Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hm........... wiele na dogo czytałam że najpierw były super DT a potem było tylko gorzej .........
Mam nadzieję że tym razem tak nie jest.
Sorry ale jeśli osoba zobowiązuje się brać psiaka na DT i bierze za to pieniądze to jest zobowiązana do informowania o danym psiaku a i zdjęcia nie powinny być problemem przynajmniej raz w miesiącu.
Bjuta to w końcu Kikou nie ma dostępu do netu czy nie ma sił na dogo?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diegula napisał(a):
Hm........... wiele na dogo czytałam że najpierw były super DT a potem było tylko gorzej .........
Mam nadzieję że tym razem tak nie jest.
Sorry ale jeśli osoba zobowiązuje się brać psiaka na DT i bierze za to pieniądze to jest zobowiązana do informowania o danym psiaku a i zdjęcia nie powinny być problemem przynajmniej raz w miesiącu.
Bjuta to w końcu Kikou nie ma dostępu do netu czy nie ma sił na dogo?

Zgadzam się z Tobą Diegula mam dwie dziewczyny na dt i o ile nie codziennie piszę co u dziewczyn,to conajmniej raz na tydzień.Zdjęcia również wklejane są regularnie.
Szukajmy proszę proforma dt dla Agdusia.

Posted

I ja jestem po lekturze Żuczka, i coraz bardziej obawiam się o życie i zdrowie naszego Agdanka :(:(.
Tym bardziej że nadal nie ma żadnego info o Agdanku ani żadnego zdjęcia.

Posted

Ja info o Agdanie mam - ale rozumiem, że bez zdjęć - trudno uwierzyć. Agdan ma się dobrze. Oczywiście upływ czasu mu nie służy - nieco bardziej przygina tylne nogi (ale już w Zabrzu je bardzo przyginał). Staram się o zdjęcia.
Kikou ponad miesiąc nie miała netu. Teraz ma, ale bardzo wadliwy. Jedna strona ładuje jej się kilkanaście minut. Ma wszędzie zaległości + kłopoty rodzinne + kilkanaście psich staruszków, z których żaden nie jest zdrowy (no poza naszą Pegi) we względnie dobrej (wyłączając starość) formie są Mongoł i Redi. Agdan niestety już nie. Ale szczerze mówiąc - czy ktokolwiek z nas myślał, że on przeżyje więcej niż 2, 3 miesiące? Ten psiak z trudem chodził... Wiem, bo go brałam na spacery - zresztą, stąd pomysł na hotel. Mam prośbę. Dajmy sobie czas do połowy listopada. Jeśli nie znajdę nikogo, kto mógłby do hoteliku podjechać (a może znacie kogoś z Jeleniej Góry? to 30 km?), to spróbuję. Tylko muszę kogoś namówić, bo za kółkiem nie siadam, a to jest naprawdę bardzo daleko.

Posted

daśka napisał(a):
Czasami życie daje w kość i ciężko sobie samemu poradzić z gromadą psiaków,u mnie są cztery i jest kupa roboty a co dopiero przy kilkunastu.Nie zazdroszczę Kikou,ale również doskonale rozumię cioteczki z wątku Żuczka:-( Dobra czekamy na fotki,później pomyślimy co dalej!!!

Ja to też rozumiem, ale kikou nie prowadzi schroniska, tylko domowy DT dla staruszków, jakieś informacje powinna przekazywać.

Posted

Dzięki wielkie! Już do niej piszę.

EDIT - nie potrafię się zalogować - pisze, że podaję niedobre dane. No nie wiem... Mogłabyś spróbować? :roll:

Posted

[quote name='Bjuta']Tak - jak pisałam - nie mogę się skontaktować. Wyskakuje jakaś strona, na której niby podaje się logowanie z dogo, ale nie działa - Daśko - spróbuj, to zobaczysz. Jak wrzucam ten nick do wyszukiwarki dogo, to wyskakują różne strony, ale też nie można przez nie wejść ani na PW, ani na profil nicku. Może to ja mam coś do luftu z przeglądarką??

Wyszukiwarka dogo chyba nie działa, trzeba wrzucić w google. Tu jest http://www.dogomania.pl/members/68411-caelestis

Posted

[quote name='daśka']błagam prośmy!!!!!!![/QUOTE]

Tak - jak pisałam - nie mogę się skontaktować. Wyskakuje jakaś strona, na której niby podaje się logowanie z dogo, ale nie działa - Daśko - spróbuj, to zobaczysz. Jak wrzucam ten nick do wyszukiwarki dogo, to wyskakują różne strony, ale też nie można przez nie wejść ani na PW, ani na profil nicku. Może to ja mam coś do luftu z przeglądarką??

EDIT - tam się jednak trzeba na nowo zarejestrować

Posted

[quote name='Bjuta']Tak - jak pisałam - nie mogę się skontaktować. Wyskakuje jakaś strona, na której niby podaje się logowanie z dogo, ale nie działa - Daśko - spróbuj, to zobaczysz. Jak wrzucam ten nick do wyszukiwarki dogo, to wyskakują różne strony, ale też nie można przez nie wejść ani na PW, ani na profil nicku. Może to ja mam coś do luftu z przeglądarką??

EDIT - tam się jednak trzeba na nowo zarejestrować[/QUOTE]

Ciotka, podałam wyżej.

Posted

Tak, pisałyśmy równocześnie - jak się tam na tej mapie zarejestrować - to wyskakują info z danymi, więc już jestem po rozmowie. Zresztą ktoś wcześniej do celestis też wykręcił. Wybiera się do Kikou, jednak najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia. Robi wrażenie, spokojnej miłej dziewczyny.

Posted

walczcie o zaniedbanie Żuczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli z Agdankiem stała się podobna sprawa,to wtedy ja zacznę walczyć
nic tego nie tłumaczy,jeżeli z psiakiem w dt dzieje się coś nie tak,to się pisze na bierząco.A jeżeli dt nie ma czasu na pisanie na bierząco,to oznacza,że nie powinien trzymać tylu psów i obowiązków!!!!!!!!!!!!!!
koniec
mnie nerwy puściły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kikou,masz czas do środy na pokazanie się na dogo,później w sprawie naszego Agdanka nie popuszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piszę to tutaj i na wątku Agdusia!!!!!!!!!!!

Posted

Poczekajmy dziewczyny z ferowaniem wyroków.Pojedzie ktoś, zrobi zdjęcia wszystkich piesków z Dogo, wtedy się okaże.Nie bądźmy w gorącej wodzie kąpane i nie nakręcajmy się nawzajem.Emocje, emocjami, ale to nie zawsze tak jest, jak wygląda.Byłam księgową Kapsliczka, pojechałam po niego do schronu, do Zabrza.Był u mnie tylko kilka dni, ale ukradł mi serce.U kikou był chyba z 5 miesięcy....jakoś tak.Do swojego domku pojechał w doskonałej kondycji i ludzie są nim zachwyceni.Na miejsce Kapsliczka wskoczyła jego "siostrzyczka", Pegi.Jestem jej ksiegową też.Wiadomości mam, a że pojechała niedawno, to zdjęć jeszcze nie było.Z mojej strony myślę sobie tak: fajnie jakby pojechał ktoś, kto ma jakiś autorytet na Dogo, inaczej znowu będą wątpliwości i ludzie żądni sensacji.Tyle ode mnie i nikt nie musi się ze mną zgadzać.