Bjuta Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Tak Paulinken, masz rację. Daśka obiecała w weekend zrobić porządki. A dziś wysłać zaległe opłaty do Kikou. :oops::oops::oops: Quote
Ingrid44 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Bjuta napisał(a):Tak Paulinken, masz rację. Daśka obiecała w weekend zrobić porządki. A dziś wysłać zaległe opłaty do Kikou. :oops::oops::oops: Mam nadzieje ze Kikou dostanie wreszcie nalezne jej pieniazki:shake::shake::shake: Quote
Bjuta Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Daśka zadzwoniła mi w piątek z banku, że właśnie wysłała i jestem umówiona z Kikou, że da mi znać, jak dojdą. A z tymi rozliczeniami, to jest ciągle kłopot. Daśka w ogóle nie ma kompa, a mieszka teraz na wsi, no ale obiecała, że się będzie starać... Quote
Monika z Katowic Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Całuję kochanego Agdanka cieplutko.:loveu: Wysłałam deklarację za luty. Quote
Bjuta Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Kikou, napisała do mnie maila z potwierdzeniem, że dojechało do niej 340 za grudzień. Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Bjuta']Kikou, napisała do mnie maila z potwierdzeniem, że dojechało do niej 340 za grudzień.[/QUOTE] A co ze styczniem ? Quote
Bjuta Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Niestety nie ma na razie środków... Rodzina Daśki się wycofała, ona nie jest w stanie dokładać 172 zł miesięcznie i klops... Nasze wpłaty (o ile wpływają - a tego nie wiemy, póki Daśka nie uaktualni postu rozliczeniowego) sumują się do 180 zł. Daśka obiecała zrobić bazarek - ale czarno to widzę, skoro nie ma komputera i dostępu do sieci. Nie mam pojęcia. Jestem tym mocno przerażona. Daśka prosiła jakiś czas temu, żeby szukać deklaracji - rozesłałam wątek ale NIKT nie odpowiedział. Bo to tak jest - jak jest pies w hoteliku, w zasadzie deklaracji już się nie da nazbierać. Jeśli Władek trafi do domu - poproszę o przepisanie deklaracji na Agdana - ale nie wiem czy ktokolwiek się zgodzi. Mam poczucie, że za wcześnie wyciągnęliśmy go ze schronu, że jednak aż 172 zł niejako w jednej deklaracji - to stanowczo zbyt ryzykowne (Dasia deklarowała, że będzie pokrywać ew. niedobory rodzinne, tylko z pewnością się nie spodziewała - że wszyscy wystawią ją do wiatru...) Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Bjuta']Niestety nie ma na razie środków... Rodzina Daśki się wycofała, ona nie jest w stanie dokładać 172 zł miesięcznie i klops... Nasze wpłaty (o ile wpływają - a tego nie wiemy, póki Daśka nie uaktualni postu rozliczeniowego) sumują się do 180 zł. Daśka obiecała zrobić bazarek - ale czarno to widzę, skoro nie ma komputera i dostępu do sieci. Nie mam pojęcia. Jestem tym mocno przerażona.[/QUOTE] Niedobrze, BARDZO Niedobrze:shake: Nie wiem nawet co napisac.......... Quote
Diegula Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 a może warto zrobić allegro cegiełkowe dla Agdanka? Czyli mimo naszych wpłat Agdanek jest do tytułu :(,tak? Quote
Bjuta Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Niestety nasze wpłaty - to połowa mniej więcej potrzeb. Allegro cegiełkowe powinno iść na fundację - nie znam się na tym niestety... Quote
Monika z Katowic Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Musimy wyjść jakoś z tego dołka... :(:(:( Moje pomysły są takie: Po pierwsze - Daśka MUSI ZROBIĆ [B]całkowite[/B] [B]rozliczenie[/B] jak najszybciej (niech wpadnie do koleżanki "na komputer"). Po drugie - przykro mi to pisać - może trzeba pomyśleć o zmianie skarbnika. Po trzecie - organizacja bazarku różności (może złożymy wszystkie jakieś fanty - filmy, książki, i.t.p.???). Po czwarte - podanie do Skarpety im. Talcott o jednorazową pomoc finansową - kwota maksymalna to 120 zł (Skarpeta pomaga tylko staruszkom, potem trzeba zwrócić 25% otrzymanej kwoty). Takie są moje sugestie. Kto ma inne pomysły, propozycje??? POMOCY DLA AGDANKA!:loveu::loveu::loveu: Quote
paulinken Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Allegro cegiełkowe nie musi być na fundację. Tylko wtedy nie może być słowa o cegiełkach, tylko że przedmiotem aukcji jest np. dyplomik z podziękowaniem. I że zbieramy na leczenie psa. Quote
