Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bjutko podałam wszystkie wpłaty które otrzymałam i wszystkie przelewy,które wysłałam do Kikou,na początku przelałam całość pieniędzy,które były na koncie,ponieważ nie wiedziałam jeszcze,że trzeba przelewać tylko 340:-(
Jezeli mamy uwzględnione wszystkie wpływy i wypływy,to może być na koncie Agdanka nadpłata

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do tej pory dzieki Havance łataliśmy dziurę za Kachul.Havanka deklaruje jeszcze tylko ten miesiąc (o ile zobaczymy zdjęcia),więc od przyszłego miesiąca bedzie nam brakowało 8 zł,ja już wyłożyć nie mogę,ponieważ z mojej strony i tak płaci mi tylko P.Maria i Sabinka,czyli jakieś 15 zł.Reszta albo wogóle mi nie zapłaciła,albo zaprzestała płacenia po miesiącu,czasami dwóch.Więc wykładam z własnej kieszeni,ale to obciążenie jest ogromneeeeee,ledwo wyrabiam,stad wpłaty do Kikou tak nieregularne:-(
Poszukajmy deklaracji proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Maevel'][quote name='Bjuta']ROZLICZENIA AGDANKOWE

jednorazowe
25 - MAEVEL (w czerwcu)
10 - MAEVEL (w lipcu)
20 - SYLA (w lipcu)
20 - BEATA2010 (w lipcu)

DEKLARCJE STAŁE potrzeba 350

10 - Monika z Katowic - VI, VII, VIII, IX, X
15 - Bjuta - VI, VII, VIII, IX, X
5 - Danusia - VI, VII, VIII, IX, X
15 - Diegula - VI, VII, VIII, IX,
20 - Ingrid44 - VI, VII, VIII, IX, X
20 - BasiaD - VI, VII, VIII, IX, X
10 - Sylwunia82 - VI, VII, VIII, IX
20 - baldek2 - VI, VII, VIII, IX, X, XI
20 - Bazyli3101 (minimum do końca roku) - - VII, VIII, IX, X (nie wiem od którego liczyć,pierwsza wpłata 05 lipca? Bazyli odpisz proszę:smile:)
15 - paulinken - VI, VII, VIII, IX, X
25 - Maevel - VI, VII, VIII, IX, X, XI
10 - Kachul-ZERO WPŁAT
5 - Mikoada - VI, VII, VIII, IX, X
172 - EKIPA DAŚKI - VI, VII, VIII, IX,

czyli 357

Przypomnę mój post:
Moje wpłaty dla Agdanka wyglądają następująco:
23.06.2010 - 25,00 hotel (czerwiec)+ 25,00 na leki - razem 50zł
19.07.2010 - 25,00 x 2 na hotel (lipiec, sierpien) + 10,00 "kieszonkowe - razem - 60zł
20.09.2010 - 25, 00 hotel (wrzesień)
15.10.2010 - 25,00 x 3 na hotel (październik, listopad, grudzień)- razem - 75zł
czyli brak potwierdzenia mojej grudniowej deklaracji ;)

oczywiście przeoczenie jest i grudzień:-) przepraszam

Posted

Maeval już miała grudzień. I Diegula też do XII - resztę dopisałam. Di Kikou nie mogę się dodzwonić. Kasiu, czy pytałaś może Kachul - czy zamierza się wywiązać? BO może po prostu zapomniała? Przykro mi bardzo, że rodzinka wystawiła CIę do wiatru. Musimy pozbierać deklaracje!!

Posted

daśka napisał(a):
Bjutko mogę być i Kaśka,a co tam,w sumie to na drugie mam Kaśka:-) Zaraz do niej napiszę z subtelnym zapytaniem;-)

Ale jestem zakręcona...

Posted

Bjuta napisał(a):
Ale jestem zakręcona...

jak ładnie to Bjutko ujęłaś:-)
przecież to u dogomaniaczek normalne,każda ma swoje życie,prace,dzieci,meżów,musi prac ,gotować itd,a do tego tyle psich bied na głowie....i jak tu być normalnym;-)

Posted

I nadal nie ma ani żadnych informacji ani fotek Agdanka :(:(.
Sorry ale jeśli tak ma być to ja się też wycofuje z deklaracji (od stycznia).
Kikou była zalogowana więc czemu tu nic nie napisała???

Posted

może ma problemy z netem tak jak ja w domu, zaloguje się i pach... rozłącza się net i tak w kółko.
Czasami mogę coś napisać, a czasami niestety...
Może warto by było, aby osoba odpowiedzialna za wątek, zadzwoniła i spytała co u Agdanka słychać?
przecież znacie kikou i to jak dba o nasze staruszki...

