Aleksa. Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Różne pozycje spania sobie Ajka wymyśliła:) Quote
Atomowka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 O matko jaka ona już duża. Pamiętam jak ją wtedy widziałam jak tam byłam u Was to taka mała kuleczka była. Śliczna jest. Ogłaszasz ja gdzieś Olu? Quote
Aleksa. Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Tak robiłam ogłoszenia. Były 3 osoby. Z jedną byliśmy umówieni nie przyszła na spotkanie , druga się rozmyśliła a z trzecia dzisiaj:) Zastanawiam się czy jej sobie jednak nie przygarnąć(?):) Quote
Marta67 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ja też porobiłam kilka ogłoszeń wiec moze coś dadzą ;) a skąd te osoby wszystkie? Quote
Atomowka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 I jak Ola chyba nic z tej dzisiejszej wizyty nie wynikło, bo nic nie piszesz. Ola skoro masz taką możliwość i Twoja mama się zgadza to zatrzymajcie Ajkę u siebie. Ona teraz jest u Was?? Bo chyba pisałaś, że będzie w tamtym domku do momentu znalezienia jej DS Quote
Marta67 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Atomowka']I jak Ola chyba nic z tej dzisiejszej wizyty nie wynikło, bo nic nie piszesz. Ola skoro masz taką możliwość i Twoja mama się zgadza to zatrzymajcie Ajkę u siebie. Ona teraz jest u Was?? Bo chyba pisałaś, że będzie w tamtym domku do momentu znalezienia jej DS[/QUOTE] Ajka jest u tamtej pani, do czasu znalezienia DS. ale jak nie znajdzie to sądzę, że pani mimo dobrych chęci nie będzie mogła trzymać długo Ajki skoro na dłuższą metę nie da rady się nią opieować? Quote
Aleksa. Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Niestety nie mogę zostawić Ajki. Dwa duże psy to jednak duże koszty a teraz niestety nie stać nas na 2 duze psy.:( ------------------------------------------------------------------------------------------- Prawda z tamtego domku nic. Pani telefonów nie odbiera jeszcze został teraz Pan jakiś znajomy tej co na razie ma sunię ...:) Słowa tymczasowej opiekunki "Ajka dzisiaj była ze mną u babci w domku, dzielnie zniosła także podróż na działkę, gdzie wyhasała się jak tylko mogła:) Jest wspaniała, wyrasta na coraz mądrzejszego i coraz piękniejszego psa." Quote
Atomowka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Nie rozumiem wobec tego dlaczego ta Pani Ajki zostawić nie może, skoro rośnie na piękną i mądrą dziewczynkę. Już nie mam siły do tych ludzi. Quote
Aleksa. Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Ja tez nie ale ta Pani ma fioła na punkcie zwierząt. Ona uważa że Ajka będzie musiała być sama w domu.ale teraz się zapytałyśmy ile Ajka siedzi sama w domu na co Pani Ania ,że 1 godzinę:crazyeye: to mnie powaliła i mówi ,że na dłużej boi sie zostawić. Inne psy siedzą nawet po 10 godzin same... Quote
Atomowka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Fioła? Chyba na fioła na punkcie przygarniania i oddawania psiaków. A następny pies jakiego zaadoptuje nie będzie się męczył jak zostanie sam w domu? Ola zabierz Ajke z tego miejsca, a Pani niech nie udaję miłośnika zwierząt. Trzymam cały czas kciuki za malutką, bo żal mi jej, że swoje życie zaczyna od tułaczki. A tak btw czy Wasza sunia jest już po sterylce? Quote
Aleksa. Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Nasza sunia-Dorcia nie jest jeszcze po sterylce,ponieważ czekamy na wolny termin u sprawdzonego weterynarza od Pani która prowadzi prywatne przytulisko,które odwiedzam:) Quote
Marta67 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 ta Pani od Ajki to chyba jakaś za przeproszeniem pokręcona jest :/ no bo niektóre psy siedzą godzinami w domu, 1 godzine to pies spokojnie wytrzyma, mój pies siedzi od 7:00 do 14:00 sam. Znaczy teraz nie bo brat maturę zdawał i teraz siedział ale wcześniej tak było. a skoro Pani była z Ajką w stajni już to nie mogłaby jej zabierać ze sobą? przecież ludzie psy zabierają, a jak od szczeniaka przebywa w stajni to się przystosuje przecież... Quote
Aleksa. Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Pan jest zdecydowany na Ajkę trzeba będzie sprawdzić domek podpisać umowę!!!:):):) Quote
Aleksa. Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Pan jest zdecydowany na Ajkę trzeba będzie sprawdzić domek i podpisać umowę!!!:):):) Quote
Atomowka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Olu świetne wieści, tylko proszę sprawdźcie najpierw domek na wylot, żeby nie okazało się, że za kilka dni znowu Ajka będzie szukała domu. Podpisanie umowy koniecznie!!! Koniecznie musi być punkt o sterylizacji suni. Postarajcie się sensownie rozegrać tą adopcję, żeby to nie było na zasadzie, że Twoja mama pogada z Panem przez tel po czym obecna Pani odda Ajke temu Panu. Quote
Aleksa. Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 To może Agata Ty chciałabyś sprawdzić?:) Ta babka nie chce trzymać już Ajki :angryy:a moja mama dopiero w niedziele mogłaby podjechać bo pracuje:-( Quote
Atomowka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Nie chce trzymać tzn kiedy ją chce ( musi) oddać?? Żeby się nie okazało, że do Was jutro zadzwoni, że sunia poszła do nowego domu. Olu koniecznie i szybko dawaj mi maila do tego Pana ( najlepiej dziś albo jutro) Quote
Aleksa. Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Jak ja zobaczę Ajkę to się chyba popłaczę:placz::placz::placz::-( Poprosiłam o maila do Pana zobaczymy za ile odpisze.... Pewnie sama musi załatwić od niego:) Quote
Recommended Posts