Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Przedwczoraj byłyśmy z psami w parku, ja, córka, jej koleżanka i cała gromada ludzi z psami. Fifka wspaniale się bawiła, biegała, przeszczęśliwa była i jakby nie dość tych problemów to niestety jeszcze skaleczyła się w łapkę, prawdopodobnie o szkło.
Szybciutko wizyta u weta, ranka niezbyt duża, ale zaopatrzenie jej, zastrzyk, przy okazji zerwanie naderwanego kilka dni wcześniej 5 pazurka - koszt 45zł.
Oczywiście do parku idzie się bez portfela, więc przedobra Tajga pobiegła do domu po pieniądze i wspomogła nas w przychodni.
Dziś byłyśmy na kontroli, jest ok.
Tajga dziękuję!

Edited by Awit
Posted

Nie ma za co Awit!
Najważniejsze znaleźć Fifce nowy dobry dom.

A to filmik z tamtego spaceru:

[FONT=lucida grande]Filmik z Fifką pod koniec kwietnia:[/FONT]

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0dpQ0I7UxLU

[quote name='Awit']Przedwczoraj byłyśmy z psami w parku, ja, córka, jej koleżanka i cała gromada ludzi z psami. Fifka wspaniale się bawiła, biegała, przeszczęśliwa była i jakby nie dość tych problemów to niestety jeszcze skaleczyła się w łapkę, prawdopodobnie o szkło.
Szybciutko wizyta u weta, ranka niezbyt duża, ale zaopatrzenie jej, zastrzyk, przy okazji zerwanie naderwanego kilka dni wcześniej 5 pazurka - koszt 45zł.
Oczywiście do parku idzie się bez portfela, więc przedobra Tajga pobiegła do domu po pieniądze i wspomogła nas w przychodni.
Dziś byłyśmy na kontroli, jest ok.
Tajga dziękuję!

Posted

Super!!
Fifka jest rewelacyjna:-)
Ta czarna pinczerka biegająca to moja Fredzia, ta kudłatka to Bajeczka Tajgi, a ta bialutka ślicznotka stojąca z boku to moja Tereska:-)

Posted

Jest jeszcze mój jednooki banditos mały czarny;) A przede wszystkim jest biała śmigła Fifka, która potrzebuje domu nowego!

Awit napisał(a):
Super!!
Fifka jest rewelacyjna:-)
Ta czarna pinczerka biegająca to moja Fredzia, ta kudłatka to Bajeczka Tajgi, a ta bialutka ślicznotka stojąca z boku to moja Tereska:-)

• 2 weeks later...
Posted

U Fifki jest ok, doszła do siebie, macha ogonkiem, nauczyłam ją dawać mi buzi:-)
Wychodzi na spacerki, do parku, Pani czuje się dobrze, z nami nieraz Fifka chodzi też do parku.
Trzymajmy kciuki żeby tak zostało.

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny, gdyby trzeba było jakoś jednak pomóc od strony formalnej, to ja jako przedstawiciel Psów Niczyich byłam na przedadopcyjnej w sprawie Fifki/Lilki i ja podpisywałam umowę adopcyjną. Pracuję dosć długo, ale mieszkam na Grochowie, jakby się działo coś wymagającego mojego udziału dajcie mi znać. Z tym, że nie na PW, bo tu prawie nie bywam, a na mail: fergie74@op.pl (bym dała tel. kom., ale mam tylko służbowy, więc raczej unikam). Kontakt ze mną też przez Felę.

Posted

Fifka jest w nowym domu, jest trzecim psem w domu.
Mieszka w swojej okolicy, chodzi na spacery do swojego parku.
Jest szczęśliwa.
Dziś w parku z daleka usłyszała moją Fredzię i już zaraz przy niej była.
A potem poszła ze swoją Panią i swoimi psami do domku.
Jest w bardzo dobrym i mądrym domu:-)