Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agdanek jest już naprawdę leciwym i steranym staruszkiem, ale duch w nim ciągle młody! Chodziłby i chodziłby po świecie, zamiast leżeć na kanapie, jak inne staruszki...

Posted

Stareńki, ale jeszcze mu się chce zębiska na Lisia wystawiać, dwóch ogierów Kikou musi poskramiać.
Śliczny jest:)
Ale widac że stareńki, ale mu dobrze teraz:):)

Posted

Z tego co widać na fotkach to chyba gorzej się nasz Agdanek czuje teraz niż w listopadzie :(?
Ale i tak szczęśliwy jest :).
Ja swoją deklarację wyślę w przyszłym tyg najpóźniej ( za dwa miesiące)

Posted

Kikou właśnie napisała, że Agdanowi w lutym kończy się wścieklizna i że trzeba by go doszczepić (25 zł) no i że nie miałaby nic przeciwko temu, żeby dostać za czynsz, bo ostatni przelew był w listopadzie... Daśko?

Posted

Bjuta napisał(a):
Kikou właśnie napisała, że Agdanowi w lutym kończy się wścieklizna i że trzeba by go doszczepić (25 zł) no i że nie miałaby nic przeciwko temu, żeby dostać za czynsz, bo ostatni przelew był w listopadzie... Daśko?

Kurcze, nie pilnujecie wpłat, przecież to podstawa.Przynajmniej już wiem za co mi Ingrid44 za każdym razem, niepotrzebnie, dziękuje.

Posted

No, to prawda! Myślałam, że Daśka tylko nie spisuje wpływów. Dziś nie mogłam się do niej dodzwonić, może jutro się uda. Nie możemy przecież Kikou zostawić na lodzie.

Posted

Rozmawiałam z Daśką - bardzo przeprasza, życie ją trochę przerosło, prosi o cierpliwość do końca tygodnia - wyśle zaległe pieniążki i zrobi rozliczenia. Ja pchnęłam stówkę do Kikou, żeby Agdanek miał jakieś małe wsparcie.

Posted

Bjuta napisał(a):

Daśko? Czyżby "słomiany zapał" w miłości do bezdomnego, starego Agdanka? :-(
Przedtem były bazarki z precjozami, entuzjastyczne posty... a teraz nie płacisz za agdankowy hotelik już TRZECI miesiąc? :shake:

Posted

Dajmy Daśce czas do końca tygodnia. Wierzą, że wszystko się unormuje. :roll: Rozmawiałam dziś z Kikou. Agdan, dożo więcej pije. Nie jakoś tak hektolitrami, no jednak jest to niepokojące. Być może nery mu siadają. Kikou mówi, że generalnie, to on nie jest jakoś wyraźnie słabszy, ale np. - tak jak dawniej dużo chodził na dwór, tak teraz trzyma się jak najbliżej kanapy. No staruszeczek jest to sędziwy - co tu dużo gadać. No w każdym razie Kikou chętnie zbadałaby mu krew i mocz, żeby wiedzieć co w trawie piszczy.

Posted

No właśnie - niecierpliwie czekam na poniedziałek, żeby się od Kikou dowiedzieć, czy sprawy finansowe są uregulowane, bo ona ma teraz 12 psów bezpłatnych i tylko 6 płatnych. Jest to poniekąd pokłosie Żuczka - ludzie poczuli się zwolnieni z obowiązku płacenia i mają gdzieś - co się dzieje z psami, które oddali do Kikou. A ona jak ma na nie zarobić, mając tyle starych pysków do obrobienia?

Posted

3 miesiace KIkou nie dostala zaplaty za Hotelik ! Przeciez wysylalismy deklaracje . :crazyeye:

Wiadomo ze pieski trzeba karmic i sie nimi zajmowac wiec trzeba placic, tym bardziej ze sa pieniazki .:shake::shake::shake:

Posted

Bjuta napisał(a):
No właśnie - niecierpliwie czekam na poniedziałek, żeby się od Kikou dowiedzieć, czy sprawy finansowe są uregulowane, bo ona ma teraz 12 psów bezpłatnych i tylko 6 płatnych. Jest to poniekąd pokłosie Żuczka - ludzie poczuli się zwolnieni z obowiązku płacenia i mają gdzieś - co się dzieje z psami, które oddali do Kikou. A ona jak ma na nie zarobić, mając tyle starych pysków do obrobienia?

Masakra jakaś. Jak to poczuli się zwolnieni? Warto by wiedzieć z jakich wątków te psy. Przecież nie może tak być.