viola005 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No to sie ciesze! Ludwa, znow sie spotykamy, tym razem na watku Lila-Roz, musi co to jest karmiczne. W hoteliku miala dobrze, teraz bedzie tez wspaniale. Serdecznie pozdrawiam i zycze bezproblemowego przewozu Lilu do Nijase. Quote
Fela Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Lilka już podchodzi sama do cioci Grażynki, ze swoim kumplem Maciejką są nierozłączni. Quote
koosiek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Fela napisał(a):Lilka już podchodzi sama do cioci Grażynki, ze swoim kumplem Maciejką są nierozłączni. I jak ona sobie teraz bez niego poradzi? :( ;) Quote
NiJaSe Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 chorobcia a u mnie jedyny samiec to kot ;) a nieee sory zapomnialam o moim TZ ;p Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 babeczki.... wejdzcie porsze i doradzcie...sunia z cieczką pomyka po ulicach szydłowieckiej psiej biedy.... http://www.dogomania.pl/threads/186911-apatyczna-i-zagubiona-sunia-z-cieczk%C4%85-na-ulicy-mamy-awaryjny-hotelik-brak-deklaracji sunai ma szanse na hotelik - ale musimy zaplecze finansowe uzbierac /karma+wet+150zł za hotelowanie/ Quote
NiJaSe Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 koosiek napisał(a):A Omen? ;) o jeza ale nietakt ;) , zapomnialam ze bede mieć jeszcze jednego faceta w domu na stanie :evil_lol: , ale cóz to jest naprzeciwko 10 bab :D a i 16 kot Stefan nie będzie juz kocurem jeno eunuchem :diabloti: Quote
ludwa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 koosiek napisał(a):I jak ona sobie teraz bez niego poradzi? :( ;) Mnie też to martwi. I trochę mnie martwi, że o dzikusek jest... CHyba gdzieś po drodze po jakieś szelki zajadę, bo jakoś wożenie dzikusów mnie stresuje, że nawieją albo co.... Quote
agata51 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wysłałam dziś 30zł - 20 na transport + 10 za czerwiec i lipiec. Liluniu, szerokiej drogi Quote
Akrum Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 jej, to już dziś lilunia przyjeżdza do NiJaSe - ciekawa jestem jej zachowania, czy się na nowo odnajdzie. Quote
NiJaSe Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Początki pewnie będą trudne , nowe miejsce , nowi ludzie , nowe zwierzaki ale postaramy się Lilunie rozbujać :) Quote
AgusiaP Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Liluniu będzie dobrze. Trzymaj się. Wczoraj wysłałam moją deklaracje. Quote
NiJaSe Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 idusiek napisał(a):tylko, zeby balkonem nie wyleciała.. bujaj.. u mnie taka tradycja ze kazdy pies na dzien dobry przez balkon wylatuje :diabloti: Quote
koosiek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 NiJaSe, a jeszcze tak z kwestii technicznych - znajdą się u Ciebie jakieś szelki dla małej? Lilka ma wąziutką główkę i dała radę wyswobodzić się z zaciśniętej obroży, w szelkach byłoby bezpieczniej. I tak w ogóle, to o której mała przyjeżdża? Quote
idusiek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ale dodajesz jakis spadochron czy tak na dziko lecą?;) Quote
NiJaSe Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Koosiek mam szeleczki , mysle ze na mała beda w sam raz Idusiek co Ty ?pelen hardcore ,bez spadochronu i bez kasku ;) Quote
idusiek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 o nie nie ,to ja się nie zgadzam, kask musi byc! Quote
NiJaSe Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 jezaaaa no a skąd to ja Ci kask wytrzaskam , proponuje kompromis ...szelki do spadochronu starczą ;)? Quote
koosiek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 NiJaSe, a mogę wiedzieć, o której Lilka przyjeżdża ;) Quote
NiJaSe Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 a jakoś przed 17 powinna być , tak ludwa mówiła , powiedziala że postara się wczesniej ale pewnie się nie uda bo poruszanie sie po wawie o tej porze to masakra Quote
Recommended Posts