Bjuta Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 PRzyznam, że nie mam pojęcia, bo się nie mogę do Kikou dodzwonić. Do niej nie jest tak łatwo się dobić, bo burza uszkodziła przekaźnik. Powinni to już byli naprawić ale ciągle mam dziwny sygnał w telefonie. Quote
Monika z Katowic Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Maevel napisał(a):Deklaracja czerwcowa dla Agdanka przelana :) Moja też już poleciała. :) Quote
_Goldenek2 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Następna tragedia starego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/209525-Staruszek-wyrzucony-na-staro%C5%9B%C4%87-jak-%C5%9Bmie%C4%87-....zgarni%C4%99ty-z-ruchliwej-ulicy-%28-POMOCY!?p=17065226#post17065226 Quote
Bjuta Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Rozmawiałam dziś długo z Kikou. Agdanek ma na pupie guza, ale o podłożu naczyniowym - więc może to hemoroid jest. Wielkości pineski, ale w takim miejscu, że nic się nie da z tym zrobić. Agdanka na razie to nie boli, tylko czasem to coś podkrwawia. Grunt, żeby nie urosło. Agdan ma ogromne parcie na jedzenie, jak Kikou coś robi i jej ręce pachną czymś dobrym, to drań potrafi capnąć - tak na wszelki wypadek - może się uda pożywić... Ale nie jest jakiś grubas. Po prostu żerny. Agdan odkrył łazienkę - że tam najchłodniej i psy się nie pchają. Jak jest zmęczony to potrafi się domagać wpuszczenia do łazienki! Układa się na kafelkach i odpoczywa. Ma tam swoją miejscówkę na upały. Ale jeszcze całkiem dziarsko maszeruje po wybiegu, ale już zdecydowanie krócej niż kiedyś. Kikou nie miałaby nic przeciwko gdyby czynsz (choćby na razie majowy) Agdanka wpłynął na konto, bo nie za bardzo jest skąd czarować na utrzymanie chłopaka. ;) Quote
Ingrid44 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 O rany ,to my zalegamy jeszcze za maj ? To juz koniec czerwca ! Gdzie jest ksiegowa ? Biedny Agdanek, starzeje sie nasz chlopak niestety. Miejmy nadzieje ze ten guzek nie urosnie i bedzie go bolalo. Quote
Monika z Katowic Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ojej! Ojej! :( Jak przykro, że Agdanek ma takie zaległości w hotelikowym czynszu za maj i czerwiec. :(:(:( Ja wpłacam regularnie swoją deklarację. Quote
Akrum Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Przyszłam w odwiedziny do Agdanka - dawno mnie tu nie było... Zdjęcia śliczne - kochany niuniuś - taki misiek fajny się z niego zrobił :) Patrzyłam na post rozliczeniowy na pierwszej stronie i aktualizacja była robiona w lutym??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy ja dobrze widzę?? no i ten wpis Bjutki, że kikou prosi o uregulowanie opłat, chociażby za maj, a przecież mamy połowę czerwca... chyba się księgowa gdzieś zagubiła :roll::roll::roll: Quote
Ingrid44 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ksiegowa przepadla a Kikou musi utrzymywac Agdanka z wlasnej kieszeni.:shake::shake::shake: Quote
Monika z Katowic Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Ingrid44 napisał(a):ksiegowa przepadla a Kikou musi utrzymywac Agdanka z wlasnej kieszeni.:shake::shake::shake: Skąd Kikou ma na to brać? Przecież Ona ma same stare, chore psy... Czy oni tam nie głodują? Daśko? Daśko? Quote
Bjuta Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Nie umiem znaleźć telefonu Daśki (zmieniłam komórkę i nie wszystko mi się przekopiowało). Dla spokoju sumienia kupiłam dużo karmy na adres Kikou, żeby Agdanek tak całkiem na krzywy pysk nie siedział). Quote
Monika z Katowic Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Daśka była aktywna na Dogomanii dzisiaj o 7.23. Przykro, że się chociaż nie odezwała, co z hotelikowymi wpłatami za maj i czerwiec... Quote
Ingrid44 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Wszyscy wiemy ze Kikou potzebuje pieniazkow na utrzymanie psiakow i my przeciez wplacamy swoje deklaracje . Bardzo mi sie to nie podoba ze zalegamy za maj i czerwiec ! ! ! Quote
Maevel Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Zgadzam się, nie wygląda to za ładnie...:roll: Quote
Bjuta Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Daśka obiecała, że do końca tygodnia postara się uregulować maj i czerwiec, a potem weźmie się za rozliczenia. Quote
Bjuta Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Karma dotarła do Kikou. A Agdan poszedł zaczepiać Wiki (która podobnie jak Lisio, mieszka w kojcu). A mieszka w kojcu, bo gryzie, o czym przekonał się Agdanek. Paraduje teraz z rozerwanym uchem (na szczęście więcej Wiki nie mogła przez kraty chwycić). Pani wet powiedziała, że trudno, nie będzie go przysypiać do zszywania ucha, bo odejdzie na serce. Tak więc Agdanek - wygląda jeszcze charakterniej. I niestety nadal lubi przychodzić i drażnić i Liska i Wiki. Quote
Ingrid44 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ale mu sie dostalo, chuligan jeden. Na starosc chyba mu sie nudzi ;) Bjutko, dobrze ze dotarlas do Daski i zaplaci za Hotelik . Bardzo Ci Dziekujemy.:loveu::loveu::loveu: Quote
Monika z Katowic Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Agdanku? Agdanku? Ładnie to tak? Łobuzować na stare lata? :evil_lol::evil_lol: Bjutko! Jak zwykle wszystko wspaniale załatwiłaś. Dziękujemy!:loveu: Quote
Bjuta Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 To się jeszcze okaże. Daśka przyjęła 4 psa i ma zamieszanie, wydatki itd. Ale mam nadzieję, że się dziewczyna spręży i da radę! :) No bo wyjścia innego nie widać... Quote
Maevel Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Bjuta napisał(a):To się jeszcze okaże. Daśka przyjęła 4 psa i ma zamieszanie, wydatki itd. Ale mam nadzieję, że się dziewczyna spręży i da radę! :) No bo wyjścia innego nie widać... Zwłaszcza, że my wpłacamy do niej regularnie pieniążki dla Agdana:icon_roc: ... Quote
Ingrid44 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Czy juz cos wiadomo czy Hotelik zostal zaplacony ? Quote
daśka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 pieniążki za maj wysłane,więc dzisiaj powinny być u Kikou,odebrałam też makulaturę z banku czyt wyciąg z banku od czerwca zeszłego roku,więc przysiądę i rozpiszę wpłaty,kurcze myślałam,że dam radę wysłać również za czerwiec,ale nie poradziłam sobie finansowo,a szkoda,ponieważ z tego co mówi Bjutka,to Kikou niewiele ma deklaracji i wpłat na psiaki:-( Quote
daśka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 dogo jest rozwalające wzięłam sunię na bdt i ją wysterylizowałam,żeby ułatwić jej znalezienie domku...i non stop co wybierać jak opłat i psiaków tak zaje... dużo będę stawała na rzęsach,żeby w tym tygodniu ustukać na czerwcowy hotelik Agdusia Quote
Recommended Posts