Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, ze u Agdanka widać jakąkolwiek poprawę, mam nadzieje, ze będzie już tylko lepiej :p!
Czy któraś z cioteczek zdecydowała się poprowadzić bazarek dla psiaka, bo mogę dorzucić jakis fant :cool3:?

Posted

agada napisał(a):
Dobrze, ze u Agdanka widać jakąkolwiek poprawę, mam nadzieje, ze będzie już tylko lepiej :p!
Czy któraś z cioteczek zdecydowała się poprowadzić bazarek dla psiaka, bo mogę dorzucić jakis fant :cool3:?

Kto pomoze zrobic Bazarek ? ? ? ?

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Kto pomoze zrobic Bazarek ? ? ? ?

Ingrid44 znam tylko jedną osobę,która na moje prośby o zrobienie bazarku nie odmówiła......ma kobitka duże serducho...to...HAVANKA...może ją zapytajcie:-)

Posted

daśka napisał(a):
Ingrid44 znam tylko jedną osobę,która na moje prośby o zrobienie bazarku nie odmówiła......ma kobitka duże serducho...to...HAVANKA...może ją zapytajcie:-)

Zanim ja zapytamy trzeba by sie zorganizowac i dokladnie ustalic kto ma fanty na Bazarek. Prosimy o zgloszenia :) :) :)

Posted

Agdanek ma się przyzwoicie.. tzn ostatnio już dawno nie słyszałam żeby płakał wstając, to dobry znak,troche to na pewno zasługa aury, kiedy jest deszczowo stawy zawsze bardziej bolą a jak jest gorąco i sucho to mniej...
ta gorączka natomiast średnio dobrze wpływa na serduszko...mimo że bierze codziennie 2x swoj vetmedin brzydko oddycha, troche dyszy....dlatego Agdanek najgorętszy czas spędza w łazience, bo to u nas takiE wilgotne, najzimniejsze pomieszczenie... a po ogrodzie kuśtyka sobie jak sie robi już chłodniej....

Wiecie co jest najśmieszniejsze.. te moje wszystkie biedaczki praktycznie na 5 minut nie chcą same zostawać na dworze (nie z powodu upałów, niezależnie od pogody), mimo że drzwi sa stale otwarte jak tylko wchodzę do domu wszystkie juz siedzą w domku... a Agdan to po prostu pierwszy... jak przymkne drzwi żeby chociaż troszke posiedziały na dworze, zwłaszcza wieczorkiem jak jest tak przyjemnie i chłodno to Agdanek skacze na drzwi, na klamke żeby go juz natychmiast wpuszczać.... no i wreszcie znowu w domku, sikanko na drzwi komody, (podkręcone jakoś? bo pościel wewnątrz zazwyczaj daje radę osisiać)... i jeśli akurat nie trzeba poburczeć troche na Misia i z Misiem...to mozna z czystym sumieniem poleżeć na poduszeczce za kanapą... ;)

Posted

Kikou, wielkie dzieki za wspaniala relacje. Widze ze gdzie chodzisz tam za toba idzie Twoj orszak staruszkow. :) :) :) Musi to fajnie wygladac.
Pewnie bo pobyciu w Schronach boja sie zeby ich ukochana Pani nie zostawila wiec Cie pilnuja. Ciekawe czy maja dyzury w nocy ? :) :) :)

Posted

Wysłałam przed chwilką Agdankowi moją stałą deklarację za 2 kolejne miesiące + drobne kieszonkowe ;) Pozdrawiam cieplutko wszystkich przyjaciół Staruszka :)

Posted

Agdanku, widzę że u ciebie wszystko w porządeczku, stawy już mniej dokuczają - super.
swego czasu zrobiłam kilka ogłoszeń Agdankowi, ale domyślam się że nikt nie dzwonił.

Posted

Agdanku, widzę że u ciebie wszystko w porządeczku, stawy już mniej dokuczają - super.
swego czasu zrobiłam kilka ogłoszeń Agdankowi, ale domyślam się że nikt nie dzwonił.

