Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnie wieści z hoteliku: Lilka boi się domu, panicznie bała się wejśc do środka. Najwyraźniej nigdy w życiu nie mieszkała z ludźmi. Nie kładzie się na posłanku, tylko obok. Ale jest na tyle młoda, ciekawa świata i towarzyska w stosunku do innych zwierząt, że na pewno będzie dobrze.

Posted

Fela Miszka która u mnie byla bala się wszystkiego ,dosłownie wszystkiego .... ze strachu zmieniala sie w kamienny posążek , zejście po schodach z drugiego pietra trwało prawie godzine bo tez sie bala i przy okazji nie umiala. Musiałam ją tego uczyć , sąsiedzi sie w łeb pukali bo ja z uporem maniaka łapka za łapka schodek za schodkiem sprowadzalam bide na dół , potem przejście 50 metrów do najblizszej trawy kolejna godzina , powrót do domu to samo i tak prawie przez tydzień. Po tygodniu jasnie pani urzedowala na łózku , oglądała tv i hulala po łakach jak młody bóg. Z Lilka cos mi sie zdaje bedzie prosciej bo to co piszecie ...jest ciekawa , Miszka nie byla pna nawet bala sie byc ciekawą

Posted

idusiek napisał(a):

nijase, licze na Twoje wszelkie sztuczki i zaklęcia- zeby Lila przestała sie bać wszystkiego ...;)

zrobie co w mojej mocy , chociaz na moje oko to najwiekszy wkład ma w to mój zwierzyniec niż ja

Posted

jest jest.Pieniądze na Lilkę można wpłacać na:

Fundacja Międzynarodowy Ruch na rzecz Zwierząt - VIVA!
ul. Kopernika [FONT=Verdana]6 m[/FONT]
[FONT=Verdana].8; 00-367 Warszawa
[/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]
Nr konta: [/FONT]
[FONT=Verdana]65 1370 1109 0000 1706 4838 7306[/FONT][/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Verdana]z dopiskiem: Lilunia+nick z dogo[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT]

Posted

:(.......jej wszystko sie zagoi....najwazniejsze,ze Lilunka juz w takich dobrych rekach jest!!!!!!!!!!!!!!!!!Na tych foteczkach z zielenia w tle wyglada tak cudownie!!!!:)

Posted

jaka ona jest śliczna :)
ale ogonek faktycznie, ze strachu pod brzuszek się chowa... :(
co do ranek na łapkach - mogła sobie je sama powygryzać - przez stres przecież psiaki tak robią.
moje 10 na transport Lilki co miał być, też podeślę i wykorzystacie jak koosiek pisała wyżej.

Posted

[quote name='koosiek']Ok, to w takim razie Agata51, Akrum, Pliszka, Viola005, zgadzacie się, żeby Wasze deklaracje na transport pokryły koszt hotelowania Lilki?

Zaraz w pierwszy post wrzucę nr konta.
moja skromna wpłata 10 zł poszła na ten tydzień hotelikowania Liluni :)

Posted

Piekne zdjecia, dziekujemy.
Czy zdajecie sobie sprawe, ze wyciagniecie Lilki trwalo tylko 5 dni? 24 maja zalozony watek, ekspresowo zmontowana akcja, 29 maja byla juz w hotelu. Az sie wierzyc nie chce. Mozecie sobie naprawde pogratulowac, ciotki Liluni! Bedzie dobrze.

Nijase, napisz co sie dzieje z husky, co to za choroba go dopadla? To byl piesek znaleziony, tak? Napisz pare slow o nim.

A Lilka jak wyglada finansowo-hotelowo? Ma posag?

Sluchajcie, nowy wujek oferuje transport (Mazowsze -Lubelszczyzna-Swietokrzyskie) ,chyba gratis, nie znam wielu szczegolow, podal telefon:
tel 781-10-01-76
podaje link do jego postu:

http://www.dogomania.pl/threads/185757-Pies-b%C5%82akaj%C4%85cy-si%C4%99-przy-quot-Gierk%C3%B3wce-quot/page19

Posted

[quote name='viola005']Piekne zdjecia, dziekujemy.
Czy zdajecie sobie sprawe, ze wyciagniecie Lilki trwalo tylko 5 dni? 24 maja zalozony watek, ekspresowo zmontowana akcja, 29 maja byla juz w hotelu. Az sie wierzyc nie chce. Mozecie sobie naprawde pogratulowac, ciotki Liluni! Bedzie dobrze.

Tak, błyskawiczna akcja :) Szkoda, że tak fajnie nie dzieje się u szczeniaczków z jej boksu :( Proszę, zajrzyjcie na ich wątek: