Sventata Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Poszukuje Hodowli Bassetów, która jest zarejestrowana w Zabrzu, tzn wynika to z kodu tatuażu S000. Pies spędził 3 miesiące w schronisku w Bydgoszczy, ocenili go na ok 3 lata. Został wyadoptowany przez moją koleżanka. Dzięki mojej ciekawości dojrzałam tatuaż w uchu, dlatego też szukam Hodowce by nawiązać z nim kontakt- może też jest ciekawy co słychać u szczeniaka, którego sprzedał i słuch po nim zaginął, a my jesteśmy ciekawe przodków. Quote
Scott Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Sventata napisał(a):Poszukuje Hodowli Bassetów, która jest zarejestrowana w Zabrzu, tzn wynika to z kodu tatuażu S000. Pies spędził 3 miesiące w schronisku w Bydgoszczy, ocenili go na ok 3 lata. Został wyadoptowany przez moją koleżanka. Dzięki mojej ciekawości dojrzałam tatuaż w uchu, dlatego też szukam Hodowce by nawiązać z nim kontakt- może też jest ciekawy co słychać u szczeniaka, którego sprzedał i słuch po nim zaginął, a my jesteśmy ciekawe przodków. Dzwoń do oddziału w Zabrzu. Quote
Recommended Posts