NiJaSe Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 prosze o pomoc dla Omena http://www.dogomania.pl/threads/186507-Znaleziony-m%C5%82ody-haszczak-w-okolicy-Wyszkowa-!!POTRZEBNE-WSPARCIE-NA-LECZENIE-!!!?p=14765660#post14765660 Quote
Aleksa. Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Nie no Ajka nie wygłupiaj się musisz niestety znaleźć domek!:):):):):):) Quote
Marta67 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Nie no Ajka nie wygłupiaj się musisz niestety znaleźć domek!:):):):):):) Ajka nie chce Cię opuszczać ;) Quote
Aleksa. Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 hehe ja jej też;) ale nic nie poradzę:placz: Quote
Marta67 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ale jak się domek nie znajdzie to będzie siedzieć chyba? ;) Quote
Marta67 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 a jakby (tfu tfu tfu tfu odpukać) nie znalazła to by na zawsze została? brałaś pod uwagę taką opcję? Quote
Aleksa. Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Dzisiaj przyjedzie PAni obejrzeć Ajkę trzymajcie kciuki!:) Quote
Atomowka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Olu była ta Pani zapoznać się z Ajeczką? Na prawdę nikt nie dzwoni w sprawie tego cuda? Kiedy jej odświeżałaś ogłoszenia? Quote
Aleksa. Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 na gumtree chyba przed wczoraj Pani jutro przyjedzie ,ponieważ stała dzisiaj 1,5 godz w korkach a nie przebyła nawe t pół drogi:) Quote
Aleksa. Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Ajka pojechała do nowego domku!!!!!!:placz::placz::placz::placz:tęsknie za nią ja się do niej przyzwyczaiłam:placz::placz::placz::placz: Mam nadzieję,że będzie szczęśliwa:multi::multi::multi: Quote
Cudak Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Super :multi: Powodzenia dla ślicznej Ajki w nowym domku! :loveu: Spisaliście umowę adopcyjną? Quote
Aleksa. Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Oczywiście!:)Coś nie tak (tfu, tfu) to wróci do mnie:) Quote
Atomowka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Olu jak to Ajka w nowym domku? Kiedy pojechała? Przecież dziś do mnie pisałaś czy mogę z Tobą w nast tyg pojechać na wizytę przed adopcyjną. Więc jak to jest? Skąd ta Pani ? Jak znalazł Ajkę? napisz coś więcej Quote
Aleksa. Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Pani zadzwoniła.Bardzo miła(młoda).Sunia od razu do niej poszął:):)Wizyt moi rodzice nie mieli jak poprowadzić bo się nie znają dlatego chciałam żeby była po weekendzie jeszcze jak o wizyta przedadopcyjna Quote
Atomowka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Aah czyli taka wizyta przed po adopcyjna. No dobra to jak pisałam mogę z Toba iść ale ja jesteś wolna w godzinach rannych bo na 15-stą mam pracę , ale rano to pewnie Tobie nie pasuje bo w szkole jesteś? Quote
Aleksa. Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Dokładnie:(:(Jak będziesz chciała to pójdziesz sama?Może to i lepiej bo Ajka by płakała a ja kiedyś pojadę na po adopcyjną:) Tylko czy u nich ktoś będzie w domu??Do nich trzeba zadzwonić że my będziemy? Quote
Marta67 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 pewnie, że trzeba ;) no bo będziesz jeździć dziesięć razy a się okaże, że nikogo nie ma akurat? bez sensu, trzeba zadzwonić i zapytać kiedy będą ;) Quote
Aleksa. Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 A więc tak zacznę od złej rzeczy...:placz: Ajka W OGÓLE ZA MNĄ NIE TĘSKNI,ANI TROCHĘ NIE PŁAKAŁA:mad::mad::diabloti: Za swoja "mamusią" nie płakać wstydź się kochanie!:evil_lol::diabloti: Pani i cała rodzina w niej zakochana :loveu: Sunia po szczepieniu ,będzie miała teraz badania krwi czy już wszystko w porządku po anemii:mad: Mieszka na razie w bloku..w wakacje wraca ze swoją Panią do domku z ogrodem będzie mogła sobie szaleć mała:multi: Jej nowa Pani jest zachwycona, przez telefon jak się dowiedziała,że podaję łapkę,siada i przybija piątkę,aportuje przychodzi na zawołanie na spacerze(tego jeszcze nie będzie sprawdzać:diabloti:) to się zdziwiła i powiedziała,że sprawdzi:p Chce się zapisać z Ajeczką na jakiś kurs ,szkolenie bo jak stwierdziła CHCE BYĆ DOBRĄ WŁAŚCICIELKĄ:razz: i koniecznie wszystko musi dobrze wiedzieć i powiedziała ,że gdyby nie kontyunowała pracy z nią to by była zmarnowana moja praca z nia i czas:diabloti: Oczywiście Ajka spała gdzie?....na łóżku z Panią;) Waży prawie 8 kg:oops::roll::crazyeye:chyba ją przekarmiłam:eviltong: siusiu robi jeszcze w mieszkaniu ale się nauczy.Na spacerki jeszcze nie chodzi tylko siusiu i do domku.Podobno ma już swoje legowisko i nowe zabaweczki Bardzo się cieszę,że Ajka szczęśliwa szczerze jak Pani wyszła z nią za furtke to sie popłakałąm:placz:Ale teraz już się ciesze niech będzie szczęśliwa:multi::multi::multi::multi::multi:trochę się rozpisałam:oops: A i zapomniałam na śniadanko miała gotowane mięsko:lol: Quote
Niebieska713 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Aleksa. Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 No dobra to dodam jeszcze fotki zanim mi ją zabrali:lol:ostatnia sesja:-(u mnie w domku Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts