Mysia_ Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 coś cichutko u naszego Agdanka... Prawie ostatnio w ogóle nie ma mnie na dogo, przede wszystkim brak czas, a do tego jeszcze totalnie zniechęcenie :shake: Nie jestem za bardzo w temacie, bo nie mam czasu, żeby się wgłębiać, ale jak słysze o kolejnej aferze to szlag mnie trafia :shake: niby wszyscy tu chcą pomóc psiakom, a z drugiej strony... O sobie tez już różne rzeczy słyszałam z ust dogomaniaków, ale raczej to po mnie spływa... Dobrze, że jak moja Kajusia wyglądała już bardzo marnie nikt nie zgłosił tego do TOZu, albo do prasy czy telewizji, że po ogrodzie chodzi mi ledwo poruszający się pies z ranami i do tego zakołtuniony! ale jakoś nie miałam już sumienia czesać jej i obcinaś sierściuszki kiedy była taka chora :-( Najłatwiej jest się wypowiadać jak się gó*no wie, tylko siedzi się przed komputerem i afery się węszy... Quote
Akrum Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 co w ogóle u Agdanka? wiadomo jak znosi taką pogodę? Quote
mikoada Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Mysiu święte słowa, całkowicie zgadzam się z Twoim postem...Najłatwiej jest oceniac siedząc przed komputerem w cieplutkim domku z herbatką i bezmyślnie stukając w klawiaturę...Co zrobic takie życie, najgorsze jest to, że przez takie właśnie osoby, ludzie którzy chcą naprawdę pomóc maksymalnie się zniechęcają i zwyczajnie zaczyna im brakowac sił...Przykre, ale prawdziwe... Quote
Bjuta Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 No, z Żuczkiem się okazało, że miał nowotwór z przerzutami do wszystkiego - więc "zagłodzenie" i niezrastanie łapy się niejako wyjaśniło... Nie ma już co do tego wracać, tyle, że Kikou już się na dogo nie pokaże - ale możemy do niej dzwonić i zbierać info. Quote
daśka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 w przyszłym tygodniu przelewam pieniążki do kikou,napiszę również jakie wpłaty przyszły.............Bjutko ja Ciebie błagam postaraj się,żebym miała bezpośredni dostęp do rozliczeń...plisssss Agduś dzielny chłopaku trzymaj się i nie obawiaj się,napewno nie takie zimy przeżyłeś.....jesteś pięknym psiakiem ,tak pięknym,że aż żałuję,że nie mogę psiego samca adoptować!!!! zdjęcia Bjutko,które zrobiłaś Agdankowi zrobiły na mnie wrażenie ogromneeeeeeee....ale fakt przez zaistniałą sytuację niesmak pozostał Agdusiu jeszcze raz buziak w nochala Quote
_Goldenek2 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 A ja mam nadzieję, że kikou wróci.... Jest nam Jej bardzo brak.... Psy-staruszki też Jej potrzebują.... Przekaż to Kasi Beatko :) Quote
Bjuta Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Przekażę, oczywiście! :) Daśko - Ty już masz drugi post rozliczeniowy... :eviltong: :lol: Quote
Ingrid44 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Bjuta napisał(a):Kikou jest odcięta od świata. Auto wysiadło na dobre (remont silnika ok 6 tys...) Agdanek nie jest zachwycony zimą. Drepcze sobie po przetartych uliczkach i tyle. Agdanek ma na pieńku z Lisiem i wychodzą na zmianę. Ale teraz - Lisiu - który uwielbia zimę - siedzi więcej na dworze, a Agdanek, więcej w domu. Jak są obaj w domu, to muszą być oddzieleni. A to sie porobilo. Najgorsze to z tym samochodem , na takim odludziu samochod bardzo potrzebny. Koszmar ! Quote
Monika z Katowic Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Agdanku! Idą Święta, radosny czas... :tree1: Quote
Ingrid44 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Nie zapomnialam o Tobie kochany psiaczku:loveu: Wczasuj sie u Kikou :loveu::lol::loveu: Quote
Monika z Katowic Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Radosnych Świąt dla wszystkich! :) Quote
Bjuta Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Dziękujemy!! Widziałam, że na niektórych wątkach pojawiły się nowe fotki - tylko nie wiem, kto Kikou odwiedził i czy nasze też się może załapały? Quote
Ingrid44 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT DLA WSZYSTKICH CIOTECZEK . Quote
Mysia_ Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Bjuta napisał(a):Dziękujemy!! Widziałam, że na niektórych wątkach pojawiły się nowe fotki - tylko nie wiem, kto Kikou odwiedził i czy nasze też się może załapały? i co, może dowiedziałas się już Bjutko? :) Quote
Bjuta Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Tak, niestety nasze psiaki się nie załapały. Quote
Mysia_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 szkoda :-( no trudno... Nie ma co narzekać... i tak nie tak dawno mieliśmy Twoją sesję zdjęciową :) Quote
Bazyli3101 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Witam Widzę, że Agdanek dalej w hoteliku i pewnie jeszcze trochę tam zostanie. Przepraszam, że sie nie odzywałam ale jestem na DOGO sporadycznie aby odwiedzić "moje" psiury. Przedłużyłam wpłaty na następny rok. Jak by coś sie zmieniło proszę o kontakt. Życzę dużo ciepłych wypełnionych szczęśliwymi adopcjami dni w nadchodzącym roku. Quote
Maevel Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Witam, wysłałam swoje deklaracje na hotel dla Agdanka za styczeń i luty :) Quote
Bjuta Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Miewa się całkiem nieźle jak na takiego staruszka, dostaliśmy też super fotki, Tylko wybaczcie - wstawię po niedzieli. Quote
holly101 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Nie ma problemu, ja cierpliwie czekam ;) Quote
Ingrid44 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ja tez poczekam bo wiem ze Bjutka teraz strasznie zajeta :) Quote
Recommended Posts