agni Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 cioteczki przepraszam za offa zajrzyjcie proszę do czarnej, kudłatej biedulki http://www.dogomania.pl/threads/1973...C3%B3%C5%BCcie!! Quote
Bjuta Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Agdanek jest już naprawdę leciwym i steranym staruszkiem, ale duch w nim ciągle młody! Chodziłby i chodziłby po świecie, zamiast leżeć na kanapie, jak inne staruszki... Quote
Ingrid44 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Widac ze on juz starenki. Ciesze sie ze jeszcze sobie lubi pochodzic i swiat poznawac. Pewnie nadrabia Schroniskowe zaleglosci. Quote
Mysza2 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Stareńki, ale jeszcze mu się chce zębiska na Lisia wystawiać, dwóch ogierów Kikou musi poskramiać. Śliczny jest:) Ale widac że stareńki, ale mu dobrze teraz:):) Quote
Diegula Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Z tego co widać na fotkach to chyba gorzej się nasz Agdanek czuje teraz niż w listopadzie :(? Ale i tak szczęśliwy jest :). Ja swoją deklarację wyślę w przyszłym tyg najpóźniej ( za dwa miesiące) Quote
Monika z Katowic Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jaką On ma przekochaną mordeczkę!:loveu: Love Agdanku!:loveu: Quote
Diegula Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Daśka dzisiaj poszła wpłata dla Agdanka za dwa miesiące czyli 30zł przez pocztę więc powinny dojść ok środy . Quote
Bjuta Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Oj Daśko - właśnie zauważyłam, że post rozliczeniowy był robiony w listopadzie... Dałabyś radę zrobić porządki? :) Quote
Ingrid44 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Kochani podpiszcie petycje , chodzi o tego pieska co zginal na torach :-( http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370 Quote
holly101 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Agdanku, do góry! Boże, ale on jest przepiękny! Quote
Ingrid44 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Bjuta napisał(a):Oj Daśko - właśnie zauważyłam, że post rozliczeniowy był robiony w listopadzie... Dałabyś radę zrobić porządki? :) Przydalo by sie nowe rozliczenie . Quote
Bjuta Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Kikou właśnie napisała, że Agdanowi w lutym kończy się wścieklizna i że trzeba by go doszczepić (25 zł) no i że nie miałaby nic przeciwko temu, żeby dostać za czynsz, bo ostatni przelew był w listopadzie... Daśko? Quote
Syla Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Bjuta napisał(a):Kikou właśnie napisała, że Agdanowi w lutym kończy się wścieklizna i że trzeba by go doszczepić (25 zł) no i że nie miałaby nic przeciwko temu, żeby dostać za czynsz, bo ostatni przelew był w listopadzie... Daśko? Kurcze, nie pilnujecie wpłat, przecież to podstawa.Przynajmniej już wiem za co mi Ingrid44 za każdym razem, niepotrzebnie, dziękuje. Quote
Bjuta Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 No, to prawda! Myślałam, że Daśka tylko nie spisuje wpływów. Dziś nie mogłam się do niej dodzwonić, może jutro się uda. Nie możemy przecież Kikou zostawić na lodzie. Quote
Bjuta Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Rozmawiałam z Daśką - bardzo przeprasza, życie ją trochę przerosło, prosi o cierpliwość do końca tygodnia - wyśle zaległe pieniążki i zrobi rozliczenia. Ja pchnęłam stówkę do Kikou, żeby Agdanek miał jakieś małe wsparcie. Quote
Monika z Katowic Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Bjuta napisał(a):Kikou właśnie napisała, że Agdanowi w lutym kończy się wścieklizna i że trzeba by go doszczepić (25 zł) no i że nie miałaby nic przeciwko temu, żeby dostać za czynsz, bo ostatni przelew był w listopadzie... Daśko? Daśko? Czyżby "słomiany zapał" w miłości do bezdomnego, starego Agdanka? :-( Przedtem były bazarki z precjozami, entuzjastyczne posty... a teraz nie płacisz za agdankowy hotelik już TRZECI miesiąc? :shake: Quote
Bjuta Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Dajmy Daśce czas do końca tygodnia. Wierzą, że wszystko się unormuje. :roll: Rozmawiałam dziś z Kikou. Agdan, dożo więcej pije. Nie jakoś tak hektolitrami, no jednak jest to niepokojące. Być może nery mu siadają. Kikou mówi, że generalnie, to on nie jest jakoś wyraźnie słabszy, ale np. - tak jak dawniej dużo chodził na dwór, tak teraz trzyma się jak najbliżej kanapy. No staruszeczek jest to sędziwy - co tu dużo gadać. No w każdym razie Kikou chętnie zbadałaby mu krew i mocz, żeby wiedzieć co w trawie piszczy. Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Biedny Agdanek. Dobrze by bylo wiedziec jak z jego zdrowkiem wiec testy bardzo by sie przydaly . Quote
Monika z Katowic Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Tak! Tak! Trzeba zbadać Agdankowi krew i mocz. Quote
Bjuta Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 No właśnie - niecierpliwie czekam na poniedziałek, żeby się od Kikou dowiedzieć, czy sprawy finansowe są uregulowane, bo ona ma teraz 12 psów bezpłatnych i tylko 6 płatnych. Jest to poniekąd pokłosie Żuczka - ludzie poczuli się zwolnieni z obowiązku płacenia i mają gdzieś - co się dzieje z psami, które oddali do Kikou. A ona jak ma na nie zarobić, mając tyle starych pysków do obrobienia? Quote
Ingrid44 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 3 miesiace KIkou nie dostala zaplaty za Hotelik ! Przeciez wysylalismy deklaracje . :crazyeye: Wiadomo ze pieski trzeba karmic i sie nimi zajmowac wiec trzeba placic, tym bardziej ze sa pieniazki .:shake::shake::shake: Quote
Mysza2 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Bjuta napisał(a):No właśnie - niecierpliwie czekam na poniedziałek, żeby się od Kikou dowiedzieć, czy sprawy finansowe są uregulowane, bo ona ma teraz 12 psów bezpłatnych i tylko 6 płatnych. Jest to poniekąd pokłosie Żuczka - ludzie poczuli się zwolnieni z obowiązku płacenia i mają gdzieś - co się dzieje z psami, które oddali do Kikou. A ona jak ma na nie zarobić, mając tyle starych pysków do obrobienia? Masakra jakaś. Jak to poczuli się zwolnieni? Warto by wiedzieć z jakich wątków te psy. Przecież nie może tak być. Quote
Monika z Katowic Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Smutno czytać takie wieści... :placz: Dogomaniacy zostawili Kikou ze starymi, schorowanymi zwierzętami bez pomocy finansowej? :shake: Quote
paulinken Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Post rozliczeniowy jest nie aktualizowany. Moja wpłata widnieje tam ostatnia w październiku, a ja płaciłam co miesiąc, za styczeń również. Quote
Recommended Posts