Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coś cichutko u naszego Agdanka... Prawie ostatnio w ogóle nie ma mnie na dogo, przede wszystkim brak czas, a do tego jeszcze totalnie zniechęcenie :shake: Nie jestem za bardzo w temacie, bo nie mam czasu, żeby się wgłębiać, ale jak słysze o kolejnej aferze to szlag mnie trafia :shake: niby wszyscy tu chcą pomóc psiakom, a z drugiej strony... O sobie tez już różne rzeczy słyszałam z ust dogomaniaków, ale raczej to po mnie spływa... Dobrze, że jak moja Kajusia wyglądała już bardzo marnie nikt nie zgłosił tego do TOZu, albo do prasy czy telewizji, że po ogrodzie chodzi mi ledwo poruszający się pies z ranami i do tego zakołtuniony! ale jakoś nie miałam już sumienia czesać jej i obcinaś sierściuszki kiedy była taka chora :-( Najłatwiej jest się wypowiadać jak się gó*no wie, tylko siedzi się przed komputerem i afery się węszy...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysiu święte słowa, całkowicie zgadzam się z Twoim postem...Najłatwiej jest oceniac siedząc przed komputerem w cieplutkim domku z herbatką i bezmyślnie stukając w klawiaturę...Co zrobic takie życie, najgorsze jest to, że przez takie właśnie osoby, ludzie którzy chcą naprawdę pomóc maksymalnie się zniechęcają i zwyczajnie zaczyna im brakowac sił...Przykre, ale prawdziwe...

Posted

No, z Żuczkiem się okazało, że miał nowotwór z przerzutami do wszystkiego - więc "zagłodzenie" i niezrastanie łapy się niejako wyjaśniło... Nie ma już co do tego wracać, tyle, że Kikou już się na dogo nie pokaże - ale możemy do niej dzwonić i zbierać info.

Posted

w przyszłym tygodniu przelewam pieniążki do kikou,napiszę również jakie wpłaty przyszły.............Bjutko ja Ciebie błagam postaraj się,żebym miała bezpośredni dostęp do rozliczeń...plisssss
Agduś dzielny chłopaku trzymaj się i nie obawiaj się,napewno nie takie zimy przeżyłeś.....jesteś pięknym psiakiem ,tak pięknym,że aż żałuję,że nie mogę psiego samca adoptować!!!!
zdjęcia Bjutko,które zrobiłaś Agdankowi zrobiły na mnie wrażenie ogromneeeeeeee....ale fakt przez zaistniałą sytuację niesmak pozostał
Agdusiu jeszcze raz buziak w nochala

Posted

Bjuta napisał(a):
Kikou jest odcięta od świata. Auto wysiadło na dobre (remont silnika ok 6 tys...) Agdanek nie jest zachwycony zimą. Drepcze sobie po przetartych uliczkach i tyle. Agdanek ma na pieńku z Lisiem i wychodzą na zmianę. Ale teraz - Lisiu - który uwielbia zimę - siedzi więcej na dworze, a Agdanek, więcej w domu. Jak są obaj w domu, to muszą być oddzieleni.

A to sie porobilo. Najgorsze to z tym samochodem , na takim odludziu samochod bardzo potrzebny. Koszmar !

Posted

Dziękujemy!!
Widziałam, że na niektórych wątkach pojawiły się nowe fotki - tylko nie wiem, kto Kikou odwiedził i czy nasze też się może załapały?

Posted

Bjuta napisał(a):
Dziękujemy!!
Widziałam, że na niektórych wątkach pojawiły się nowe fotki - tylko nie wiem, kto Kikou odwiedził i czy nasze też się może załapały?

i co, może dowiedziałas się już Bjutko? :)

Posted

Witam
Widzę, że Agdanek dalej w hoteliku i pewnie jeszcze trochę tam zostanie. Przepraszam, że sie nie odzywałam ale jestem na DOGO sporadycznie aby odwiedzić "moje" psiury. Przedłużyłam wpłaty na następny rok. Jak by coś sie zmieniło proszę o kontakt. Życzę dużo ciepłych wypełnionych szczęśliwymi adopcjami dni w nadchodzącym roku.