Mysia_ Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Widziałam dzisiaj Agdana i wszystko było OK., w sumie tak jak zawsze... On wykopał sobie dziurę przy budzie i tam się chłodzi.... Bidulek :-( Quote
Diegula Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Czy Agdan ma już jakieś konto do wpłat? Po 15 -stym wpłacę grosik Quote
Mysia_ Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 narazie zbieramy deklaracje... Jak już bedziemy bliżej jak dalej wtedy zaczniemy zbierać pieniążki :) Quote
Ingrid44 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Musimy nazbierac deklaracji ,on nie moze siedziec w Schronie. Nalezy mu sie godna starosc. Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Bardzo bym chciała, to taka poczciwina. I tak malutko mu już zostało. Quote
Monika z Katowic Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Aż żal serce ściska. :(:( Ludzie kochani! Pomóżcie! Quote
Diegula Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 idą upały a one nie są dobre dla staruszków :(:(. Może na pierwszy miesiąc warto zrobić allegro cegiełkowe ?? Ja niestety nie umiem :( Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Wiesz, to u nas nie przejdzie. Zabrze ma już 16 psów w hotelikach i po pierwszych doświadczeniach zostały opracowane żelazne zasady - każdy psiak musi mieć 100% deklaracji i dopiero schronisko go puszcza. To nie jest takie głupie - w końcu ew. powrót do schroniska to jest gorsza trauma, niż siedzenie tam bez zmian. Quote
Akrum Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 jestem na zaproszenie Bjuty ;) widzę, że ogłoszenia Ingrid już zrobiła, to teraz tylko pozostaje mi trzymanie kciuków za to, żeby ktoś zadzwonił, jakiś dobry człowiek, który ma serce przepełnione miłością ;) Quote
Ingrid44 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Akrum napisał(a):jestem na zaproszenie Bjuty ;) widzę, że ogłoszenia Ingrid już zrobiła, to teraz tylko pozostaje mi trzymanie kciuków za to, żeby ktoś zadzwonił, jakiś dobry człowiek, który ma serce przepełnione miłością ;) Kochana, jak mozesz to zrob ogloszenia bo te co ja zrobilam wygasna lada dzien a ja jestem okropnie zajeta (mam mame w szpitalu i codziennie musze tam byc a na sam dojazd trace 45 min w jedna strone). Quote
gonia66 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jestem i ja na zaproszenie Bjutki:) Nie dziwie sie, ze to ulubieniec Beatki, bo wyglada ślicznie- taki do kochanai i tulania:) Finansowo nie mam szans..ale będe tu zagladala..jeśli przydam się na cokolwiek, to piszcie:):) Quote
Bjuta Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Dziękuję Wam za przybycie! Ogłoszenia bardzo by się przydały. Ma sporo zdjęć w tym albumiku http://bjuta.fotosik.pl/albumy/763711.html Quote
Monika z Katowic Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja zrobię ogłoszenia papierowe dla Agdana... Ale akcja "HOTELIK" też się przyda!!! Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ingrid44 napisał(a):Kochana, jak mozesz to zrob ogloszenia bo te co ja zrobilam wygasna lada dzien a ja jestem okropnie zajeta (mam mame w szpitalu i codziennie musze tam byc a na sam dojazd trace 45 min w jedna strone). ok dziś zajmuje się inną psinką, a jutro zajmę się Agdanem - w sensie ogłoszeń :) Bjutka, zostawiamy taki tekst jak w poprzednich ogłoszeniach, czy coś zmienisz? Quote
Bjuta Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Pozmieniam w pierwszym poście. Dziękuję! :loveu: Quote
BasiaD Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja tez deklarowałam przeniesienie wpłaty z Kapslika na Agdanka..Oby Pluszak jak najprędzej opuścił schron..Trzymam kciuki za hotelik, zawieźcie go jak najprędzej pliss.. Quote
BasiaD Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Wracaj Misiaczku na 1 stronke, już pora pomyślec o Tobie, niech ciotki nie spią ...Ty nie masz duzo czasu... Quote
Bjuta Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 W Zabrzańskim "Psitulmnie". Niestety Kapslik nie znalazł jeszcze domu. Tamten nie wypalił. Quote
Ingrid44 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Bjuta napisał(a):W Zabrzańskim "Psitulmnie". Niestety Kapslik nie znalazł jeszcze domu. Tamten nie wypalił. W takim razie trzeba zbierac deklaracje ! ! ! Quote
Bjuta Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Jak dobrze coś takiego przeczytać! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts