Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skleroza...... jest jeszcze wpłata od Havanki dla Agdanka 10 zł:-)
Poczekamy psiaczku do czwartku-piątku na pozostałe wpłaty i zrobię końcowe rozliczenie tego miesiąca:-)
Psiaku trzymaj się cieplutko,żeby kosteczki nie bolały:-)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kikou'].....

A w sprawie rozliczeń, to zwykle raczej robimy tak, że Ty trzymasz nadwyżkę na pojawiające sie rachunki i przelewasz mi dopiero wg potrzeb :) [Ja mam jednak sporo tych psiaków, a jeszcze też zbieram pieniądze na kilka hotelowanych psów wrocławskich więc trudno mi bedzie znaleźć czas żeby jeszcze kolejne leki odejmować od wpłaconej nadwyżki.... dlatego byłoby fortunniej jeśli będziesz trzymała cały budżet Agdanka i po prostu kiedy napisze dzisiaj wydaliśmy na to czy na tamto to wtedy mi przelejesz tylko tę wspomnianą kwotę...

w chwili obecnej sytuacja wygląda tak:

pierwszy miesiąc 20.06 do 19.07 - 340,- (bo ja przecież dokładam dyszke za Agdanka :))
pierwszy wet 20,00
dzisiejsze leki 18,00

czyli razem wydatki: 378,-
otrzymałam od Daśki 462,00
oraz od Bjuty 20,- (na pierwszego weta Agdanka Bjuta przelała zaraz w dzień badania )

to oznacza że Agdanek ma w swojej skarbonce 104,- na plusie

zacytuję sama siebie żeby nie pisać tego samego....

w miedzyczasie wydałam 155,- na słoik 100 tabletek Vetmedinu czyli konto Agdanka u mnie to minus 51,- złotych...

Posted

daśka napisał(a):
oki lecimy ścisle i pokolei...
jak zamkne ksiegowanie na ten miesiąc zrobię srebrny bazarek dla dwóch psiaków,myślę,że Havanka mi pomoże...wszystko jest ,tylko na Boga czasu za mało,doba za krótka,żeby zdażyć ze wszystkim:-)

Daśka, od pół godz. jestem już na dogo i jeszcze mnie nie "wywaliło". Może kłopoty z netem już się skończyły?
Właśnie dobiega końca rozliczanie bazarku, który prowadziłam. Jestem więc chyba gotowa na nowy. Dziewczyny nie mogą sie już doczekać nowej biżuterii.

Posted

DEKLARCJE STAŁE potrzeba 350

10 - Monika z Katowic (od lipca)-wpłynęło za trzy miesiące 30 zł w całości przelane na konto Kikou,czyli jeszcze kolejny miesiąc jest zapłacony
15 - Bjuta-wpłynęło 02.07 15 zł
15 - Diegula-wpłynęło za dwa miesiące 30 zł w całości przelane na konto Kikou,czyli ten miesiąc również zapłacony
20 - Ingrid44-wpłynęło 40 zł za dwa miesiące przelane w całości na konto Kikou,czyli ten miesiąc również zapłacony
20 - BasiaD-wpłynęło 09.07 20 zł
10 - Sylwunia82-wpłynęło 23.07 -10 zł
20 - baldek2-wpłynęło 60 zł za trzy miesiące,więc ten i przyszły zapłacony,kwota w całości przelana na konto Kikou
40 - Daśka-wpłynęło 40
10 - Bratowa z Bratem Daśki-wpłynęło 10
20 - Monia - koleżanka Daśki-wpłynęło 20
5 - Sebastian kolega Daśki-wpłynęło 5
10 - Jagoda - koleżanka Daśki-wpłynęło 10
5 - Danusia - koleżanka Bjuty-wpłynęło 02.07-5zł
20 - Dorotka - koleżanka Daśki-wpłynęło 20 zł
10 - Wiolunia lub Kikou
5 - z postu nr 210 (od Daśki, a jakże)-wpłynęło 5
20 - Bazyli3101 (minimum do końca roku)-wpłynęło 05.07-20 zł
10 -Bożenka - koleżanka Daśki-wpłynęło
2 - Oliwia od Daśki-wpłynęło 2
5 - ciocia Grażynka od Daśki-wpłynęło 5
15 - paulinken -wpłynęło 12.07-15 zł
5 - pani Sabinka (od Daśki)-wpłynęło 5
10 - szanowna Teściowa-wpłynęło 10
10 - pani Maria-wpłynęło 10
10 - kuzynka Monika-wpłynęło 10
25 - Maevel wpłynęło 50 zł 23.06 za dwa miesiące,więc ten miesiąc również zapłacony,całość przelana na konto Kikou 19.07 doszła wpłata za kolejne dwa miesiące 50 zł i 10 dodatkowo,więc narazie zostawiam tak jak Kikou mówiła na koncie na przywszły miesiąc,przeleję tylko dodatkowe 10 zł
10 - Kachul-nie było jeszcze żadnej wpłaty(jeżeli to moje przeoczenie proszę o kontakt) co za trąba z Ciebie,że deklarujesz i Cię nie ma!!!! tak się nie robi!!!!
5 - Mikoada -wpłynęło 23.07-5 zł
jest jeszcze wpłata od BEAT2010 20 zł:-)

Posted

kikou wywala mnie co chwilę,przelałam właśnie na Twoje konto 350zł,jak dogo ochłonie,to policzę ile jest jeszcze dodatkowych i również przeleję......Kikou pisałaś na pw o do mnie w sprawie pewnego psiaka,deklaruję 10 na niego....jeżeli uda mi się wejść na wątek,to napiszę!!!

Posted

Daska moze dla ogolnego ulatwienia dodasz przy osobie deklarujacej miesiac za ktory zaplacila bo wiele osob placi na kilka miesiecy. Bjutka tak robi na innych watkach .
Np. daska -VI,VII,VIII czyli ze ta osoba zaplacila za czerwiec, lipiec i sierpien. Wydaje mmi sie ze to latwiej bo tylko dodajesz miesiace.

Posted

Agdanek ma sie w porządku.... nóżyny słabe, ledwo noszą Agdanka...ale on sobie nic z tego nie robi.... dyszy biedula, łyka swoje sercowe tablety, wtedy mniej dyszy... pożera leki na stawy... kuracji nivalinem ciągle nie zaczynamy bo serducho słabe..a to jeszcze i te upały były....
A Agdanek to chyba mieszkał w kojcu.... bo kiedy tak było najgoręcej przymykałam go w łazience tam jest bardzo chłodno nawet w upały.....
i przez ten czas pobytu tam Agdanek spał sobie zupełnie spokojnie...
a kiedy tylko wychodził z łazienki już reszte mieszkania traktował jak wybieg i wszędzie znaczył...
jak tylko gdzieś usiade i są w zasoiegu moje koolana to Agdanek przytula główke...
strasznie lubi żeby go gładzić...wtedy tak mógłby stać bez końca

w kwestii finansów już trzy razy pisałam że pobyt 340, a nie 350,- to raz,
a dwa brakowało 51,- reszta kwoty za vetmedin..... czyli brakuje 41,- bo za pobyt przyszło 10 zł wiecej...