Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://www.gryfow.pl/male-kundelki-do-adopcji,a628.html

oto Olo i Krysia )) bite, zagłodzone i porzucone przez jakiegos .... dwa kochane szkieletorki....blagam jak ktos ma znajomych na dolnym sląsku czyli np okolice jeleniej góry , lubania , lwówka sląskiego, gryfowa sląskiego niech to roześle, czas nam sie kończy gmina jutro wywiezie je do shroniska a tam to juz....koniec dla nich. Parka trzyma sie razem i najlepeij jakby ktos wział je razem , chociaz to graniczy dla mnie z cudem, od poniedziałku szaleje, rycze z bezsilnosci szukam wszedzie i nic ...gmina placi za sterylke i kastracje!! sa bardzo terytorialne u mojej mamy sa dwa dni i bronią podwórka zajadle, bardzo mądre w drugą noc juz prawie nie nabrudziły. nie umiem zakladac watków wiec taka informacjie wysyłam. moj nr 607878480

Posted

rozliczenia sa w poście nr dwa,gnebię się nad makulaturą z banku (czyt wyciągi)
Jeszcze tylko Mikoadka została mi do rozliczenia i zaraz to zrobię
Wszystkie wpłaty które wpłynęły do dzisiaj są już rozpisane:-)

Posted

[quote name='daśka']rozliczenia sa w poście nr dwa,gnebię się nad makulaturą z banku (czyt wyciągi)
Jeszcze tylko Mikoadka została mi do rozliczenia i zaraz to zrobię
Wszystkie wpłaty które wpłynęły do dzisiaj są już rozpisane:-)[/QUOTE]

Bardzo proszę o sprawdzenie mojej czerwcowej wpłaty, która nie została ujęta w rozliczeniu - przelew był wysłany na początku czerwca:)

Posted

Oczywiście przeoczyłam jest wpływ z 8 czerwca:-)
Ok jeszcze tylko Mikoadka i jutro pózniej przeczytam wątek i rozpiszę kiedy ile za co i na co było wysyłane
Maevel juz uzupełniam wpłaty:-)

Posted

Daśko - a w rozliczeniach moich wpłat jest DUŻO przeoczeń oraz nie ma marca.
A w marcu 2011 wpłaciłam deklarację z naddatkiem (czyli 20 zł).
Jestem tego pewna na 100 %, bo prowadzę skrzętne zapiski.

Jest tak: "10 - Monika z Katowic - VI, VII, VIII, IX, X, XI, X, XI, XII, I, II, IV ,VI , VII"

a powinno być tak: "10 - Monika z Katowic - VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, I, II, III (20 zł), IV ,V , VI, VII"

Posted

I koniecznie musisz dopisać - daty i kwoty - płacenia za hotelik! :)

A Kikou mówi, że Agdankowi zdarza się chcieć przechodzić przez zamknięte drzwi. Chyba ze wzrokiem już nie najlepiej.

Posted

Kochany staruszek Agdanek :)
Przychodzę sobie często na ten wątek i cieszę się bardzo, że chłopak już dawno o schronie zapomniał i korzysta z dobrodziejstw, jakie u Kikou ma :)

Posted

Bjuta napisał(a):
I koniecznie musisz dopisać - daty i kwoty - płacenia za hotelik! :)

A Kikou mówi, że Agdankowi zdarza się chcieć przechodzić przez zamknięte drzwi. Chyba ze wzrokiem już nie najlepiej.

moja Daśka dobrze widzi,a i tak potrafi na drzwi wejść,ja sama jak mnie psiaki zawirują,to w ścianę wchodzę:-)
Oczywiście wszystko wpiszę,ale proszę o czas......

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Daśko - a w rozliczeniach moich wpłat jest DUŻO przeoczeń oraz nie ma marca.
A w marcu 2011 wpłaciłam deklarację z naddatkiem (czyli 20 zł).
Jestem tego pewna na 100 %, bo prowadzę skrzętne zapiski.

Jest tak: "10 - Monika z Katowic - VI, VII, VIII, IX, X, XI, X, XI, XII, I, II, IV ,VI , VII"

a powinno być tak: "10 - Monika z Katowic - VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, I, II, III (20 zł), IV ,V , VI, VII"

Już zmieniłam,czy teraz jest wszystko ok?

Posted

Nie mogę narazie nazbierać pieniędzy za czerwiec ,czy wysłać za czerwiec wpłaty od Was? Ja doślę,ale nie wcześniej niż w ciągu dwóch tygodni,czy trzymać i czekać na kasę z mojej strony?
Co myślicie?