daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 10 - Monika z Katowic - VI, VII, VIII, IX, X, XI,,XII,I,II 15 - Bjuta - VI, VII, VIII, IX, X, XI,XII,I,II 5 - Danusia - VI, VII, VIII, IX, X, XI,XII,I,II 15 - Diegula - VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII ,I,II 20 - Ingrid44 - VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII ,I,II 20 - BasiaD - VI, VII, VIII, IX, X,XI,XII,I 10 - Sylwunia82 - VI, VII, VIII, IX, X, XI,XII i chyba I ale muszę raz jeszcze przejrzeć wyciagi 20 - baldek2 - VI, VII, VIII, IX, X, XI ,XII,I,II 20 - Bazyli3101 (minimum do końca roku) - - VII, VIII, IX, X (nie wiem od którego liczyć,pierwsza wpłata 05 lipca? Bazyli odpisz proszę) 15 - paulinken - VI, VII, VIII, IX, X,XI,XII,I, 25 - Maevel - VI, VII, VIII, IX, X, XI , XII,I,II 10 - Kachul-ZERO WPŁAT 5 - Mikoada - VI, VII, VIII, IX, X, XI ,XII,I 172 - EKIPA DAŚKI - VI, VII, VIII, IX, Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 to tylko tak narazie,nie moge się Bjutko do Ciebie dodzwonić,a musze poprosić o pomoc w edytowaniu drugiego postu,ponieważ nigdy jeszcze tego nie robiłam:-( Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ale jak to ogarnę,to będzie już tylko lepiej:-) Tak więc proszę o chwilkę cierpliwości i wszystko bedzie porozliczane:-) Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 JUŻ WIEM:-) Teraz powolutku rozliczam wszystko tam gdzie powinno być:-) Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 myślę,że do jutra wszystko będzie już na tip top:-) Quote
Bjuta Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='daśka']to tylko tak narazie,nie moge się Bjutko do Ciebie dodzwonić,a musze poprosić o pomoc w edytowaniu drugiego postu,ponieważ nigdy jeszcze tego nie robiłam:-([/QUOTE] Ja chyba zostawiłam komórę w pracy :( a dzwoni i nie odbieram czy milczy?? Drugi post edytujesz najzwyczajniej w świecie - wchodzisz przez klawisz "edytuj" i wszystko jest jak w normalnym poście. Ale widzę, że już dajesz radę! :) Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 jak dzwoniłam było,że połaczenie nie może być zrealizowane,ale poczekaj drynknę jeszcze raz Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 wybrany abonent jest w tym momencie nieosiągalny:-( a nie wiedziałam,że trzeba kliknąć dwa razy i kliknęłam w edytuj raz,a tam kosmos,że hoho:-) Quote
Bjuta Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Dzięki wielkie - ciekawe jak znajdę komórę jak mi się wyładowała... Daśko - wiedzę, że wszyscy (z wyjątkiem Kachul) bardzo ładnie pamiętają o Agdanku! :loveu: BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!! :loveu::loveu::loveu: Daśko, a jak to jest z Twoją rodziną? Czy jesteś całkiem sama z deklaracjami - jeśli mogę spytać? Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Bjuta']Dzięki wielkie - ciekawe jak znajdę komórę jak mi się wyładowała... Daśko - wiedzę, że wszyscy (z wyjątkiem Kachul) bardzo ładnie pamiętają o Agdanku! :loveu: BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!! :loveu::loveu::loveu: Daśko, a jak to jest z Twoją rodziną? Czy jesteś całkiem sama z deklaracjami - jeśli mogę spytać?[/QUOTE] To nie tylko moja rodzina,ale i sporo klientek,które poprostu przestały przychodzić:-( zbieram sama na Agdanka i nie poddam się!!! Quote
paulinken Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 A kto to Kachul? Może trzeba wysłać przypomnienie? Quote
daśka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='paulinken']Allegro cegiełkowe nie musi być na fundację. Tylko wtedy nie może być słowa o cegiełkach, tylko że przedmiotem aukcji jest np. dyplomik z podziękowaniem. I że zbieramy na leczenie psa.[/QUOTE] a ja mam takie małe coś do wieszania na szafkach czy gdzie tam kto chce;-) Więc może zróbmy allegro sprzedaż z zaznaczeniem,że cały dochód przekażemy na Agdanka,myślisz,że może tak być? A sprzedawać będziemy właśnie takie coś? Zaraz poproszę Havankę,żeby wstawiła zdjęcie tych drobiazgów. Quote
daśka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 No to właśnie takie coś jest do wieszania gdzie kto chce.U mnie to leży,a może się przydać.Wszytkie "takiecosie" są nowe,to z kwiatkami jest połączone trawą,lub czymś podobnym,a to niebieskie ma biały sznurek łączący obie części.Oczywiście do allegro zrobiłabym nowe zdjęcia przewieszając to na uchwytach,żeby było wiadomo co i jak.Co myślicie? Quote
daśka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 jedno właśnie uszkodziłam i wim już ,że sa zrobione z drewna Quote
Bjuta Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Bardzo fajne cosie! Wydaje mi się, że mogą komuś wpaść w oko! :) Quote
daśka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 to teraz musimy wymyśleć wyciskacz łez,a ja na początku przyszłego tygodnia podjadę do pracy i zobacze ile cosiów jeszcze mam,póki co w domu mam tylko 19 szt,ale w pracy mam cały karton różnych cosiów,więc postaram się uzbierać choć 50:-) Quote
paulinken Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Tylko jeśli cosie są warte więcej niż 5 zł, to na allegro się nie opyla, bo trzeba płacić prowizję za sprzedaż. A jakby były dyplomiki-zdjęcia to np. za 5 zł sztuka, można wystawić kilkaset sztuk. Quote
daśka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='paulinken']Tylko jeśli cosie są warte więcej niż 5 zł, to na allegro się nie opyla, bo trzeba płacić prowizję za sprzedaż. A jakby były dyplomiki-zdjęcia to np. za 5 zł sztuka, można wystawić kilkaset sztuk.[/QUOTE] no tak też racja hmmmm Quote
Bjuta Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Za to na psim bazarku - jak najbardziej! :) Quote
Akrum Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 piękne "cosia" na pewno będą miały chętnych na bazarku :) Quote
daśka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 tak na bazarek odłożyłam dużo cosi,ale znacznie wiekszych,może faktycznie te cosie równiez dołaczę i wyślę Havance w poniedziałek razem z biżuterią Quote
Monika z Katowic Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Właśnie wysłałam 100 zł na leczenie kochanego Agdanka (to moja dodatkowa pomoc). Pieniądze wpłaciłam bezpośrednio na konto Kikou. Quote
Bjuta Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 O super! To będzie na porządne przebadanie. Dzięki wielkie Moniko! :loveu: Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Monia dzięki wielkie chłopakowi ogromnie sie należy!!! Ja dzisiaj robiłam zdjęcia "tamcosiów " i takich tam,jutro wysyłam do Havanki,wiec jakiś grosik z bazarku może wpadnie:-) Havanka nie zawiodła i już Cioteczki powiadomiła,że będzie bazarek z biżu:-) Quote
Recommended Posts