Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajka pojechała do nowego domku!!!!!!:placz::placz::placz::placz:tęsknie za nią ja się do niej przyzwyczaiłam:placz::placz::placz::placz:

Mam nadzieję,że będzie szczęśliwa:multi::multi::multi:

Posted

Olu jak to Ajka w nowym domku? Kiedy pojechała? Przecież dziś do mnie pisałaś czy mogę z Tobą w nast tyg pojechać na wizytę przed adopcyjną. Więc jak to jest? Skąd ta Pani ? Jak znalazł Ajkę? napisz coś więcej

Posted

Pani zadzwoniła.Bardzo miła(młoda).Sunia od razu do niej poszął:):)Wizyt moi rodzice nie mieli jak poprowadzić bo się nie znają dlatego chciałam żeby była po weekendzie jeszcze jak o wizyta przedadopcyjna

Posted

Aah czyli taka wizyta przed po adopcyjna. No dobra to jak pisałam mogę z Toba iść ale ja jesteś wolna w godzinach rannych bo na 15-stą mam pracę , ale rano to pewnie Tobie nie pasuje bo w szkole jesteś?

Posted

Dokładnie:(:(Jak będziesz chciała to pójdziesz sama?Może to i lepiej bo Ajka by płakała a ja kiedyś pojadę na po adopcyjną:)
Tylko czy u nich ktoś będzie w domu??Do nich trzeba zadzwonić że my będziemy?

Posted

pewnie, że trzeba ;)
no bo będziesz jeździć dziesięć razy a się okaże, że nikogo nie ma akurat?
bez sensu, trzeba zadzwonić i zapytać kiedy będą ;)

Posted

A więc tak zacznę od złej rzeczy...:placz:

Ajka W OGÓLE ZA MNĄ NIE TĘSKNI,ANI TROCHĘ NIE PŁAKAŁA:mad::mad::diabloti:
Za swoja "mamusią" nie płakać wstydź się kochanie!:evil_lol::diabloti:

Pani i cała rodzina w niej zakochana :loveu:
Sunia po szczepieniu ,będzie miała teraz badania krwi czy już wszystko w porządku po anemii:mad:

Mieszka na razie w bloku..w wakacje wraca ze swoją Panią do domku z ogrodem będzie mogła sobie szaleć mała:multi:

Jej nowa Pani jest zachwycona, przez telefon jak się dowiedziała,że podaję łapkę,siada i przybija piątkę,aportuje przychodzi na zawołanie na spacerze(tego jeszcze nie będzie sprawdzać:diabloti:) to się zdziwiła i powiedziała,że sprawdzi:p

Chce się zapisać z Ajeczką na jakiś kurs ,szkolenie bo jak stwierdziła CHCE BYĆ DOBRĄ WŁAŚCICIELKĄ:razz: i koniecznie wszystko musi dobrze wiedzieć i powiedziała ,że gdyby nie kontyunowała pracy z nią to by była zmarnowana moja praca z nia i czas:diabloti:

Oczywiście Ajka spała gdzie?....na łóżku z Panią;)
Waży prawie 8 kg:oops::roll::crazyeye:chyba ją przekarmiłam:eviltong:
siusiu robi jeszcze w mieszkaniu ale się nauczy.Na spacerki jeszcze nie chodzi tylko siusiu i do domku.Podobno ma już swoje legowisko i nowe zabaweczki Bardzo się cieszę,że Ajka szczęśliwa szczerze jak Pani wyszła z nią za furtke to sie popłakałąm:placz:Ale teraz już się ciesze niech będzie szczęśliwa:multi::multi::multi::multi::multi:trochę się rozpisałam:oops:

A i zapomniałam na śniadanko miała gotowane mięsko:lol: