Bjuta Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 To dobrze, że maj jest z głowy. Daśko, a ile pieniędzy stale wpływa na konto Agdanka? Może komuś musisz przypomnieć o deklaracji? Quote
asiek.l-g Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 http://www.gryfow.pl/male-kundelki-do-adopcji,a628.html oto Olo i Krysia )) bite, zagłodzone i porzucone przez jakiegos .... dwa kochane szkieletorki....blagam jak ktos ma znajomych na dolnym sląsku czyli np okolice jeleniej góry , lubania , lwówka sląskiego, gryfowa sląskiego niech to roześle, czas nam sie kończy gmina jutro wywiezie je do shroniska a tam to juz....koniec dla nich. Parka trzyma sie razem i najlepeij jakby ktos wział je razem , chociaz to graniczy dla mnie z cudem, od poniedziałku szaleje, rycze z bezsilnosci szukam wszedzie i nic ...gmina placi za sterylke i kastracje!! sa bardzo terytorialne u mojej mamy sa dwa dni i bronią podwórka zajadle, bardzo mądre w drugą noc juz prawie nie nabrudziły. nie umiem zakladac watków wiec taka informacjie wysyłam. moj nr 607878480 Quote
paulinken Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ciocia, pisz do wszystkich ciotek ze śląska i nie tylko, ladySwallow chyba tymczasuje szczeniaki. Quote
asiek.l-g Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 paulinken napisał(a):Ciocia, pisz do wszystkich ciotek ze śląska i nie tylko, ladySwallow chyba tymczasuje szczeniaki. cioteczko a masz może do niej nr telefonu Quote
Akrum Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Agdankowe cioteczki chciałam zaprosić na BAZAREK z ręcznie robionymi pokrowcami na telefony komórkowe i nie tylko - na zadłużoną Fifkę. Quote
Mysza2 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Onkowe cioteczki i nie tylko błagam o pomoc w zebraniu na transport dla stareńkiego onka, mamy miejsce w BDT tylko dowieźć do trzeba, mamy tylko 3 dni i pójdzie do mordowni http://www.dogomania.pl/threads/2103...4#post17156504 Quote
Monika z Katowic Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Moja lipcowa deklaracja dla Agdana już wysłana. Mam nadzieję, że w końcu pojawią się rozliczenia. Quote
daśka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 rozliczenia sa w poście nr dwa,gnebię się nad makulaturą z banku (czyt wyciągi) Jeszcze tylko Mikoadka została mi do rozliczenia i zaraz to zrobię Wszystkie wpłaty które wpłynęły do dzisiaj są już rozpisane:-) Quote
Monika z Katowic Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jakie skrupulatne rozliczenia ma teraz Agdanek! Brawo! Brawo Daśko!:klacz::klacz: Quote
Maevel Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='daśka']rozliczenia sa w poście nr dwa,gnebię się nad makulaturą z banku (czyt wyciągi) Jeszcze tylko Mikoadka została mi do rozliczenia i zaraz to zrobię Wszystkie wpłaty które wpłynęły do dzisiaj są już rozpisane:-)[/QUOTE] Bardzo proszę o sprawdzenie mojej czerwcowej wpłaty, która nie została ujęta w rozliczeniu - przelew był wysłany na początku czerwca:) Quote
daśka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Oczywiście przeoczyłam jest wpływ z 8 czerwca:-) Ok jeszcze tylko Mikoadka i jutro pózniej przeczytam wątek i rozpiszę kiedy ile za co i na co było wysyłane Maevel juz uzupełniam wpłaty:-) Quote
Monika z Katowic Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ciekawe czy u Agdanka też pada deszcz? A w czasie deszczu starsze pieski śpią smacznie np. w koszyczku.:evil_lol:;) Quote
Maevel Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Deklaracja za lipec przelana, zapomniałam tylko wpisać w tytule przelewu, że to ode mnie (25 złociszów) ;) Quote
Monika z Katowic Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Daśko - a w rozliczeniach moich wpłat jest DUŻO przeoczeń oraz nie ma marca. A w marcu 2011 wpłaciłam deklarację z naddatkiem (czyli 20 zł). Jestem tego pewna na 100 %, bo prowadzę skrzętne zapiski. Jest tak: "10 - Monika z Katowic - VI, VII, VIII, IX, X, XI, X, XI, XII, I, II, IV ,VI , VII" a powinno być tak: "10 - Monika z Katowic - VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, I, II, III (20 zł), IV ,V , VI, VII" Quote
Bjuta Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 I koniecznie musisz dopisać - daty i kwoty - płacenia za hotelik! :) A Kikou mówi, że Agdankowi zdarza się chcieć przechodzić przez zamknięte drzwi. Chyba ze wzrokiem już nie najlepiej. Quote
Akrum Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Kochany staruszek Agdanek :) Przychodzę sobie często na ten wątek i cieszę się bardzo, że chłopak już dawno o schronie zapomniał i korzysta z dobrodziejstw, jakie u Kikou ma :) Quote
Ingrid44 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Biedaczek, ale jak to dobrze ze on jest u kikou. Nawet ze slabym wzrokiem moze jeszcze cieszyc sie zyciem . Quote
daśka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Bjuta napisał(a):I koniecznie musisz dopisać - daty i kwoty - płacenia za hotelik! :) A Kikou mówi, że Agdankowi zdarza się chcieć przechodzić przez zamknięte drzwi. Chyba ze wzrokiem już nie najlepiej. moja Daśka dobrze widzi,a i tak potrafi na drzwi wejść,ja sama jak mnie psiaki zawirują,to w ścianę wchodzę:-) Oczywiście wszystko wpiszę,ale proszę o czas...... Quote
daśka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Daśko - a w rozliczeniach moich wpłat jest DUŻO przeoczeń oraz nie ma marca. A w marcu 2011 wpłaciłam deklarację z naddatkiem (czyli 20 zł). Jestem tego pewna na 100 %, bo prowadzę skrzętne zapiski. Jest tak: "10 - Monika z Katowic - VI, VII, VIII, IX, X, XI, X, XI, XII, I, II, IV ,VI , VII" a powinno być tak: "10 - Monika z Katowic - VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, I, II, III (20 zł), IV ,V , VI, VII" Już zmieniłam,czy teraz jest wszystko ok? Quote
daśka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jeżeli jeszcze kogoś,lub coś przeoczyłam,to pisać pisać i jeszcze raz proszę pisać Quote
daśka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Nie mogę narazie nazbierać pieniędzy za czerwiec ,czy wysłać za czerwiec wpłaty od Was? Ja doślę,ale nie wcześniej niż w ciągu dwóch tygodni,czy trzymać i czekać na kasę z mojej strony? Co myślicie? Quote
Bjuta Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Wydaje mi się, że lepiej wysłać to co jest - bo zawsze Kikou będzie łatwiej "pocerować" Quote
Recommended Posts