Gosia&Aston Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ciekawa jestem czy jakies szpice wilcze,poza moim Astonem, jada do Opola? Jesli tak, to jak przygotowujecie swoje psiaki:) Quote
Gosia&Aston Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Musze sie pochwalic, bo udalo nam sie zdobyc zloto:) jestem bardzo szczesliwa i dumna z mojego psiaka tym bardziej, ze hodowcy szpiców wypowiadali sie o Astonie bardzo dobrze:) Quote
Gosia&Aston Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Jeszcze kilka zdjęć, w tym ze spotkania po wystawie. Quote
Daisunia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 fajniutkie kuleczki ;)))) gratuluje sukcesu na wystawie ;) Quote
Gosia&Aston Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Dziekuje bardzo. Trzymaj prosze kciuki w niedziele, bo znowu jedziemy na wystawe:) Quote
Daisunia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Gosia&Aston napisał(a):Dziekuje bardzo. Trzymaj prosze kciuki w niedziele, bo znowu jedziemy na wystawe:) trzymam trzymam ;) Quote
PW Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 heh mam małe zamieszanie ze zdjeciami i juz nie będę dublowac wątków. Foty z wystawy i "imprezki po" umieściłam na forum szpica wilczego. Jeśli jest ktoś chetny na uzyskanie owych zdjeć w pełnej rozdzielczości prosze o info na prv Quote
Recommended Posts