Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']Kikou, a może to zanik mięśni spowodowany chorymi stawami? QUOTE]
generalnie nie jest to związane ze stawami(natomiast oczywiście nie wyklucza choroby stawów równolegle, bardzo częstej u starszaków żyjących na dworze)
to jest zaburzenie przewodzenia impulsów nerwowych, jednoznacznie przyczyna nie jest znana ale wiadomo na pewno, że pewne niedobory niektórych mikroelementów moga ją zkatalizować (a więc po prostu np długotrwałe niedożywienie) albo podanie niektórych leków.... albo spada jak grom z nieba i nie wiemy dlaczego....

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Syla napisał(a):
Kikou, a jak on się dogaduje z Kapsliczkiem?Jestem "tylko" ciekawa.

Kapselek jest tak delikatną i słodką istotą, że nawet Misio który na wszystkich burczy i nerwusek Elvis, który już dwa razy pogryzł mi stope tylko dlatego że zmieniałam skrzyżowanie nóg, a on uznał że to jakieś takie zagrażające ;)...żaden z tych dwóch uciążliwców nigdy nawet nie burknął w strone Kapselka...
a z Agdankiem w ogóle nie wchodzili narazie w żadne reakcje... najbardziej Agdanek zaprzyjaźnił sie z Saszką (owczarką) a na maleńtasy nie zwraca w ogóle uwagi...

Posted

[quote name='kikou']Kapselek jest tak delikatną i słodką istotą, że nawet Misio który na wszystkich burczy i nerwusek Elvis, który już dwa razy pogryzł mi stope tylko dlatego że zmieniałam skrzyżowanie nóg, a on uznał że to jakieś takie zagrażające ;)...żaden z tych dwóch uciążliwców nigdy nawet nie burknął w strone Kapselka...
a z Agdankiem w ogóle nie wchodzili narazie w żadne reakcje... najbardziej Agdanek zaprzyjaźnił sie z Saszką (owczarką) a na maleńtasy nie zwraca w ogóle uwagi...[/QUOTE]

wielkościowo się dobrali ;) zresztą Sasza jest taka cudna....

Posted

Kikou mówiła, że on jest jeszcze bardzo ciekawy świata. Ciągle wchodzi na tą górkę, żeby się porozglądać a innym dziadziom się nie chce... No i nastawia się do głaskania. Pani weterynarz też się wciskał w ręce, żeby głaskała i głaskała... Nasz misiu kochany!

Posted

Wysłałam "Misiowi-Przytulakowi" :) 25zł na 'sanatorium' i na wszelki wypadek jeszcze raz 25zł - na ewentualne leki lub inne potrzeby... Ależ On ma pysiek zadowolony!!!

Posted

przepraszam,ale zamówiłam 40 tys ulotek i dałam ludziom do roznoszenia,tym czasem okazało się wczoraj,że 9 tys już straciłam...wylądowały w koszu,więc od wczoraj jeżdżę po Gdańsku od rana do wieczora i wrzucam ulotki do skrzynek,tak to właśnie dziś ludziska szanują pracę. Wczesniej podałam nr konta podaję pozostałe dane niezbędne do przelewu..póki co nie dam rady rozsyłać PW z danymi.
ANNA KOWALSKA
UL.1-MAJA 44/25
41-200 SOSNOWIEC
Przepraszam,postaram się czym prędzej wygospodarować trochę czasu,żeby być na dogomani......narazie muszę roznosić te zakichane ulotki:-( bez nich nie będę w stanie utrzymać psiaków i siebie:-(
Proszę zrozumcie.....i tak cały dzień rozmyślam co u psiaków z dogo:-(