Bjuta Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Ale to się chyba zgadza z tym co na pierwszej stronie (ja tylko zsumowałam wpłaty Daśki z 29.VI i 30.VI) Tylko inaczej rozpisałam hotel - bo tak mi się wydaje, że będzie wygodniej założyć, że mamy zapłacony do końca września i płacić teraz za październik. Dasiu, czy dałabyś radę zebrać wszystkie wpłaty - żebym przy każdym mogła napisać, że w tym a tym miesiącu wpłacił i uporządkować 2 post i potem na Ciebie go przepiszemy, dobrze? No i teraz byś przelewała każdego pierwszego na następny miesiąc - byłoby chyba najłatwiej? Quote
Ingrid44 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Wyslalam ostatnio wplate na wrzesien i pazdziernik ale nie widze wpisanych .:lol::cool3::lol: Quote
Bjuta Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Ja swoich wpłat też nie wpisałam (chociaż mam pewność że wysłałam :evil_lol: - bo czekam aż Daśka je poda oficjalnie) - inaczej nam się nakićka. Quote
Ingrid44 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Bjuta napisał(a):Ja swoich wpłat też nie wpisałam (chociaż mam pewność że wysłałam :evil_lol: - bo czekam aż Daśka je poda oficjalnie) - inaczej nam się nakićka. No to teraz rozumiem:lol::lol::lol: Quote
Mysza2 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Agdanek na pewno mi wybaczy że zaproszę na bazarek dla Grosi http://www.dogomania.pl/threads/193537-Ciuszki-bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Grosi-do-06.10.2010-godz-22-00 Quote
Monika z Katowic Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Poleciała moja październikowa deklaracja. Mizianki Agdanku kochany.:loveu: Quote
Bjuta Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Daśko - - dałabyś radę z tymi rozliczeniami się uporać, żebyśmy ten drugi post wyczyściły? Quote
daśka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Witam po długiej nieobecności,postaram sie wszystko dokładnie rozpisać,tylko proszę o chwilkę czsu,ponieważ jakieś wirusisko mnie dopadło i rozłożyło na łopatki,nie bardzo mam siłę skupić się nad rozliczeniami,ale jak tylko nabiorę trochę sił,to wszystko bardzo dokładnie rozpiszę:-) bazarek dla Agdusia sie zakończył,czekamy na ostatnią wpłatę i aż wszystkie przesyłki dotrą do adresatów i będziemy miał Agduś na leki:-) Quote
daśka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Agdanku przystojniachu... Twoja prywatna księgowa dziś już znacznie lepiej się czuje,więc Cioteczki powinne na czasie spodziewać się rozliczenia:-) Quote
Mysia_ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 daśka dużo zdrówka życzę! Ja juz prawie 4 tygodnie jestem na L4, ale naszczęście już tylko do jutra :) Quote
daśka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 dziekuję Mysia,Tobie również wiele zdrówka:-) Quote
Monika z Katowic Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wszystkim zdrówka. Kochanemu Agdankowi też! Quote
Mysia_ Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Wszystkim zdrówka. Kochanemu Agdankowi też! a no własnie, Agdankowi na pewno dużo zdrówka się przyda ;) Quote
Havanka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dzisiaj na koncie Agdanka, powinny pojawić się juz pieniążki z bazarku w kwocie 330 zł. Kiedy już będą, proszę o potwierdzenie tego faktu tutaj i na wątku bazarkowym. Quote
Havanka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Daśka chwilowo nie ma dostępu do neta ! Prosiła mnie, żeby przekazać tą informacje na wątku. Quote
Monika z Katowic Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Aż 330 zł z bazarku!:multi: To bardzo dobra informacja, bo Agdanek będzie miał na leki!:loveu: Quote
Havanka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Aż 330 zł z bazarku!:multi: To bardzo dobra informacja, bo Agdanek będzie miał na leki!:loveu:[/QUOTE] Tak Moniko, niezły wynik !!! Ja też sie bardzo cieszę !!! Quote
Ingrid44 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 To byl super bazarek, dopchac sie nie moglam :) :) :) Quote
Havanka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Mysia_']o rany, super - bardzo udany bazarek :)[/QUOTE] [quote name='Ingrid44']To byl super bazarek, dopchac sie nie moglam :) :) :)[/QUOTE] Kochane Cioteczki, bo było o co walczyć !!! Biżuteria podarowana przez Daśkę za każdym razem ma powodzenie. Quote
Monika z Katowic Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A będzie jeszcze kiedyś taki bazarek dla Agdanka??? :) Bo wszystko mi się TAK podobało (ale miałam wtedy dołeczek pieniężny).... Quote
Akrum Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 piękne wieści Agdanku, będziesz miał kaskę na leki :) Quote
Havanka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Monika z Katowic']A będzie jeszcze kiedyś taki bazarek dla Agdanka??? :) Bo wszystko mi się TAK podobało (ale miałam wtedy dołeczek pieniężny)....[/QUOTE] Moniko, miejmy nadzieję, że będzie. Wtedy sama też zaszaleję, pod warunkiem, że nie będę w dołku finansowym ( podobnie jak Ty teraz ). Quote
Recommended Posts