Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz, to u nas nie przejdzie. Zabrze ma już 16 psów w hotelikach i po pierwszych doświadczeniach zostały opracowane żelazne zasady - każdy psiak musi mieć 100% deklaracji i dopiero schronisko go puszcza. To nie jest takie głupie - w końcu ew. powrót do schroniska to jest gorsza trauma, niż siedzenie tam bez zmian.

Posted

jestem na zaproszenie Bjuty ;)
widzę, że ogłoszenia Ingrid już zrobiła, to teraz tylko pozostaje mi trzymanie kciuków za to, żeby ktoś zadzwonił, jakiś dobry człowiek, który ma serce przepełnione miłością ;)

Posted

Akrum napisał(a):
jestem na zaproszenie Bjuty ;)
widzę, że ogłoszenia Ingrid już zrobiła, to teraz tylko pozostaje mi trzymanie kciuków za to, żeby ktoś zadzwonił, jakiś dobry człowiek, który ma serce przepełnione miłością ;)

Kochana, jak mozesz to zrob ogloszenia bo te co ja zrobilam wygasna lada dzien a ja jestem okropnie zajeta (mam mame w szpitalu i codziennie musze tam byc a na sam dojazd trace 45 min w jedna strone).

Posted

Jestem i ja na zaproszenie Bjutki:) Nie dziwie sie, ze to ulubieniec Beatki, bo wyglada ślicznie- taki do kochanai i tulania:)
Finansowo nie mam szans..ale będe tu zagladala..jeśli przydam się na cokolwiek, to piszcie:):)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Kochana, jak mozesz to zrob ogloszenia bo te co ja zrobilam wygasna lada dzien a ja jestem okropnie zajeta (mam mame w szpitalu i codziennie musze tam byc a na sam dojazd trace 45 min w jedna strone).

ok dziś zajmuje się inną psinką, a jutro zajmę się Agdanem - w sensie ogłoszeń :)
Bjutka, zostawiamy taki tekst jak w poprzednich ogłoszeniach, czy coś zmienisz?

Posted

Ja tez deklarowałam przeniesienie wpłaty z Kapslika na Agdanka..Oby Pluszak jak najprędzej opuścił schron..Trzymam kciuki za hotelik, zawieźcie go jak najprędzej pliss..