daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 a tak z innej beczki Bjutko czy Gaspar był u Was? słyszałam,że znalazł domek:-) Quote
Bjuta Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Tak, to jeden z naszych licznych styczniowych cudów! :loveu: Quote
Bjuta Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Moja Mama od marca będzie wrzucać 15 zł do Agdankowego mieszka. Przeszukałam też wątek - o co chodzi z tą Kachul - i wygląda mi na to, że to chyba nie jest dogomaniaczka? Myszko, pewnie nie pamiętasz co to za dziewczyna? :roll: [quote name='Mysza2']Cioteczki mamy jeszcze jedną stałą deklaracje cyt. maila od Kachul "jasne nie ma problemu dycha miesiecznie zawsze sie znajdzie ( jesli bede miec kase napewnoi wysle wiecej) prosilabym tylko o przypominanie o wplaceniu kasy i numer konta pozdrawiam Kaśka" "kiedy beda Panie wysylalay numer konta prosilabym razem z adresem, kodem i miastem -przelew bede robic od taty a bez wszystkich danych kasa nie pojdzie.pozdrawiam " :multi::multi::multi: bradzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: cioteczki wyślijcie nr konta Quote
Mysza2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Bjuta napisał(a):Moja Mama od marca będzie wrzucać 15 zł do Agdankowego mieszka. Przeszukałam też wątek - o co chodzi z tą Kachul - i wygląda mi na to, że to chyba nie jest dogomaniaczka? Myszko, pewnie nie pamiętasz co to za dziewczyna? :roll: Dogomaniaczka skoro pw od niej dostałam. Zaraz przeszukam użytkowników. Bo skrzynkę oczywiście wielokrotnie czyściłam od tego czasu. Quote
Mysza2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Jest użytkownik Kachul Wyślijcie jej pw z nr konta i przypomnieniem (prosiła zresztą o to) w tym cytowanym pw. Ja kopiowałam pw jakie dostawałam w odpowiedzi na moje żebranie. widzę na profilu że była aktywna wczoraj. Quote
Bjuta Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Zasugerowałam się tym "mailem" - a to było w sensie PW. Dziękuję Ci bardzo! :) Już piszę do Kachul. Quote
daśka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Dotarły kolejne wpłaty:-) basia D :-) Paulinken:-) Bazyli 3101:-) Wysłałam do Kikou 340 zł za styczeń. Mam nadzieję,że w lutym uda się z bazarku nazbierać. Quote
Bjuta Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 O to super! Dziękujemy za wpłaty! :) Quote
daśka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 wciąż rzadko bywam,ale to nie przez net,ale przez pracę,ja chyba również znalazłam sponsora Agdusia,ale nie chcę zapeszać...... Bjutko serdecznie,ogromniaście i serdecznie podziękuj Mamie w moim imieniu:-) Quote
Ingrid44 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Agdanku podziekuj cioteczkom ze tak o Ciebie zabiegaja :loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Kachul odpisała, że aktualne i postara się pod koniec tygodnia coś wpłacić. Quote
Ingrid44 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Bjuta napisał(a):Kachul odpisała, że aktualne i postara się pod koniec tygodnia coś wpłacić. Kazdy grosik sie przyda bo ciagle sa problemy z kasa :( Quote
Bjuta Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Daśko - wyślij do Kachul komplet informacji (adres itd), bo ja mam tylko nr konta, a jej bank domaga się wszystkich danych do przelewu. Quote
Sylwunia82 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Witam.Zauważyłam,ze w rozliczeniu nie ma moich wpłat dla agdanka,stanęło na listopadzie,a ja przelałam pieniążki za grudzień i styczeń.....nie bardzo wiem co się dzieje Quote
Bjuta Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Daśka zrobiła rozliczenia w poście 1001 i jeszcze nie przeniosła do drugiego postu. Quote
daśka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Sylwunia82 napisał(a):Witam.Zauważyłam,ze w rozliczeniu nie ma moich wpłat dla agdanka,stanęło na listopadzie,a ja przelałam pieniążki za grudzień i styczeń.....nie bardzo wiem co się dzieje oczywiscie bedzie uzupełnione:-) już piszę do Kachul:-) i podaję wszystkie "niezbędniki" Quote
daśka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 podrzucam i lecę do pracy miłego dnia:-) Quote
Mysza2 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ja też Agdanka podrzucę I zaproszę na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/202465-Ksi%C4%99garnia-Bazarek-dla-Amorka-do-22.02.2011-godz-22-00 Quote
daśka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 to ja na dobranoc jeszcze na bazarek zerknę:-) Quote
Ingrid44 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 A co tutaj tak cicho ? Cioteczki nie odwiedzaja Agdanka ? Quote
Diegula Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dzisiaj byłam na pewnej podwarszawskiej wsi gdzie widziałam podobnego do Agdanka psiaka który był przy budzie na krótkim łańcuchu :(:(:(. Też staruszek i też miał takie sztywne łapiny :(. Agdanku chłopaku nie wiesz jakie masz szczęście którego dużo psiaków nie ma :( Quote
Bjuta Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 No tak... To co się na polskich wsiach dzieje, to szkoda gadać... A Agadnek znowu miał robioną morfologię. Na szczęście nery są OK. Za to wątroba i trzustka nie bardzo. Jakiś wskaźnik wątrobowy, który ma normę do 100, osiągnął 500 - wybaczcie, nie zapamiętałam o co chodziło. Dostał antybiotyk ze sterydem i enzymy trzustkowe i coś tam na wątrobę i jakoś tam sobie kuśtyka. Ma taką właściwość, że psiaki chętnie Agdana zaczepiają. On też taki święty nie jest. Ale generalnie to miły z niego chłopak! :) Quote
Bjuta Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Aha, Agdan nie był zaszczepiony na wściekliznę. Wet mówi, żeby poczekać troszkę, aż dojdzie do siebie. Quote
Recommended Posts