Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja Mama od marca będzie wrzucać 15 zł do Agdankowego mieszka.

Przeszukałam też wątek - o co chodzi z tą Kachul - i wygląda mi na to, że to chyba nie jest dogomaniaczka? Myszko, pewnie nie pamiętasz co to za dziewczyna? :roll:

[quote name='Mysza2']Cioteczki mamy jeszcze jedną stałą deklaracje cyt. maila od Kachul
"jasne nie ma problemu dycha miesiecznie zawsze sie znajdzie ( jesli bede miec kase napewnoi wysle wiecej)
prosilabym tylko o przypominanie o wplaceniu kasy i numer konta
pozdrawiam Kaśka"
"kiedy beda Panie wysylalay numer konta prosilabym razem z adresem, kodem i miastem -przelew bede robic od taty a bez wszystkich danych kasa nie pojdzie.pozdrawiam "
:multi::multi::multi: bradzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:
cioteczki wyślijcie nr konta

Posted

Bjuta napisał(a):
Moja Mama od marca będzie wrzucać 15 zł do Agdankowego mieszka.

Przeszukałam też wątek - o co chodzi z tą Kachul - i wygląda mi na to, że to chyba nie jest dogomaniaczka? Myszko, pewnie nie pamiętasz co to za dziewczyna? :roll:

Dogomaniaczka skoro pw od niej dostałam. Zaraz przeszukam użytkowników. Bo skrzynkę oczywiście wielokrotnie czyściłam od tego czasu.

Posted

Jest użytkownik Kachul
Wyślijcie jej pw z nr konta i przypomnieniem (prosiła zresztą o to) w tym cytowanym pw.
Ja kopiowałam pw jakie dostawałam w odpowiedzi na moje żebranie.
widzę na profilu że była aktywna wczoraj.

Posted

Dotarły kolejne wpłaty:-)
basia D :-)
Paulinken:-)
Bazyli 3101:-)
Wysłałam do Kikou 340 zł za styczeń.
Mam nadzieję,że w lutym uda się z bazarku nazbierać.

Posted

wciąż rzadko bywam,ale to nie przez net,ale przez pracę,ja chyba również znalazłam sponsora Agdusia,ale nie chcę zapeszać......
Bjutko serdecznie,ogromniaście i serdecznie podziękuj Mamie w moim imieniu:-)

Posted

Sylwunia82 napisał(a):
Witam.Zauważyłam,ze w rozliczeniu nie ma moich wpłat dla agdanka,stanęło na listopadzie,a ja przelałam pieniążki za grudzień i styczeń.....nie bardzo wiem co się dzieje

oczywiscie bedzie uzupełnione:-)
już piszę do Kachul:-) i podaję wszystkie "niezbędniki"

Posted

Dzisiaj byłam na pewnej podwarszawskiej wsi gdzie widziałam podobnego do Agdanka psiaka który był przy budzie na krótkim łańcuchu :(:(:(.
Też staruszek i też miał takie sztywne łapiny :(.
Agdanku chłopaku nie wiesz jakie masz szczęście którego dużo psiaków nie ma :(

Posted

No tak... To co się na polskich wsiach dzieje, to szkoda gadać...

A Agadnek znowu miał robioną morfologię. Na szczęście nery są OK. Za to wątroba i trzustka nie bardzo. Jakiś wskaźnik wątrobowy, który ma normę do 100, osiągnął 500 - wybaczcie, nie zapamiętałam o co chodziło. Dostał antybiotyk ze sterydem i enzymy trzustkowe i coś tam na wątrobę i jakoś tam sobie kuśtyka. Ma taką właściwość, że psiaki chętnie Agdana zaczepiają. On też taki święty nie jest. Ale generalnie to miły z niego chłopak! :)