Syla Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Poproszę o nowy numer konta, po 10 września wyślę 20 zł dla Agdanka.Z bazarku żebraczego już wysłałam, przed chwilą. Quote
Monika z Katowic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Syla napisał(a):Poproszę o nowy numer konta, po 10 września wyślę 20 zł dla Agdanka.Z bazarku żebraczego już wysłałam, przed chwilą. Kochana Sylo! Nowe konto Agdanka wysłane. Dziękuję Ci serdecznie w imieniu naszego starego staruszka.:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ważna sprawa - właśnie dzwoniła do mnie Bjuta (niestety już nie ma transferu i do niedzieli będzie nieobecna na Dogo). Bjuta prosiła, by Was poinformować, że rozmawiała telefonicznie z Kikou. Kikou potwiedziła, że dzisiaj na Jej konto wpłynęło 340 zł od Daśki. Daśka zwróciła już większą część naszych pieniędzy i dzięki temu Agdan ma opłacone hotelikowanie za czerwiec 2011. Quote
ania > Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 gorąco zapraszam na bazarek dla Agdanka i Adibu: http://www.dogomania.pl/threads/2137...8#post17542168 Quote
Mysia_ Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 anioł naszych psiaków Pani Bożena chce pomóc Agdankowi, dlatego tez poproszę dane do przelewu :) ania >;17545516 napisał(a):gorąco zapraszam na bazarek dla Agdanka i Adibu: http://www.dogomania.pl/threads/2137...8#post17542168 Aniu, dziękujemy! Quote
asiek.l-g Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 stan na koncie Agdankowym wpłaty jednorazowe: 400 zł od Pani Bozenki P. (31.08.2011) wpłaty stałe: Monika z Katowic 25 (IX) agdanek dziekujie:Rose: Quote
Ingrid44 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Ważna sprawa - właśnie dzwoniła do mnie Bjuta (niestety już nie ma transferu i do niedzieli będzie nieobecna na Dogo). Bjuta prosiła, by Was poinformować, że rozmawiała telefonicznie z Kikou. Kikou potwiedziła, że dzisiaj na Jej konto wpłynęło 340 zł od Daśki. Daśka zwróciła już większą część naszych pieniędzy i dzięki temu Agdan ma opłacone hotelikowanie za czerwiec 2011. To jeszcze nam zostal lipiec i sierpien no i wrzesien za pasem. Quote
Monika z Katowic Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='asiek.l-g']stan na koncie Agdankowym wpłaty jednorazowe: 400 zł od Pani Bozenki P. (31.08.2011) wpłaty stałe: Monika z Katowic 25 (IX) agdanek dziekujie:Rose: Pani Bożenko P.!!!! :loveu::loveu: Niech Pani Los zawsze daje wszystko, co najlepsze i najpiękniejsze!:loveu::loveu: To taka OGROMNA pomoc dla naszego starego staruszka!:loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Kochane przez dobę mnie nie było (mam tu w górach internet prepaid i się "szczyściłam" do zera. I myślałam, że już niewykupię - bo w niedzielę wracam, ale jednak życie mnie zmusiło. Słuchajcie Daśka, wysłałą Kikou 340 - Kikou potwierdziła i uznała, że czerwiec mamy z głowy. To nie są jeszcze wszystkie pieniążki, które Daśce wysłaliśmy, ale tutaj - Daśka po raz pierwszy przyznała, że tak jej się w życiu podziało, że nie ma chwilowo ani grosza i resztę odda za miesiąc. Gdyby powiedziała to wcześniej - nie doszłoby do aż takiego długu, no ale człowiek zawsze myśli, że sobie poradzi. W każdym razie jesteśmy już troszkę do przodu. A jak widzę - na bazarku żebraczym już 92 zł! BARDZO DZIĘKUJEMY!!! Tak to w tej chwili wygląda. edit A no przecież Monika już o tym napisała... :oops: Sama ją przecież prosiłam - nie ma to jak skleroza. Quote
Bjuta Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Co ja widzę!!!! Pani Bożena KOLEJNY raz nas poratowała tak hojnie!!! DZIĘKUJEMY OGROMNIE!!! Quote
Monika z Katowic Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Kochani! Proszę, proszę, proszę, proszę, proszę, proszę, proszę, proszę zapraszajcie znajomych na agdankowy bazarek: :modla::modla::modla: bazarek żebraczy. [FONT=Tahoma][SIZE=2]Bo Agdanek [/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2] nadal [/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2]potrzebuje pieniędzy![/FONT][FONT=Tahoma]:placz::placz::placz:[/FONT] Quote
asiek.l-g Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 stan na koncie Agdankowym wpłaty jednorazowe: 400 zł od Pani Bożenki P. (31.08.2011) wpłaty stałe: Monika z Katowic 25 (IX) Bjuta,Danusia i Mama 30(IX) Agdanek dziekujie Quote
Monika z Katowic Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 asiek.l-g napisał(a):stan na koncie Agdankowym wpłaty jednorazowe: 400 zł od Pani Bożenki P. (31.08.2011) wpłaty stałe: Monika z Katowic 25 (IX) Bjuta,Danusia i Mama 30(IX) Agdanek dziekujie O widzę asiek.l-g, że już masz post numer dwa. ;):) Quote
Bjuta Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Dziękujemy moderatorowi za czujność!!!! A Agdanek dziękuje tak ogólnie :) Quote
asiek.l-g Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Bjutko a ja już poprawiłam kwotę stałej deklaracji na 35 Quote
Bjuta Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Dzięki wielkie! Działasz jak błyskawica! :) Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Bjuta napisał(a):Dzięki wielkie! Działasz jak błyskawica! :) Potwierdza się, że dobrego Skarbnika wybraliśmy!:) Planuję jutro około 12.00 zacząć wydarzenie na FB dla Agdanka. Ufam, że znajdzie się ktoś ze szlachetnej społeczności FB, kto pomoże naszej zadłużonej, starej, chorej biedulinie... Bo taki sobie tytuł wydarzenia planuję: [FONT="]"Stara, chora i zadłużona psia biedulina czyli wołanie Agdanka"[/FONT] Co Wy na to? Może jeszcze jakieś propozycje?:) Quote
asiek.l-g Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Monika z Katowic napisał(a): Planuję jutro około 12.00 zacząć wydarzenie na FB dla Agdanka. Ufam, że znajdzie się ktoś ze szlachetnej społeczności FB, kto pomoże naszej zadłużonej, starej, chorej biedulinie... Bo taki sobie tytuł wydarzenia planuję: [FONT="]"Stara, chora i zadłużona psia biedulina czyli wołanie Agdanka"[/FONT] Co Wy na to? Może jeszcze jakieś propozycje?:) Dziękuje Moniko. a co do tytułu nic bym nie zmieniała, jestem za... Quote
Ingrid44 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Moniczko, WIELKIE DZieki za wszystko. Tytul jest prefect ! Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dzięki! Oby się udało z wydarzeniem agdankowym, bo teraz na FB wielki dramat - likwidacja schroniska w Józefowie. :(:( Ponad 600 psów do uśpienia. :(:( Nie sądzicie, że lepiej byłoby poczekać z wydarzeniem AGDANKA jakieś 3-4 dni??? Co robić? Proszę Was, kochane Dziewczyny, o radę! Od tego. ilu przyjdzie gości zależy powodzenie wydarzenia przez całe 3-4 miesiące. ----------------------------------------- Znalazłam to na FB właśnie w związku z Józefowem i "wymiękłam całkowicie"... :(:( I dziękuję Bogu, że nasz stary staruszek Agdanek jest w hoteliku u wspaniałej Kikou... [FONT=Comic Sans MS] Psia modlitwa do człowieka 1. Moje życie trwa 10-15 lat. Każde rozstanie z Tobą zadaje mi ból. Zastanów się zanim mnie sobie sprawisz. 2. Daj mi trochę czasu na zrozumienie, czego ode mnie wymagasz. 3. Obudź we mnie zaufanie - jest mi potrzebne do życia. 4. Nigdy nie gniewaj się na mnie zbyt długo i nie zamykaj mnie za karę. Ty masz swoją pracę, przyjemności i przyjaciół - ja mam tylko Ciebie. 5. Porozmawiaj ze mną czasami. Nawet jeśli nie do końca rozumiem Twoje słowa, rozumiem głos który do mnie mówi. 6. Wiedz, że nigdy nie zapominam, jak mnie traktowano. 7. Zanim mnie uderzysz, pomyśl, że moje szczęki z łatwością mogą zmiażdżyć Twoją dłoń, a jednak tego nie robią. 8. Zanim złajasz mnie, że jestem "nieposłuszny" lub "leniwy" podczas wykonywania pracy, pomyśl, że może ciąży mi nieodpowiednie pożywienie, że może zbyt długo przebywałem na słońcu, lub że moje serce jest zmęczone. 9. Otocz mnie opieką, gdy będę stary - Ty również pewnego dnia się zestarzejesz. 10. Bądź przy mnie w każdej trudnej chwili. Nigdy nie mów: "Nie mogę na coś takiego patrzeć", lub "niech to się stanie podczas mojej nieobecności". Kiedy jesteś przy mnie wszystko staje się łatwiejsze. /Autor nieznany/[/FONT] Quote
asiek.l-g Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 ja też:-(,600 psich nieszczęść i co z nimi? i zaś usnę jak się zmęczę płaczem..i w takich chwilach spoglądam na te moje dwie myszki staruszki, pogrążone w błogim śnie , przykryte polarowymi kocykami, wygłaskane, najedzone i jedno i drugie nie miało łatwego życia szczególnie Fuks który od szczeniaczka przez pół roku był bity prądem zanim go wykupiłam za flaszkę wódki....:-( Quote
bela51 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Trafiłam tu z zebraczego bazarku... Taka kochana starenka bida, dobrze, ze go uratowaliscie. Quote
Monika z Katowic Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Wydarzenie Agdanka zrobię o kilka dni później. Może w czwartek... Powód jest bardzo techniczny - coś się zepsuło na FB i nie można wysyłać prywatnych wiadomości zbiorowych... A takie wiadomości są bardzo ważne - trzeba bowiem utrzymywać stały kontakt z gośćmi wydarzenia. Na bazarku żebraczym wspaniali Ofiarodawcy zakupili już 210 wirtualnych gestów dobroci dla naszego Agdanka.:) Zostało jeszcze 490... Raczej nie liczę na to, że sprzedamy wszystkie, ale ufam, że uda się - bardzo dużo!!! Quote
Ingrid44 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Moniczko, dobrze ze zrobisz wydarzenie za kilka dni bo to co sie dzieje w Jozefowie wola o pomste do nieba i napewno wszyscy kochajacy zwerzaki beda na tym wydarzeniu. Quote
Recommended Posts