Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

10 - Monika z Katowic - VI, VII, VIII, IX, X, XI,,XII,I,II
15 - Bjuta - VI, VII, VIII, IX, X, XI,XII,I,II
5 - Danusia - VI, VII, VIII, IX, X, XI,XII,I,II
15 - Diegula - VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII ,I,II
20 - Ingrid44 - VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII ,I,II
20 - BasiaD - VI, VII, VIII, IX, X,XI,XII,I
10 - Sylwunia82 - VI, VII, VIII, IX, X, XI,XII i chyba I ale muszę raz jeszcze przejrzeć wyciagi
20 - baldek2 - VI, VII, VIII, IX, X, XI ,XII,I,II
20 - Bazyli3101 (minimum do końca roku) - - VII, VIII, IX, X (nie wiem od którego liczyć,pierwsza wpłata 05 lipca? Bazyli odpisz proszę)
15 - paulinken - VI, VII, VIII, IX, X,XI,XII,I,
25 - Maevel - VI, VII, VIII, IX, X, XI , XII,I,II
10 - Kachul-ZERO WPŁAT
5 - Mikoada - VI, VII, VIII, IX, X, XI ,XII,I
172 - EKIPA DAŚKI - VI, VII, VIII, IX,

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='daśka']to tylko tak narazie,nie moge się Bjutko do Ciebie dodzwonić,a musze poprosić o pomoc w edytowaniu drugiego postu,ponieważ nigdy jeszcze tego nie robiłam:-([/QUOTE]

Ja chyba zostawiłam komórę w pracy :( a dzwoni i nie odbieram czy milczy??

Drugi post edytujesz najzwyczajniej w świecie - wchodzisz przez klawisz "edytuj" i wszystko jest jak w normalnym poście. Ale widzę, że już dajesz radę! :)

Posted

Dzięki wielkie - ciekawe jak znajdę komórę jak mi się wyładowała... Daśko - wiedzę, że wszyscy (z wyjątkiem Kachul) bardzo ładnie pamiętają o Agdanku! :loveu: BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!! :loveu::loveu::loveu:
Daśko, a jak to jest z Twoją rodziną? Czy jesteś całkiem sama z deklaracjami - jeśli mogę spytać?

Posted

[quote name='Bjuta']Dzięki wielkie - ciekawe jak znajdę komórę jak mi się wyładowała... Daśko - wiedzę, że wszyscy (z wyjątkiem Kachul) bardzo ładnie pamiętają o Agdanku! :loveu: BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!! :loveu::loveu::loveu:
Daśko, a jak to jest z Twoją rodziną? Czy jesteś całkiem sama z deklaracjami - jeśli mogę spytać?[/QUOTE]
To nie tylko moja rodzina,ale i sporo klientek,które poprostu przestały przychodzić:-( zbieram sama na Agdanka i nie poddam się!!!

Posted

[quote name='paulinken']Allegro cegiełkowe nie musi być na fundację. Tylko wtedy nie może być słowa o cegiełkach, tylko że przedmiotem aukcji jest np. dyplomik z podziękowaniem. I że zbieramy na leczenie psa.[/QUOTE]

a ja mam takie małe coś do wieszania na szafkach czy gdzie tam kto chce;-) Więc może zróbmy allegro sprzedaż z zaznaczeniem,że cały dochód przekażemy na Agdanka,myślisz,że może tak być? A sprzedawać będziemy właśnie takie coś?
Zaraz poproszę Havankę,żeby wstawiła zdjęcie tych drobiazgów.

Posted

No to właśnie takie coś jest do wieszania gdzie kto chce.U mnie to leży,a może się przydać.Wszytkie "takiecosie" są nowe,to z kwiatkami jest połączone trawą,lub czymś podobnym,a to niebieskie ma biały sznurek łączący obie części.Oczywiście do allegro zrobiłabym nowe zdjęcia przewieszając to na uchwytach,żeby było wiadomo co i jak.Co myślicie?

Posted

to teraz musimy wymyśleć wyciskacz łez,a ja na początku przyszłego tygodnia podjadę do pracy i zobacze ile cosiów jeszcze mam,póki co w domu mam tylko 19 szt,ale w pracy mam cały karton różnych cosiów,więc postaram się uzbierać choć 50:-)

Posted

Tylko jeśli cosie są warte więcej niż 5 zł, to na allegro się nie opyla, bo trzeba płacić prowizję za sprzedaż. A jakby były dyplomiki-zdjęcia to np. za 5 zł sztuka, można wystawić kilkaset sztuk.

Posted

[quote name='paulinken']Tylko jeśli cosie są warte więcej niż 5 zł, to na allegro się nie opyla, bo trzeba płacić prowizję za sprzedaż. A jakby były dyplomiki-zdjęcia to np. za 5 zł sztuka, można wystawić kilkaset sztuk.[/QUOTE]

no tak też racja hmmmm

Posted

Monia dzięki wielkie chłopakowi ogromnie sie należy!!!
Ja dzisiaj robiłam zdjęcia "tamcosiów " i takich tam,jutro wysyłam do Havanki,wiec jakiś grosik z bazarku może wpadnie:-) Havanka nie zawiodła i już Cioteczki powiadomiła,że będzie bazarek z biżu:-)