Monika z Katowic Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ważna sprawa! Jedna ze wspaniałych Dogomaniaczek chce podarować Agdankowi leki. Potrzebuję więc spis leków i adres Kikou (najlepiej na pw). Quote
Ingrid44 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Ważna sprawa! Jedna ze wspaniałych Dogomaniaczek chce podarować Agdankowi leki. Potrzebuję więc spis leków i adres Kikou (najlepiej na pw). To wspaniale . Pieknie Dziekujemy anonimowej Dogomaniaczce:loveu::loveu::loveu: Wyslalam deklaracje na IX i X + jednorazowo 60 zl ( wszystkie moje deklaracje rozsyla kochana Bjutka bo ja nie mam konta w Polsce). Quote
kikou Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Ważna sprawa! Jedna ze wspaniałych Dogomaniaczek chce podarować Agdankowi leki. Potrzebuję więc spis leków i adres Kikou (najlepiej na pw). Agdanek bierze vetmedin 5mg jak przeczytałam ten tytuł dzisiaj to mi sie samej smutno zrobiło..... ale nie jest az tak tragicznie.... ani jednego dnia nic Agdankowi nie zabrakło... ja też zbieram leki z różnych źródeł... nie musieliśmy przerywać leczenia Quote
Ingrid44 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Kikou,dziekujemy za pojawienie sie na watku i cudowna opieke nad naszym staruszkiem . Quote
Monika z Katowic Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 kikou napisał(a):Agdanek bierze vetmedin 5mg jak przeczytałam ten tytuł dzisiaj to mi sie samej smutno zrobiło..... ale nie jest az tak tragicznie.... ani jednego dnia nic Agdankowi nie zabrakło... ja też zbieram leki z różnych źródeł... nie musieliśmy przerywać leczenia Kikou! :loveu: Niech Ci nie będzie smutno! :loveu: Wiemy, że wszystko poświęcasz dla psiaków! Wiemy, że utrzymujesz samodzielnie wiele starych staruszków... Jednak Agdanek ma także nas i chcemy Mu służyć pomocą. Quote
Bjuta Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Ingrid44 napisał(a):To wspaniale . Pieknie Dziekujemy anonimowej Dogomaniaczce:loveu::loveu::loveu: Wyslalam deklaracje na IX i X + jednorazowo 60 zl ( wszystkie moje deklaracje rozsyla kochana Bjutka bo ja nie mam konta w Polsce). Już odebrałam w banku. Jutro roześlę. :) Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Bjuta napisał(a):Już odebrałam w banku. Jutro roześlę. :) Wielkie Dzieki Bjutko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maevel Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Deklaracja wrześniowa (25zł) i troszkę kieszonkowego (15zł) dla Agdanka w drodze :) Quote
asiek.l-g Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dziękujemy, od razu przypomniały sie czasy kiedy to rodzice dawali kieszonkowe:lol: Quote
asiek.l-g Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 wpłynęły wplaty od BasiaD 20 zł i Bazyli3104 20 zł,:Rose: Quote
Monika z Katowic Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Kochana Czerda pisała mi, że już wysłała "Vetmedin" dla Agdanka.:loveu::loveu: Najserdeczniej dziękuję!:loveu::loveu: ------------ Jestem wzruszona, bo na bazarku żebraczym zakupiono już 458 gestów dobroci.:) Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Trafilam tu z bazarku zebraczego dla staruszka...... wielkie poklony dla WAS za to, ze tak dbacie o staruszka....:) Staruszki sa takie super . Quote
asiek.l-g Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 pozwoliłam sobie zadzwonic do Kikou, misiek nasz ma sie dobrze w taka pogode jak jest dzisjaj to szczególnie dobrze. A po niedzieli jade go odwiedzić i oczywiście wycałuje go od wszystkich. Quote
asiek.l-g Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 i od razu przekaże pieniązki za miesiąc lipiec 340 zł Quote
Bjuta Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Super!!! A masz może możliwość zrobienia zdjęć? :) Quote
asiek.l-g Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 jasne zrobie duzo fotek... od razu wysle do Ktosia jakiegos wspaniałego i ten Ktos je wstawi dobrze? ja nie umiem :lookarou: Quote
Bjuta Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 O to do mnie dzianowicz@poczta.onet.pl A my tam jeszcze mamy Mongołka, Redisia, Pegi... :) Wiesz jak to jest - dasz komuś palec.... :) :) :) Quote
asiek.l-g Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 o to poznam Mongołka, Redisia i Pegi rozumiem że Ich tez nalezy obfocić, nie ma problemu dla mnie to przyjemność... Quote
Mysza2 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 asiek.l-g napisał(a):o to poznam Mongołka, Redisia i Pegi rozumiem że Ich tez nalezy obfocić, nie ma problemu dla mnie to przyjemność... a czy ja mogę się podczepić i prosić o pięknie zdjęcia Lisia odwiecznego wroga Agdanka :oops::oops: :lol::lol: Quote
asiek.l-g Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 oczywiście będę pamietać...wrogość wrogoscią ale zapewne jeden za drugim by teskił..kochane miśki. Quote
Mysza2 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 asiek.l-g napisał(a):oczywiście będę pamietać...wrogość wrogoscią ale zapewne jeden za drugim by teskił..kochane miśki. z góry bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 jak to dobrze ze nasza nowa ksiegowa tak blisko mieszka i osobscie moze psiaczki wymiziac. :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ingrid44 napisał(a):jak to dobrze ze nasza nowa ksiegowa tak blisko mieszka i osobscie moze psiaczki wymiziac. :) :) :) Taka wspaniała Księgowa to cenny skarb!!!:loveu::loveu: Quote
asiek.l-g Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 e gdzie tam,:oops: ale dziękuje. tak se pomyślałam że zrobię niespodziankę ale nie powiem dokładnie kiedy, jak niespodzianka to niespodzianka...a że sama doczekać się nie mogę by pycholka zobaczyć to raczej będzie szybko. Quote
Recommended Posts