Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OLu nie ma problemu ja mogę się przejechać do Pani tylko po weekendzie i to max do środy bo potem wyjeżdżam, Oczywiście , że Pani musi wiedzie o wizycie bo nie ma tyle czasu, żeby jeździć miliard razy i nikogo nie zostać. Więc podaj mi nr i adres tej Pani ja już się z nią skontaktuje. Ajka nie może trafic żle, więc trzeba tego dopilnować, Wyślij mi Olu na maila umowę, która podpisała Pani, żebym wiedziała na co się zgodziła i o co ewentualnie pytać . Maila do mnie masz ?!?!

Posted

Nie Olu nie dzwoniłam bo w czwartek wyjeżdżam na kilka dni, i myślałam, że zrobię to do czwartku, ale niestety sprawy mi sie bardzo pokomplikowały i teraz muszę wolne chwilę poświęcać mojej suce. Postaram się po powrocie zadzwonic, ale to wcześniej Cię powiadomię.

A tak w ogóle dzwoniłaś może do tej pani? Pytałaś jak się suńka czuję w nowym domku? Masz jakieś wieści?

Posted

Olu co się stało?? Czemu Ajka ma do Was wrócić? Ola mówiłam setki razy wizyta przed adopcyjna i umowa to podstawa po co teraz psa narażać na stres??

Posted

Nic Ajce nie jest jest wszystko w porządku. Jeździ z Pania codziennie do stadniny bo Pani jak sie okazuje sportowiec........

teraz dopiero pomyślała,że będzie się Ajka męczyła w bloku....bardzo się przywiązała do niej jak ja:lol:ale teraz jak sama powiedziała pomyślała o przyszłości nie chce jej oddawać:-(Rodzice jej też ją pokochali wszystko się wyjaśni niech ta Pani ania prześpi się pomyśli na spokojnie

Posted

Tylko pogratulować wyboru przyszłego właściciela. Wybacz Olu ale narażacie psa na stres, ta adopcja była bardzo nieodpowiedzialna zarówno z Waszej jak i tej Pani strony. Mam nadzieję, że jeżeli Ajka wróci to nast. razem 1000 razy przemyślicie czy dana osoba będzie odpowiednim właścicielem dla Ajki

Posted

Nie wiem czy taki wspaniały skoro chcą ja oddać. Ola adopcja psa to bardzo odpowiedzialne zajęcie, taki domek trzeba prześwietlić na każdą możliwą stronę ( tym bardziej, że Ajka jest mocno w typie, na nią czycha większe zagrożenie). A Wy co zrobiłyście? Przyjechała Pani ładnie poopowiadała i psa dostała od tak. Tak się nie robi bo jak widać skutki mogą być negatywne no i oczywiście jak zawsze zwierz cierpi. No nic czekamy wobec tego na decyzję nowej właścicielki Ajki

Posted

czyli zostaje w domku czy przyjeżdża?
Atomówka ma trochę racji, z tymi wizytami i umową... kurczę no głupio wyszło... ale jednak jesteś niedoświadzona...
to źle z tym stresem :(
ale lepiej żeby wróciła do Ciebie Olu niż siedziała całymi dniami sama w mieszkaniu ;)

Posted

czyżbym zrobiła ładny ban? ;)
przekonamy się jak to wygląda tu ;)
ale bądźcie wyrozumiałe to dopiero mój drugi :)

ale nadal nie wiem jak podlinkować ;)
umie ktoś? :)

kurcze za duży... zaraz postaram się poprawić ;)

nie wiem czy wejdzie ;)

Uploaded with ImageShack.us

albo zrobię 'kosteczkę; :)

Posted

napiszę drugi post bo się zapcha ;)
mam nadzieję, że dobry w końcu :)
a ma ktoś może instrukcję jak podlinkować? :)

ech te moje takie kulaaawe :/
ale są nie? ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']sliczne....:-o:razz:ja w ogóle nie umiem:oops:

ee tam ;)
przesadzasz :)
alę dziękuję, i uczę się nadal :)
Ty też się nauczysz jak tylko zrozumiem jak Ci wytłumaczyć jak zainstalować program po polsku :D

banner numer 2:

:D ale nadal podlinkować nie umiem :/
;)