Bjuta Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Asiek, nie wybierasz się może w odwiedzinki do Kikou :) :) Tak byśmy chętnie zobaczyły nasze zabrzańskie stadko...:eviltong: Quote
asiek.l-g Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 dzień dobry Wszystkim i Tobie Kochany Agadnku tez. napewno sie odwiedzimy, postarm sie jeszcze w styczniu. Quote
Ingrid44 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 asiek.l-g napisał(a):dzień dobry Wszystkim i Tobie Kochany Agadnku tez. napewno sie odwiedzimy, postarm sie jeszcze w styczniu. To by bylo cudownie :) :) :) Quote
Bjuta Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 A tu tymczasem Kikou - przysłała niespodiankę! :) Potraktujmy to jako starter :eviltong: Agdanek i płotek, a za płotkiem Lisiu :diabloti: ja pyszczę na Lisia? Ja? eee tam... Quote
Monika z Katowic Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Fotki!:multi: Fotki!:multi: Jaka wspaniała niespodzianka! :) Widać, że z Agdanka jeszcze całkiem dziarski staruszek!:loveu: Quote
Sylwunia82 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Witam.przesyłam deklarację za styczeń i luty....Trzymaj się Agdanku :-) Quote
Sylwunia82 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Witam.przesyłam deklarację za styczeń i luty....Trzymaj się psinko Quote
Ingrid44 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Swietne fotki. A on z Lisiem dalej wojny tocza, jak Kargul z Pawlakiem zza plota :) :) :) Quote
Akrum Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 piękny ten Agdanek :) dziarski chłopka jeszcze z niego :) Quote
Mysia_ Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-jGHbVQwU9gs/Txku9-sTi0I/AAAAAAAAeE0/2fjJM_4rE00/s512/P1060533.JPG a tu się pomarszczył jak prawdziwy wilk :evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Właśnie wysłałam kwotę 30 zł, czyli moje deklaracje dla Agdanka za marzec, kwiecień i maj 2012. :) Buziaki słodkie dla staruszka! :) Quote
asiek.l-g Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 hotelik opłacony, dortarły pieniążki od Bjuta, Danusia i Mama -35 zł. Dziekujemy. Quote
Monika z Katowic Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Pewno moje deklaracje dotrą dopiero jutro na agdankowe konto. :) Quote
asiek.l-g Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Moniko Twoje pieniazki były juz wczoraj popołudniu, ale w tym okresie ja w domu zupełnie nie mam czasu aby siadac do kompa, tyle jest tych miejscowych bid i do kazdego trzeba dotrzec aby cos cieplego, swiezego dac do miski, a późnym wieczorem siedze z nosem przy szybie i patrze jak dwa dzikuski przychodzą do misek i pałaszuja ze smakiem to co im dam a na dworze -13, strzaszne to jest. Quote
Akrum Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 U nas dzisiaj rano, jak szłam do pracy było - 17 stopni. Jak pomyślałam, o tych wszystkich bezdomnych stworach, które nie mają się gdzie schronić i ugrzać... serce pęka, jaki ten świat niesprawiedliwy. Dobrze, że Agdanek ma gdzie grzać swoje stare kości. Quote
asiek.l-g Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 dokładnie, a ciagle tych bid przybywa, te które widzimy to jakoś pomożemy a te wszystkie w polach w jakis pustostanach oszczenione , głodne zziębnięte u nas dzisjaj było 0 7 rano -19, moje hrabiostwo wyszło co prawda na dwór ale to było raptem pare sekund po czym zanurkowały ponownie w swych posłankach z nosem pod kocem a ja czapa na głowe, dresy pod spodnie i wędrowka na przystanek. Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 To straszne, biedne te psiaczki. A najgorsze to te na uwiezi bez porzadnych bud :( Quote
Monika z Katowic Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ingrid44 napisał(a):To straszne, biedne te psiaczki. A najgorsze to te na uwiezi bez porzadnych bud :( Ciężko o tym myśleć! :( Tyle psiego nieszczęścia dzieje się w czasie ostrej zimy... :( Dobrze, że przynajmniej nasz Agdanek jest bezpieczny od mrozu! Quote
Mysia_ Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 własnie, jak tam Agdanek daje radę w takie mrozy? :roll: Quote
kikou Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Mysia_ napisał(a):własnie, jak tam Agdanek daje radę w takie mrozy? :roll: Agdanek wychodzi na dworek... nawet nie patrzy czy przypadkiem z drugiej strony wybiegu nie ma Liska żeby sobie poszczekac... (bo normalnie obchodzi plot dookoła i tropi swojego wroga nr 1 Lisia i dużo sobie chłopaki na siebie szczekają, najczęsciej przez szczebelki furtki...bo tam najbardziej można zbliżyc zmarszczony nosek...) tylko robi siczku pod choinke,( ktora wkopaliśmy bliziutko, przed samym domem na swieta- taka duża 5metrowa i bez ozdob.... i tam ciagle sobie stoi i udaje że rośnie, wyrzucimy ja dopiero jak ziemia odmarznie) .... i kupke jakieś 12 centymetrów od wycieraczki przed drzwiami wejściowymi....i już stoi w gotowości pod drzwiami i bardzo głośno alarmuje żeby go wpuścic spowrotem.... w tą pogode zaden psiak nie ma chęci byc na dworku dluzej niz minutke.... dzisiaj w nocy znowu -24 mieliśmy... Quote
asiek.l-g Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) Przepraszam za offa, ale zostałam poproszona http://www.dogomania.pl/threads/2089...wstać./page65 Edited February 14, 2012 by asiek.l-g Quote
_Goldenek2 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Zapraszam na wspaniały bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2230...4#post18632064 :smile: Quote
Recommended Posts