Aleksa. Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Nie, źle zrozumiałyście.:)Chcemy Ajkę jak by miała iść to najlepiej na weekend bo zazwyczaj w weekendy cała rodzina jest i każdy mógłby poświęcić suni czas,oswajać ja w nowym domku Quote
Atomowka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Owszem ale weekendów jest dużo, równie dobrze może iść w następny piątek. W razie co jak mówiłam, w nast tyg mogę się wybrać na wizytę do tej Pani. Quote
Aleksa. Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Dostałam e-maila z odpowiedzią bardzo smutną:(kurcze mój maż zmienił zdanie :((((( stwierdził że weźmiemy psa po wakacjach, bo chce wyjechac na urlop... a ja tak strasznie chciałbym ją wziąśc do siebie... przepraszam że zawrociłam głowe, jestem strzasznie zła :(((( mam nadzieje ze znajdzie dobry domek :((( jeszcze raz przepraszam Quote
Atomowka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No widzisz ale masz jeszcze przecież dwa domki w zanadrzu. Napisz tej Pani, że jak po wakacjach będzie szukała psiaka, żeby zgłosiła się na naszą stronę ( a co trzeba dbać o reklamę:eviltong:) Wobec tego rozumiem, że mam zrobić suni ogłoszenia? Quote
Aleksa. Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Atomowka jak chcesz i masz chęć to możesz zrobić ale poproszę mame żeby jutro zadzwoniła do pani z ogrodem niech zapyta skąd jest i w ogóle Ajka miałaby gdzie biegać:) Quote
Niebieska713 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Dostałam e-maila z odpowiedzią bardzo smutną:(kurcze mój maż zmienił zdanie :((((( stwierdził że weźmiemy psa po wakacjach, bo chce wyjechac na urlop... a ja tak strasznie chciałbym ją wziąśc do siebie... przepraszam że zawrociłam głowe, jestem strzasznie zła :(((( mam nadzieje ze znajdzie dobry domek :((( jeszcze raz przepraszam Sama widzisz jak to jest z takimi domkami na EXPRES... Quote
Atomowka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No to skoro to nic pilnego i dobrze sobie radzisz, to najpierw zrobię ogłoszenia dla psiaka w większej potrzebie. Napisz jutro co Pani z ogrodem powiedziała, mam nadzieję, że się uda bo Ajka jest cudowna i już dawno w prawdziwym domku powinna siedzieć. Quote
Atomowka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Olu i co z tymi dwoma domkami?? Mam nadzieję, że Ajka już do nowego domku się wybiera Quote
Aleksa. Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Nie wybiera się:(potem napisze bo zmykam:) Quote
NiJaSe Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Aleksandra dzwonili do mnie wczoraj panstwo zainteresowani haszczakiem , podalam im Twoj nr. ,dzwonili do Ciebie okazalo sie ze nieaktualne Quote
Aleksa. Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Może mama powiedziała,że nieaktualne bo mieli państwo przyjechać po nią jak może Pani wysłać nr na Pw to mama oddzwoni:) Quote
Aleksa. Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Przepraszam wszystko się wyjaśniło.Dzwonił Pan powiedział że dostał nr od Pani Renaty ale Pan juz szybko chciał przyjecha ć po rozmowie mame wydawało się że jest pijany w ogóle przekrecał słowa ... cczy to jest pan z za płonska co chce psa na wieś na sterylizacje powiedział że za drogo wizyty powiedział po co i mama się nie zgodziła na taki domek za Płonska już mówi a\ w autobus wsiadam i go na wies zawioze:angryy: Quote
NiJaSe Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Przepraszam wszystko się wyjaśniło.Dzwonił Pan powiedział że dostał nr od Pani Renaty ale Pan juz szybko chciał przyjecha ć po rozmowie mame wydawało się że jest pijany w ogóle przekrecał słowa ... cczy to jest pan z za płonska co chce psa na wieś na sterylizacje powiedział że za drogo wizyty powiedział po co i mama się nie zgodziła na taki domek za Płonska już mówi a\ w autobus wsiadam i go na wies zawioze:angryy: aaaaa a do mnie dzwonila z tego numeru jakas mloda kobieta :mad: Quote
Aleksa. Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 zaraz jeszcze sprawdzimy no nie wiem ja w złe ręce Ajeczki nie oddam a jak facet uważ a że sterylizacja to szkoda mu pieniędzy to niech się wypcha:evil_lol::eviltong: Quote
Niebieska713 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Przepraszam wszystko się wyjaśniło.Dzwonił Pan powiedział że dostał nr od Pani Renaty ale Pan juz szybko chciał przyjecha ć po rozmowie mame wydawało się że jest pijany w ogóle przekrecał słowa ... cczy to jest pan z za płonska co chce psa na wieś na sterylizacje powiedział że za drogo wizyty powiedział po co i mama się nie zgodziła na taki domek za Płonska już mówi a\ w autobus wsiadam i go na wies zawioze:angryy: Dokladnie o co tu chodzi...???? Quote
Aleksa. Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 W telefonie sprawdziłyśmy tak to ten numer wczoraj po 18 dzwoniła pani a dzisiaj po 9 Pan i z jakąś w ogóle pretensją mamie to ię nie spodobało więc tam Ajka nie pójdzie to jest właśnie pan za płońska który chce psa na wies i dalej pisałam;) Quote
Aleksa. Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Niebieska o to chodzi, że z takiego samego numeru dzwoniła 26 pani a 27 pan Pani dostała odpowiedź że oddzwonimy bo inni państwo mieli przyjechać zobaczyć Ajkę.Pan za to dzisiaj zadzwonił powiedział że juz jedzie zza płonska po nią na wies ją weźmie mama powiedziała o umowie zgodził ię powiedziała mama że tam jest w umowie o sterylizacji i że mamy prawo zobaczyć w jakiech warunkach będzie pies przebywął Pan powiedział że sterylizacją to za drogo a wizyty to po co? Quote
Niebieska713 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Niebieska o to chodzi, że z takiego samego numeru dzwoniła 26 pani a 27 pan Pani dostała odpowiedź że oddzwonimy bo inni państwo mieli przyjechać zobaczyć Ajkę.Pan za to dzisiaj zadzwonił powiedział że juz jedzie zza płonska po nią na wies ją weźmie mama powiedziała o umowie zgodził ię powiedziała mama że tam jest w umowie o sterylizacji i że mamy prawo zobaczyć w jakiech warunkach będzie pies przebywął Pan powiedział że sterylizacją to za drogo a wizyty to po co? Chyba nie oddacie tam suni....:-o Quote
NiJaSe Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/186507-Znaleziony-m%C5%82ody-haszczak-w-okolicy-Wyszkowa-!!!!! Quote
Aleksa. Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Niebieska oczywiście że tam nie pójdzie:) Quote
Niebieska713 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Niebieska oczywiście że tam nie pójdzie:) Tez tak myslalam,ale chcialam sie upewnic czy dobrze przeczytalam Twoje posty na ten temat... Wiec dalej podrzucmt sliczna sunke po domek...Na pewno niedlugo sie znajdzie,taki KONKRETNY....;) Quote
Aleksa. Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 W schronisku w Klembowie z gdzieś 2 tyg temu trafiła sunia mix huski ze 7 szczeniakami:( Quote
Niebieska713 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Aleksandra95 napisał(a):W schronisku w Klembowie z gdzieś 2 tyg temu trafiła sunia mix huski ze 7 szczeniakami:( Ojej...i co z ta rodzinka sie dzieje..? Quote
Atomowka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ola ale ostatnio mówiłaś, że są trzy domki Jedna pani z dzieckiem ale się wycofała jednak a te pozostałe dwa? Też nic? Quote
Recommended Posts