Posted

oki lecimy ścisle i pokolei...
jak zamkne ksiegowanie na ten miesiąc zrobię srebrny bazarek dla dwóch psiaków,myślę,że Havanka mi pomoże...wszystko jest ,tylko na Boga czasu za mało,doba za krótka,żeby zdażyć ze wszystkim:-)

Posted

DEKLARCJE STAŁE potrzeba 350

10 - Monika z Katowic (od lipca)-wpłynęło za trzy miesiące 30 zł w całości przelane na konto Kikou,czyli jeszcze kolejny miesiąc jest zapłacony:-)
15 - Bjuta-wpłynęło 02.07 15 zł:-)
15 - Diegula-wpłynęło za dwa miesiące 30 zł w całości przelane na konto Kikou,czyli ten miesiąc również zapłacony:-)
20 - Ingrid44-wpłynęło 40 zł za dwa miesiące przelane w całości na konto Kikou,czyli ten miesiąc również zapłacony:-)
20 - BasiaD-wpłynęło 09.07 20 zł:-)
10 - Sylwunia82
20 - baldek2-wpłynęło 60 zł za trzy miesiące,więc ten i przyszły zapłacony,kwota w całości przelana na konto Kikou:-)
40 - Daśka-wpłynęło 40
10 - Bratowa z Bratem Daśki-wpłynęło 10
20 - Monia - koleżanka Daśki-wpłynęło 20
5 - Sebastian kolega Daśki-wpłynęło 5
10 - Jagoda - koleżanka Daśki-wpłynęło 10
5 - Danusia - koleżanka Bjuty-wpłynęło 02.07-5zł:-)
20 - Dorotka - koleżanka Daśki-wpłynęło 20 zł
10 - Wiolunia lub Kikou
5 - z postu nr 210 (od Daśki, a jakże)-wpłynęło 5
20 - Bazyli3101 (minimum do końca roku)-wpłynęło 05.07-20 zł:-)
10 -Bożenka - koleżanka Daśki-wpłynęło
2 - Oliwia od Daśki-wpłynęło 2
5 - ciocia Grażynka od Daśki-wpłynęło 5
15 - paulinken -wpłynęło 12.07-15 zł:-)
5 - pani Sabinka (od Daśki)-wpłynęło 5
10 - szanowna Teściowa-wpłynęło 10
10 - pani Maria-wpłynęło 10
10 - kuzynka Monika-wpłynęło 10
25 - Maevel wpłynęło 50 zł 23.06 za dwa miesiące,więc ten miesiąc również zapłacony,całość przelana na konto Kikou:-) 19.07 doszła wpłata za kolejne dwa miesiące 50 zł i 10 dodatkowo,więc narazie zostawiam tak jak Kikou mówiła na koncie na przywszły miesiąc,przeleję tylko dodatkowe 10 zł:-)
10 - Kachul-nie było jeszcze żadnej wpłaty(jeżeli to moje przeoczenie proszę o kontakt)
5 - Mikoada

Posted

na leczenie za zeszły miesiąc Avilia 10,Maevel 25,Bjuta 20 zł-razem 55zł......na pierwszą wizytę wydane 20 zł i leki 18 zł razem 38zł-na plusie 17 plus tak jak pisałam wpłata 10 zł ,które wpłaciłam za Ciebie Kikou na hotelik razem zostaje 27 zł.
Maevel przelała 10 zł więcej,więc jest 37 zł.
Za hotelik za zeszły miesiąc przelałam 77 zł więcej,więc zostaje na ten miesiąci teraz jest na koncie już 237 zł razem 314 zł,czekamy na resztę wpłat.
Napisz proszę Kikou jaki jest koszt za leczenie Agdanka,ponieważ oprócz kwoty za pierwszego weta i leki (razem 38 zł) nie wiem ile jest,a chcę poukładać wszystko do kupy:-)

Posted

Syla napisał(a):
Oj, daśka już ma mętlik totalny i to z Twojej przyczyny.Dostałam Twoje PW.Weszłam tutaj i chciałam Ci napisać witaj Zagłębianka, patrzę... a tu Gdańsk.Cholewcia....zaniemówiłam, co rzadko mi się zdarza.Gdańsk znam bardziej niż S, miasto Zagłębia.Pozdrawiam sąsiadkę, bo ja Ślązaczka :oops:

Syla meldunek w S...a życie na pomorzu:-)
Oczywiście zapomniałam...ależ zemnie fujara!!!!!!!!!!!!!!!
19.07 Doszła Twoja wpłata 20 zł:-):-):-)
tak więc jest więcej pieniążków na koncie Agdanka,ale napisze to jak już dojdzie reszta wpłat:-)
NIE POZOSTAJE MI NIC INNEGO JAK PACNĄĆ SIĘ W GŁOWĘ ZA SKLEROZĘ I ROZTARGNIENIE:-)