Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale to się chyba zgadza z tym co na pierwszej stronie (ja tylko zsumowałam wpłaty Daśki z 29.VI i 30.VI)
Tylko inaczej rozpisałam hotel - bo tak mi się wydaje, że będzie wygodniej założyć, że mamy zapłacony do końca września i płacić teraz za październik.
Dasiu, czy dałabyś radę zebrać wszystkie wpłaty - żebym przy każdym mogła napisać, że w tym a tym miesiącu wpłacił i uporządkować 2 post i potem na Ciebie go przepiszemy, dobrze? No i teraz byś przelewała każdego pierwszego na następny miesiąc - byłoby chyba najłatwiej?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja swoich wpłat też nie wpisałam (chociaż mam pewność że wysłałam :evil_lol: - bo czekam aż Daśka je poda oficjalnie) - inaczej nam się nakićka.

Posted

Bjuta napisał(a):
Ja swoich wpłat też nie wpisałam (chociaż mam pewność że wysłałam :evil_lol: - bo czekam aż Daśka je poda oficjalnie) - inaczej nam się nakićka.

No to teraz rozumiem:lol::lol::lol:

Posted

Witam po długiej nieobecności,postaram sie wszystko dokładnie rozpisać,tylko proszę o chwilkę czsu,ponieważ jakieś wirusisko mnie dopadło i rozłożyło na łopatki,nie bardzo mam siłę skupić się nad rozliczeniami,ale jak tylko nabiorę trochę sił,to wszystko bardzo dokładnie rozpiszę:-)
bazarek dla Agdusia sie zakończył,czekamy na ostatnią wpłatę i aż wszystkie przesyłki dotrą do adresatów i będziemy miał Agduś na leki:-)

Posted

Dzisiaj na koncie Agdanka, powinny pojawić się juz pieniążki z bazarku w kwocie 330 zł. Kiedy już będą, proszę o potwierdzenie tego faktu tutaj i na wątku bazarkowym.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Aż 330 zł z bazarku!:multi: To bardzo dobra informacja, bo Agdanek będzie miał na leki!:loveu:[/QUOTE]
Tak Moniko, niezły wynik !!! Ja też sie bardzo cieszę !!!

Posted

[quote name='Mysia_']o rany, super - bardzo udany bazarek :)[/QUOTE]

[quote name='Ingrid44']To byl super bazarek, dopchac sie nie moglam :) :) :)[/QUOTE]
Kochane Cioteczki, bo było o co walczyć !!! Biżuteria podarowana przez Daśkę za każdym razem ma powodzenie.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']A będzie jeszcze kiedyś taki bazarek dla Agdanka??? :)
Bo wszystko mi się TAK podobało (ale miałam wtedy dołeczek pieniężny)....[/QUOTE]
Moniko, miejmy nadzieję, że będzie. Wtedy sama też zaszaleję, pod warunkiem, że nie będę w dołku finansowym ( podobnie jak Ty teraz ).