Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki, mam dla Was niespodziankę :evil_lol:
Agdan jest juz w hoteliku :loveu::multi:
o szczegóły pytajcie cioteczkę Bjutkę :diabloti: która już powoli wraca do domu :eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
o szczegóły pytajcie cioteczkę Bjutkę :diabloti: która już powoli wraca do domu :eviltong:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ciotki wszystko w tajemnicy trzymaly :mad::mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):

Jak widać, po Bjutce można się wszystkiego spodziewać :loveu: pszaja tyj dziołsze łogromniście i fest :lol::evil_lol:

Posted

brakuje mi jeszcze nr tel BasiD,Bazyli3101 i Kachul,jeżeli ktoś ma kontakt z w/w,to powiedzcie,że czekamy na nr tel,ponieważ Agdanek już w hoteliku i trzeba deklaracje zacząć zbierać:-)
Niesamowite....to niby jeden psiak,ale satysfakcję czuję,jakbym świat naprawiła.........dla takich wrażeń warto działać:-)
kto pojechał z Agdankiem ,Ty sama Bjutko,czy podziękowanie jeszcze komuś się należy??????????????

Posted

Mysia_ napisał(a):
widziałam, że Bjuta miała aparat :diabloti:

A no to Bjuta przygotowana w 100% była:)
No to czekamy z nie cierpliwością jak minęła podróż no i na foteczki :).

Posted

Już jesteśmy :) mamy za sobą grubo ponad 600 km, ale było warto ;) Agdanek to przekochany psiurek był bardzo grzeczny, na początku troszkę mu było ciężko znaleźć miejsce w aucie, próbował przechodzić do przodu na szczęście Bjutka siedziała z nim z tyłu i jakoś go ogarniała ;) później chłopak grzecznie się położył, ale najwygodniej mu było na kolanach Bjuty, taki z niego wygodnicki chłopczyk :) napiszę jeszcze tylko, że autko było nieźle zasierścione i w drodze powrotnej stanęłyśmy na małe odkurzanko :) zdjęć jest bardzo dużo i myślę, że jak tylko Bjuta ogarnie wszystko będziecie cioteczki cieszyć oczka ślicznymi fotkami z podróży i z ślicznego hoteliku u Kikou, przepraszam za mało składną relację, ale już prawie padam na twarz :)

Posted

I Agdan I Mikoada byli bardzo dzielni!!!! Mikoada jeździ jak profesjonalista na co patrzyliśmy z tylnego siedzenia z niekłamanym podziwem. Agdan na początku uważał, że on będzie prowadził lepiej, (a przyjnajmniej będzie lepiej widział z siedzenia kierowcy), ale jak wyjechaliśmy na autostradę to uznał, że jednak - nie ma co podskakiwać i się położył. Jest grzeczny jak aniołek! Stawałyśmy 3 razy, by się załatwił i rozprostował nogi. Nie popuścił ani kropelki w aucie (nie mówiąc o innych atrakcjach, które zostawiał na popasach). Kikou czekała na nas przy bramie i zanim weszłyśmy do domu - przedstawiłyśmy jej 1001 zalet Agdana, a ten na poparcie tezy, że jest najwspanialszym psem na świcie - natychmiast nasikał na komódkę - nie omijając ani jednej szuflady! Wszystkie byłyśmy pod wrażeniem, bo inne psy Kikou na ogół sięgają tylko tych dolnych...
Agdan bardzo był zadowolony z trawy na wybiegu - psów się trochę bał. Trzeba go było trochę na siłę wrzucić do stada. Ale stado było bardzo chętne na przyjęcie większego kolegi. Zdjęcia może nie są super reprezentacyjne, ale głównie jechaliśmy, jechaliśmy i jechaliśmy...

pierwszy sik na nowej ziemi

Posted

Sabina02 napisał(a):
Jestem tu dzieki Ingrid44. :lol:

Ciesze sie ze Agdan ma deklaracje, bo ja nie wiem czy teraz dalabym rade mu pomoc. :oops: Wyglada na to, ze bede sponsorowac hotelik jednemu psiakowi w calosci, a to oprocz tych deklaracji ktore juz mam.

Sabinko - rzuć linkiem! Nie możesz sama takiej kwoty wziąć na klatę - coś pomożemy, porozsyłamy itd... :lol: