Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wszystkich zdjeciach widac odrazu jakie pysio szczesliwe i oczki sie smieja. Az sie serce raduje jak sie oglada takie zdjecia. Pamietam jaki on byl smutny w Schronisku. Ogromna zmiana :) :) :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna Kikou nockę poświęciła na dogodzenie nam w tymi zdjęciami (Agdan, Lisio, Saszka....)
Aż się serce raduje jak się patrzy na te szczęśliwe (mimo starości i chorób) psie oczy.
Jeszcze raz buziaczki Kikou :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Biedna Kikou nockę poświęciła na dogodzenie nam w tymi zdjęciami (Agdan, Lisio, Saszka....)
Aż się serce raduje jak się patrzy na te szczęśliwe (mimo starości i chorób) psie oczy.
Jeszcze raz buziaczki Kikou :loveu::loveu::loveu:

masz rację - Kikou BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY!!! :)

Posted

oooo kurczaki,ja pierdut,przecież to nie jest Agdanek:-) Jaka zmiana:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na sierpień wpłynęły wpłaty
BasiaD 20 zł
(UPSSS brak nicku) Pani Sylwia s. 30 zł
Havanka 20 zł
Bjuta i Danusia 20 zł
Ja jeszcze nie pozbierałam również od wszystkich z mojej strony.Jak tylko bedzie pełna kwota przelewam:-)
Jeżeli chodzi o dom,to od tygodnia biorę fluoksetynę(polski odpowiednik prozacu):-) Dzieje się tyle,że trudno to ogarnąć!!
Od wczoraj siedze jak na szpilkach,ponieważ oddałam sunię ,która była u mnie na dt prawdopodobnie do nowego domku.Dałam nowym opiekunom weekend na podjęcie decyzji.Na szczęście jak narazie relacje smsowo telefoniczne są oki:-),ale stres gigantyczny!!!
Agdanku wypiękniałeś,teraz z Ciebie psi przystojniacha:-)
Do góry!!!

Posted

Witaj psineczko...Diegula ,żaden problem,wręcz ułatwiłaś mi zadanie:-)
No przystojniacho skaczemy na górę,jesteś teraz taki piekny,że kto wie........
A może można na pierwszą stronę wkleić obecne zdjęcia Agdanka?,przeszedł ogromną metamorfozę!!!!!

Posted

Dla Agdanka,Sylwunia82 10 zł:-)

Monika z Katowic dla AGDANA 10 zł:-)
deklaracja za wrzesień

to najnowsze wpłaty,niestety ludzie proszą o cierpliwość do dziesiątego,więc i ja o taką cierpliwość Kikou proszę............

10,00