Posted

zresztą same zobaczcie opis kikou:

792 333 938
BARDZO przepraszam, długo nie miałam internetu, staram sie teraz doczytać wszystko i ponadrabiać.... :oops:

tak więc lada dzień pewnie przyjdzie i tutaj z nowinami o Agdanku :)

Posted

Poproszę jeszcze raz Piankę o drugi post dla Ciebie, na razie uzupełniłam wpłaty. Do Kikou nie mogę się dodzwonić - naprawdę dosyć często próbuję.

Posted

Ciotki, nie chcę nikogo oczerniać, ale nie ma żadnych info o Agdanku od kikou.

Zajrzyjcie na wątek Żuczka, który od niej pojechał do Bydgoszczy do Martyny. Dziś Żuczka widziałam, wygląda jak 100 nieszczęść.
Byłam obecna przy rozmowie Martyny z kikou przez telefon, Martyna prosiła o zdjęcia RTG łapy Żuczka, bo są pilnie potrzebne, a kikou rzuciła słuchawką...
Od postu 181: http://www.dogomania.pl/threads/186477-%C5%BBUCZEK-weso%C5%82y-STARUSZEK-ma-sw%C3%B3j-dom-!/page19

Posted

Kikou odpisała mi smsem, że dziś nie da rady wejść na wątek Agdana, ale postara się jak najszybciej.
Byłam na wątku Żuczka - nie rozumiem, jak Kasia mogła nie dać znać, że złamał nogę.
Mogę tylko napisać, że tydzień czy dwa temu odbieraliśmy od niej Kapslika - i przyjechał w doskonałej formie.

Posted

Bjuta napisał(a):
Kikou odpisała mi smsem, że dziś nie da rady wejść na wątek Agdana, ale postara się jak najszybciej.
Byłam na wątku Żuczka - nie rozumiem, jak Kasia mogła nie dać znać, że złamał nogę.
Mogę tylko napisać, że tydzień czy dwa temu odbieraliśmy od niej Kapslika - i przyjechał w doskonałej formie.

A ile Kapslik u niej siedział?
Mam nadzieję, że z Agdankiem też wszystko dobrze, może ta sytuacja przerosła po prostu kikou, nie wiem...

Posted

matko... byłam na wątku Żuczka i nie mogę uwierzyć, że kikou mogłaby dopuścić się takiego zaniedbania, to jest jeden z tych dt, które uważałam za wzorcowe...
mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni.
musimy poczekać na wyjaśnienia kikou...

Posted

Słuchajcie - rozmawiałam z Kasią, żeby się nie powtarzać - wklejam to co napisałam u Żuczka:

Bjuta napisał(a):
Rozmawiałam z Kikou przed pół godziną. Po zdjęcie pojechała 2-go listopada do Jeleniej Góry. Wróciła z płytką, która - jednak była źle nagrana. Nie mogła jechać do Jeleniej Góry, bo Kubuś dostał wylewu (spokojnie - pamiętajcie, że Kikou ma wyłącznie staruszki w domu). Zajmowała się Kubusiem i telefoniczni prosiła o wysłanie rentgena. Dostała go dzisiaj po południu i wysłała. Powinien być już dawno na skrzynce. (Sprawdźcie proszę!) Kikou powiedziała mi też, że o złamanej nodze Żuczka - zawiadomiła smsem, jak dowiedziała się o adopcji - przypomniała, że pies ma nogę w gipsie. Rzeczywiście rany są wynikiem zbyt mocno założonego bandaża. Namawiałam Kikou żeby tu zajrzała i napisała. Kikou mi odpowiedziała, że nie jest w stanie udowodnić, że nie jest słoniem, że nie ma na to siły. Że ma dość. Mam nadzieję, że jednak tu zajrzy.
Mogę Wam tylko jedno napisać. Zupełnie niedawno (19.X) znaleźliśmy dom dla staruszka Kapslika , który był u Kikou. Przyjechał w świetnej formie!
W czerwcu posłaliśmy tam Agdana, który właściwie był już jedną nogą w niebie - ciągle żyje i to na pewno jest zasługa Kikou.
Mam wielką nadzieję, że Kikou się tu pojawi.

Kapslik był 5 miesięcy u Kikou.

Bardzo bym chciała, żeby Kikou odpiała na zarzuty na wątku Żuczka, bo mówi fakty inne. Boję się jednak - że nawet tam nie zajrzy. Nie ma sił na dogo... Prosiłam, żeby przesłała mi foty naszych psiaków na maila po prostu.

Posted

Czasami życie daje w kość i ciężko sobie samemu poradzić z gromadą psiaków,u mnie są cztery i jest kupa roboty a co dopiero przy kilkunastu.Nie zazdroszczę Kikou,ale również doskonale rozumię cioteczki z wątku Żuczka:-( Dobra czekamy na fotki,później pomyślimy co dalej!!!