Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy daska dostanie jakiegos posta na pierwszej stronie na rozliczenia? Latwiej bedzie znalezc :)

Znowu mi banerki usuneli :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad:

Posted

O matko, Agdanku, jak ty wypiękniałeś :)
jejciu, jaki puchaty się zrobiłeś :) i nawet nasz Kapsliczek się na fotkę z wykąpanym i wyczesanym Agdankiem załapał :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Czy daska dostanie jakiegos posta na pierwszej stronie na rozliczenia? Latwiej bedzie znalezc :)

[/QUOTE]

prosiłam Piankę, ale mi odpisała, że po ostatnim włamaniu się hakera na dogomanię - nie jest w stanie zmienić autora postu. Coś się zmieniło - miała poprosić innego moda, rozumiem, że też nie dał rady...

Posted

a ja dzisiaj rozmawiałam z Ketunią i.... podarowała Agdankowi zapas vetmedinu na conajmniej 2-3 tygodnie... a nie jest to najtańsze lekarstwo.....

bardzo dziekujemy!!!!!

a Agdanek jakby ciut mniej pokasłuje...ale taki biedulek z niego nawet sobie czasem przez sen postękuje...serce sie kraje... ale on sam pogodny jest, macha ogonkiem jak sie tylko do niego podejdzie i bardzo wdzięcznie nadstawia główke do głaskania....

Posted

Jak dobrze, że Agdanek ma taką dobra cioteczkę jak Ketunia, bo Vetmedin kosztuje sporo... Dziękujemy Ketuni bardzo bardzo :)
Mam nadzieje, że Agdanek przy troskliwej opiece kikou szybko dojdzie do siebie ;)

Posted

[quote name='Bjuta']prosiłam Piankę, ale mi odpisała, że po ostatnim włamaniu się hakera na dogomanię - nie jest w stanie zmienić autora postu. Coś się zmieniło - miała poprosić innego moda, rozumiem, że też nie dał rady...[/QUOTE]

Nic nie wiedzialam o wlamaniu na Dogo. Ciekawe jaki byl tego cel ? Chyba tylko zeby ludziom krwi napsuc ! ! !

Dziekujemy Ketuni za Lekarstwa :)

Posted

Agdanku, widzisz jak się los do ciebie uśmiechnął, jak słoneczko dla ciebie zaświeciło?
teraz masz życie jak w bajce :) teraz jesteś szczęśliwy :)

Posted

Dotarła jeszcze kwota 30 zł:-) wysłana przez pocztę od Pani Sylwi SZ. gdzieś wcześniej ktoś pisał ,że wyśle przez pocztę,ale poszukam pózniej i napiszę:-)
Wysłałam właśnie do KIKOU 290 zł ,tyle jest wpłat od ludzi z dogo.Dziś postaram się wyrwać z pracy i podejść do wpłatomatu,wówczas przeleję jeszcze dzis pieniądze za ludzi z mojej strony,ponieważ część już mi je przyniosła:-)

Posted

w takim razie Sylwia S. czyt DIEGULA 30 zł:-)
Przepraszam za to Sz,wszystko za szybko pisane.
Wysłałam własnie 172 zł za wszystkich odemnie...tak więc dziś na konto Agdanka zostało wysłane 462 zł:-)

Posted

10 - Monika z Katowic (od lipca) wpłynęło za 3 miesiące 30 zł:-)
15 - Bjuta wpłynęło razem z koleżanką Danusią 20 zł:-)
15 - Diegula wpłynęło za 2 miesiące 30 zł:-)
20 - Ingrid44 wpłynęło za 2 miesiące 40 zł:-)
20 - BasiaD wpłynęło 20 zł:-)
10 - Sylwunia82 wpłynęło 10 zł:-)
20 - baldek2 wpłynęło za 3 miesiące 60 zł:-)
40 - Daśka wpłynęło 40zł
10 - Bratowa z Bratem Daśki wpłynęło 10 zł:-)
20 - Monia - koleżanka Daśki wpłynęło 20 zł:-)
5 - Sebastian kolega Daśki wpłynęło 5 zł:-)
10 - Jagoda - koleżanka Daśki wpłynęło 10 zł:-)
5 - Danusia - koleżanka Bjuty wpłynęło razem z Bjutką:-)
20 - Dorotka - koleżanka Daśki wpłynęło 20 zł
10 - Wiolunia lub Kikou policzyłam jako od siebie i wysłałam 10 zł
5 - z postu nr 210 (od Daśki, a jakże) nie wiem kto,ale wysłałam 5 zł:-)
20 - Bazyli3101 (minimum do końca roku)
10 -Bożenka - koleżanka Daśki wpłynęło 10 zł
2 - Oliwia od Daśki wpłynęło 2 zł
5 - ciocia Grażynka od Daśki wpłynęło 5 zł
15 - paulinken wpłynęło 15 zł
5 - pani Sabinka (od Daśki) wpłynęło 5 zł
10 - szanowna Teściowa wpłynęło 10 zł
10 - pani Maria wpłynęło 10 zł
10 - kuzynka Monika wpłynęło 10 zł
25 - Maevel wpłynęło 25 zł na hotelik i 25 zł na leki razem 50 zł:-)
10 - Kachul
5 - Mikoada wpłynęło 5 zł
DEKLARACJE JEDNORAZOWE

50 - havanka (po 10 w 5 miesięcznych ratach od lipca, być może będzie to dekl. stała)
20 - kaczadupka
10 - Avilia WPŁYNĘŁO 10 ZŁ:-)
15 - Przemek kuzynDaśki
coś - Kava - prosi o konto z IBAN
razem nie chce wyjśc inaczej jak 462 zł,cała kwota została dzis przelana na konto Kikou z dopiskiem dla Agdanka:-)

Posted

Agdanek trafił do Kikou 20 czerwca,więc miesiąc liczymy do 20 lipca tak?
czyli jest tak za okres od 20 czerwca do 20 lipca zapłacone 350 zł za hotelik:-)
dodatkowo wpłata na leczenie od AVILIA 10 zł i 25 zł od MAEVEL razem 35 zł:-)
pozostaje 77 zł wpłacone jako część opłaty za hotelik za okres od 20 lipca do 20 sierpnia:-)

Posted

[quote name='daśka']:oops:jezeli coś robię źle prosze mnie sprostować ,robię to pierwszy raz:oops:[/QUOTE]
Myślę, że wszyscy tu obecni się ze mną zgodzą - odwalasz wielki kawał dobrej roboty!!! ;)