daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 wczoraj wparowała do mnie P.Dorotka ,która złożyła deklarację dla Agdanka i zostawiła znowu 20zł,mówiłam,że wpłaty dopiero po 20 lipca,ale się uparła:-) i kasiorkę zostawiła....mam jeszcze wolne dwie dyszki za Pikusia,który ma nowy super domek....PatiZabrze mi odesłała,więc jeżeli będzie potrzeba kasiorki,to Kikou pisz,przeleję:-) Quote
kikou Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='daśka']...więc jeżeli będzie potrzeba kasiorki,to Kikou pisz,przeleję:-)[/QUOTE] spisuj prosze i trzymaj te pieniądze :) a Agdanek to troche taki podwórkowy nicpoń...co sie lepiej poczuje to zaczepia Misia i troche też innych kolegów ;)....a sisianiem po ścianach i meblach "przebił" nawet Redinka (na szczęście nie potrafi wdrapać sie na kanape) ...chyba Ciocia Bjuta przyjedzie do mnie pomóc kłaść płytki na ścianach w całym domu ;):megagrin: Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Kikou jesteś zdecydowanie WIELKA:-) To łobuziak jeden.....ok trzymam pieniążki:-) nikt nawet nie myslał,że to taki łobuz będzie.......widać super dobrze mu u Ciebie:-) Quote
Monika z Katowic Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='daśka']Kikou jesteś zdecydowanie WIELKA:-) To łobuziak jeden.....ok trzymam pieniążki:-) nikt nawet nie myslał,że to taki łobuz będzie.......widać super dobrze mu u Ciebie:-)[/QUOTE] Agdanek - łobuziak kochany! :):) Quote
Aimez_moi Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Wlasnie.....lobuziak.....ale kochany.....:):) Quote
Ingrid44 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Widocznie juz poczul sie w domu i lobuzuje. Staruszek - Huligan :) :) :) Quote
Akrum Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 no proszę, kto by pomyślał, że z Agdanka będzie taki łobuziak... jeszcze Ci kikou ten Agdanek rokręci wszyskie staruszki co tam masz, nowe życie w nie tchnie i dopiero będziesz miała, phihihihi Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Akrum']no proszę, kto by pomyślał, że z Agdanka będzie taki łobuziak... jeszcze Ci kikou ten Agdanek rokręci wszyskie staruszki co tam masz, nowe życie w nie tchnie i dopiero będziesz miała, phihihihi[/QUOTE] ojej oby nie...:-) ale sie uśmiałam....to chyba jeden z niewielu wątków,gdzie można sie teraz pośmiać:-) Quote
Bjuta Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='kikou']spisuj prosze i trzymaj te pieniądze :) a Agdanek to troche taki podwórkowy nicpoń...co sie lepiej poczuje to zaczepia Misia i troche też innych kolegów ;)....a sisianiem po ścianach i meblach "przebił" nawet Redinka (na szczęście nie potrafi wdrapać sie na kanape) ...chyba Ciocia Bjuta przyjedzie do mnie pomóc kłaść płytki na ścianach w całym domu ;):megagrin:[/QUOTE] Ale mogą być krzywo?? Quote
Aimez_moi Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Pewnie.....:):) to dopiero bylaby praca....:) Quote
Akrum Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 zaglądam do ciebie Agdanku i uciekam obiad gotować... :roll: Quote
Monika z Katowic Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Akrum napisał(a):zaglądam do ciebie Agdanku i uciekam obiad gotować... :roll: Mój obiadek właśnie "dochodzi". :):) Buziaki dla Agdanka! :):) Quote
Sylwunia82 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dawno u Ciebie Agdanku nie byłam :-(,ale dziś to nadrabiam :-),buziaki pyszczku Quote
kikou Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Bjuta napisał(a):Ale mogą być krzywo?? ..mogą być krzywo.. byle siuśki dało sie zneutralizować ;), a Agdanek wdał sie rankiem w utarczke z Misiem... (na szczęście taką niegroźną, geriatryczną, dobrze że zębiska obaj panowie już takie przytępione mają...) już pół nocy na siebie warczeli panowie....wyraźnie mają odmienne poglądy (może dyskutowali o wyborach? ;)) Quote
Monika z Katowic Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 :loveu::loveu: Spotkały się dwa "stare łobuziaczki" - Misio i Agdanek. :loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Agdan i Misio robia rozpierduche i kikou :) :) :) Quote
Akrum Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 kikou napisał(a):..mogą być krzywo.. byle siuśki dało sie zneutralizować ;), a Agdanek wdał sie rankiem w utarczke z Misiem... (na szczęście taką niegroźną, geriatryczną, dobrze że zębiska obaj panowie już takie przytępione mają...) już pół nocy na siebie warczeli panowie....wyraźnie mają odmienne poglądy (może dyskutowali o wyborach? ;)) taki rozrabiaka - kto by pomyślał, że to taki harcerzyk z Agdanka się zrobi... Quote
Monika z Katowic Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 :loveu: Dzień dobry Agdanku. :loveu: Ciekawe, jak dzisiaj minie Ci dzień? :eviltong: Quote
daśka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 doszła wpłata od Havanki i chyba Bjutki,później doczytam dokładnie i napiszę co i jak:-) Quote
Mysza2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Czy Agdanek dalej dyskusje polityczne o wyborach prowadzi z sąsiadami czy grzeczny jest:):) Quote
Recommended Posts