Bjuta Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 To spróbuję dziś coś takiego wykonać - tylko, poproszę Was o sprawdzenie, czy tak może być. Zastanawiam się, nad takim rozwiązaniem - żeby Agdan miał 2 skarbników - ja zbierałabym dogomaniackie składki, a Daśka - swojej rodziny (może jest tam ktoś, kto się jeszcze poczuwa). To rozwiązanie ma oczywiście tą wadę, że odpowiedzialność się rozmywa, ale skoro Daśka nie jest w stanie robić regularnej księgowości - to może chociaż na jakiś czas - byłoby to wyjście... ? Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 a ja witam serdecznie po długaśnej nieobecności...co to za zmiany skarbnika:-( kobietki pisałam do Bjutki,że kasy nie nazbieram,ale mogę bazar z biżuterią zrobić i8 w taki sposób opłacać Agdanka:-) Ktoś napisał,że za wcześnie wyciągnęłyśmy Agdusia ze schronu,ale gdybyśmy tego nie zrobiły to zapewne już by go nie było:-( AQ tak chłopak żyje i śmiga u Kikou. Oczywiście każda możliwa pomoc w opłacaniu Agdana jest na miarę złota...może więc skrzyknijmy się wszystkie i zaoferujmy coś na bazarek.Ja mogę porobić zdjęcia biżuterii wraz z opisami i wysłać paczką do kogoś,kto podjąłby się wystawienia,ponieważ ja nie potrafię:-( Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 To co sądzicie o bazarku na Agdusia? Czy jest ktoś chętny do podjęcia się jego wystawienia? P.S.Ale mnie tutaj dawno nie było...miliard zaległości!!!!! Przez weekend moge zdjęcia porobić i wraz ze szczegółowym opisem wysłać na maila,w poniedziałek mogę paczką wysłać biżuterię pod wskazany adres:-) Quote
Bjuta Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Daśko, bardzo się cieszę, że jesteś. Czy masz już stały dostęp do komputera? Z bazarkiem - może Havanka by pomogła - jak wtedy? :) Ja nigdy bazarku nie robiłam... Daśko - a ile brakuje nam deklaracji? Jak już to ogarniesz - daj proszę znać na czym Agdanek stoi, oprócz obolałych nóżek... Quote
Javena Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 To tylko zaproszenie http://www.dogomania.pl/threads/201185-2-br%C4%85zowe-sukieneczki-na-DT-u-BUDRYSEK-do-07.02.11-godz.22.00 Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Bjuta']Daśko, bardzo się cieszę, że jesteś. Czy masz już stały dostęp do komputera? Z bazarkiem - może Havanka by pomogła - jak wtedy? :) Ja nigdy bazarku nie robiłam... Daśko - a ile brakuje nam deklaracji? Jak już to ogarniesz - daj proszę znać na czym Agdanek stoi, oprócz obolałych nóżek...[/QUOTE] właśnie przed chwilą sam się wyłączył,ale takie cuda już mnie nie dziwią!!!! Oczywiście zadzwonię do Havanki i poproszę,to złota kobitka jest i jeżeli nie będzie bardzo zajęta to z pewnością pomoże:-) Jak tylko po części nadrobię zaległości,to wstawię rozliczenia,żeby wiedzieć co i jak:-) P.S.Nowy komp by się przydał kurczak..... Quote
Akrum Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 może zróbcie też na FB wydarzenie, często ludzie wpłacają jednorazowo coś. Quote
Ingrid44 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 To wydarzeznie na FBto dobry pomysl bo cioteczka zrobila dla Henia ( w podpisie u mnie i u Akrum) i nazbieralo sie dosc duzo kasy :) Quote
Havanka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Cioteczki, przeczytałam ostatnie posty i chętnie wystawię bazarek dla Agdanka. Chociaż w taki sposób pomogę. Czekam więc na przesyłkę od Daśki, najlepiej ze zdjęciami i opisem. Quote
Bjuta Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Bardzo dziękujemy!!! A czy ktoś by pomógł z FB? (Ja nawet ostatnio założyłam konto, ale jeszcze nic nie umiem...) Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Havanka']Cioteczki, przeczytałam ostatnie posty i chętnie wystawię bazarek dla Agdanka. Chociaż w taki sposób pomogę. Czekam więc na przesyłkę od Daśki, najlepiej ze zdjęciami i opisem.[/QUOTE] ooooooo DZIĘKI WIELKIE:-) Havanko przez weekend porobie zdjecia a w pon wyślę:-) dobra a teraz lecę na rozliczenia Agdankowe Quote
Recommended Posts