wszystko, ona ją wyciągała i zdecydowała szukać domu ;) No właśnie póki co nie ma jednej osoby, która by to wszystko ogarniała, więc jest mały chaos. Fela napisał(a):Książeczka była w komplecie z psem w Otrębusach. Możliwości są dwie: a. Ludwa wzięła i zapomniała Ci oddać, b. Ludwa zapomniała wziąć z Otrębusów. Prawie dokładnie to samo napisałam NiJaSe dziś rano ;) Czyli książeczka została w hotelu, tak? Komu NiJaSe ma podać dane do jej wysłania? NiJaSe napisał(a):matkoooo dostalam zawału właśnie .....siedze gapie sie w komp , stukam w klawisze i co prawda widzialam kątem oka ze ktoreś przylazło ... to ktores to Lilka , tyle ze ja niewykazalam zainteresowania skupiona na wartkiej akcji dogo , Lilce sie chyba bardzo to nie spodobalo bo wydala z siebie jedno ale za to porzadne i skuteczne "hau" .... dżizas normalnie jakbym ust nie zamknęła to serce bym wypluła Mój paskud też mi tak wczoraj zrobił, tylko w środku nocy ;) idusiek napisał(a):nijase, ty chcesz zebym ja zawału dostała?! Ona na wolnym terenie chodzi? i nikt jej za smycz nie trzyma? o bosz.......................... a jak Ci zwieje,bo się czegoś przestraszy?:( Tu się z Idusiek zgodzę, ja bym na razie jeszcze ograniczyła do Lilki zaufanie, jak wylazła z obroży w hotelu, to trochę musiałam za nią połazić, żeby ją złapać... idusiek napisał(a):widać, że dziewczynka sie rozkręca, bardzo fajnie- szacun dla ciebie, Nijase! Lilka merda ogonem :) I sama podbiega do człowieka :) To na prawdę już spory postęp :) AgusiaP napisał(a):Ja myślałam, że ona jest dużo mniejsza...;) Ona nie jest duża ;) Max 8 kilo - nie mikrus, ale jeszcze nie średniak. Quote
NiJaSe Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 no jak nie jest duza ;) ,przeta to wielki groźny pies stróżujący :evil_lol: tak się jej spodobało szczekanie że jak tylko usłyszy kogos na korytarzu to alarm odrazu podnosi :) Quote
NiJaSe Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 taki kolejny mały kroczek Lilka zrobila , sadystom zachcialo się naleśników wiec powloklam się je smażyć ; miotam się w kuchni a tu jakies oko za szafki z butami na mnie zerka ...heh zgadnijcie kto to ? odważyła się wyściubić nos z pokoju i podglądać co ludź robi , mało tego dala się skusić na naleśnika :) , czyli zaczęliśmy rozwydrzanie psa ;). Bombowa jest jak się na nią tylko spojrzeć i powiedziec cokolwiek to zaraz ogon z połową ciała jej zaczyna latać :) Quote
LadyBell Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 kurcze, NiJaSe co Ty do licha robisz z tymi psami że po jednym dniu się już zmieniają?! :) a jak ze sforą się dogaduje?? Quote
idusiek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ja ci chyba musze co chwila cos na DT dać, bo ty masz koty, a ludzie czesto pytają jak pies reaguje na koty a nie my zawsze mamy jak sprawdzic.;) a jak z dużą sforą? Quote
NiJaSe Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ladybell to chyba wlasnie zasługa mojego stadka a najmniej chyba moja , ja to tylko uwielbiam te czworonogi i lubie im pomagać ze stadkiem spoko bo one przyzwyczajone ,że co chwila jakiś nowy psiak albo kot w domu się pojawia , nie są ani namolne ani zbytnio olewcze , takie w sam raz Ludwa była i widziala jak wygląda powitanie , wszystkie jak na dobrych gospodarzy wychodzą przywitać gościa po czym wracają do swoich zajęć w podgrupach ;). Lilka nie czuje się ani przez nie osaczona ani sledzona , może czuć sie i swobodnie i jest jet raźniej że poza tymi dwunogimi potworami sa tez jakies normalne istoty z ogonem i na czterech łapkach. Heheh a Lila wlasnie molestuje Lady , coś sobie kudłatą upodobała ;)) Quote
koosiek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 NiJaSe napisał(a):Heheh a Lila wlasnie molestuje Lady , coś sobie kudłatą upodobała ;)) Maciejek też jest kudłaty, może jej się miło kojarzy ;) Quote
NiJaSe Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 idusiek napisał(a):ja ci chyba musze co chwila cos na DT dać, bo ty masz koty, a ludzie czesto pytają jak pies reaguje na koty a nie my zawsze mamy jak sprawdzic.;) a jak z dużą sforą? he ja to wlasnie nie wiem o co kaman z tymi kotami u mnie , nie trafił mi się jeszcze pies ktory probował by je ganiać albo atakować , nawet haszczaki o ktorych tak mówia że rzadnemu kotu nie przepuszczą o np. [video=youtube;YkGNtNo-P48]http://www.youtube.com/watch?v=YkGNtNo-P48[/video] a tu z moją któras tam haszcza tymczasowiczką [video=youtube;fmtcGYlxVOU]http://www.youtube.com/watch?v=fmtcGYlxVOU[/video] Quote
NiJaSe Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 koosiek napisał(a):Maciejek też jest kudłaty, może jej się miło kojarzy ;) hehe a no moze , niewykluczam takiej opcji ;) Quote
LadyBell Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ej to twoje piękne kocisko toż to w jakieś romanse się angażuje! coś podobnego, tak psy zarywać! I to jak bezwstydnie i nachalnie :) Ten Twój zwierzyniec to Ci niezłej rozrywki dostarcza hehe :D Quote
NiJaSe Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 heheh oj dostarcza dostarcza , zwłaszcza Stefan jest wszechstronny :d , umie zerwać karnisz z firankami i zrzucić telewizor :angryy: Quote
ludwa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Bo te koty przy tylu psach psami już pachną. A poza tym porządny kot potrafi pokazać psu kto u rządzi i bynajmniej nie musi być krwawo. Miałam wcześniej porządną kociczkę. Siedziała między psami, byla drobniutka a i tak jej żaden nie fiknął;) I wcale na nich nie jeździła, wręcz przeciwnie i po uchu polizała jak przypływ uczuć miała;) Quote
ludwa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 A mnie Ciotka Nija nastraszyła. Dobrze, że blisko mam z pracy do Niej, to jakby co, to ja Lilkę szybko pod pachę i w długą. Bo jak my potem wyadoptujemy miauczącego psa? My się psami zajmujemy a tu nie wiadomo by było, czy ją jako psa, czy kota ogłaszać;) Quote
Plicha Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ale super wiadomości u Lileczki :) Suńka juz sie czuje jak u siebie :) Strasznie się cieszę że już minęła choroba Omenka i wszystkie psiaki szczęśliwe :) Quote
Recommended Posts